Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό dti » Πέμ 28 Απρ, 2011 19:52

johnsuv έγραψε:
rebel έγραψε:Σημερα ειδα πανω στην Εθνικη στην εξοδο για Λιβανατες πρατηριο για αεριο υπο κατασκευη........καλα θα ειναι θα εξυπηρετηση κοσμο

Βεβαια οι ελλειψεις σε πρατηρια ειναι πολλες........Δυο φορες που γεμισα πηγα Θεσσαλονικη ενω ημουν στο Πολυκαστρο

Πήρα τηλέφωνο αυτόν στις Λιβανάτες και μου είπε ότι την Μεγάλη Πέμπτη παρέλαβε την άδειά του και είναι ΟΚ. Τετάρτη του Πάσχα περιμένει να του φουλάρουν τις δεξαμενές και μετά λειτουργεί κανονικά. Όποιος περάσει ας ρίξει μια ματιά και ας μας πει.

Καθώς ήταν σήμερα πάνω στη διαδρομή μου προς Αθήνα, τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω αν τελικά διαθέτει υγραέριο (ώστε να προγραμματίσω που θα σταματήσω για ανεφοδιασμό) και η απάντηση ήταν "Όχι ακόμη".
Όταν πέρασα έξω από το πρατήριο, πρόσεξα οτι δεν είχε αναρτήσει τιμή για το υγραέριο, οπότε λίγο υπομονή ακόμη...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Παρ 29 Απρ, 2011 00:50

Στο Αγρινιο αναμένετε μεσα σε 1 μηνα να ανοιξει(κατα τα λεγομενα του ιδιοκτητη...)πρατηριο lpg κοντα σε αυτο το στιγμα 38.618581,21.388106 (ακριβες στιγμα θα εχω σε λιγο καιρο).

Ψαχνω να βρω δε, ενα πρατηριο που μου ειπαν οτι εχει ηδη ανοιξει εξω απο το Αγρινιο προς Καρπενιση και κοντα στο χωριο Καμαρουλα...
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό dathens » Παρ 29 Απρ, 2011 10:23

Ελπίζω να μην είναι ο ίδιος που τον βουτηξαν για λαθρεμπόριο με το βυτιο στο δρόμο ; Και θ ανοίξει με άλλο όνομα ; Στο μηνα πάντως αποκλείεται μετα το καλοκαίρι ίσως , στο Αντιριο κατω απο τη Γέφυρα Ρίου Αντιριου πρώτο στενό αριστερά στο φαναρι ετοιμάζετε ένα πρώην βενζιναδικο ΑVIN να βάλει υγρεριο ...
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Παρ 29 Απρ, 2011 12:45

Οποιος κανει τετειες κομπινες να του κοψουν τον κώλο.....να κοπουν αυτα επιτελους και να βαλουν μυαλο
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό rebel » Παρ 29 Απρ, 2011 18:10

dti έγραψε:
johnsuv έγραψε:
rebel έγραψε:Σημερα ειδα πανω στην Εθνικη στην εξοδο για Λιβανατες πρατηριο για αεριο υπο κατασκευη........καλα θα ειναι θα εξυπηρετηση κοσμο

Βεβαια οι ελλειψεις σε πρατηρια ειναι πολλες........Δυο φορες που γεμισα πηγα Θεσσαλονικη ενω ημουν στο Πολυκαστρο

Πήρα τηλέφωνο αυτόν στις Λιβανάτες και μου είπε ότι την Μεγάλη Πέμπτη παρέλαβε την άδειά του και είναι ΟΚ. Τετάρτη του Πάσχα περιμένει να του φουλάρουν τις δεξαμενές και μετά λειτουργεί κανονικά. Όποιος περάσει ας ρίξει μια ματιά και ας μας πει.

Καθώς ήταν σήμερα πάνω στη διαδρομή μου προς Αθήνα, τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω αν τελικά διαθέτει υγραέριο (ώστε να προγραμματίσω που θα σταματήσω για ανεφοδιασμό) και η απάντηση ήταν "Όχι ακόμη".
Όταν πέρασα έξω από το πρατήριο, πρόσεξα οτι δεν είχε αναρτήσει τιμή για το υγραέριο, οπότε λίγο υπομονή ακόμη...

Ευχομαι να μην το κανει οπως ο αλλος.....στο Κορινο που το εχςι 0.90 εκμεταλευοντας το γεγονος οτι ειναι πανω στη Εθνικη
ΚΙΑ Pro-ceed 1.6cc
rebel

Δημοσιευσεις: 123

Δημοσίευσηαπό dlag » Παρ 29 Απρ, 2011 18:11

Ειχα αναφέρει παλιότερα ότι είχα προβλήματα με ρετάρισμα στο ρελαντί και ότι υποψιαζόμουν την ποιότητα του αερίου στο πρατήριο του Αλίμου.Τελικά πήγα στον εγκαταστάτη μου το Σπαθή στου Ρέντη ( συνεργάτης του Θεοδώρου ) και μου άλλαξε τα μπεκ διότι μου είπε ότι η συγκεκριμένεη παρτίδα μπεκ της Zavoli ήταν προβληματική. Φυσικά η αλλαγή έγινε στα πλαίσια της 2ετούς εγγύησης. Μου είπε ότι χρειάστηκε να αλλάξει τα μπεκ σε περίπου 100 πελάτες του. Μετά την αλλαγή και ντην ανάλογη επαναρύθμιση το αμάξι δουλεύει κανονικά.
OPEL VECTRA 1600cc 2008 ZAVOLI 4ης γενιάς 60000km
dlag

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό Alpino » Παρ 29 Απρ, 2011 19:47

dlag έγραψε:Ειχα αναφέρει παλιότερα ότι είχα προβλήματα με ρετάρισμα στο ρελαντί και ότι υποψιαζόμουν την ποιότητα του αερίου στο πρατήριο του Αλίμου.Τελικά πήγα στον εγκαταστάτη μου το Σπαθή στου Ρέντη ( συνεργάτης του Θεοδώρου ) και μου άλλαξε τα μπεκ διότι μου είπε ότι η συγκεκριμένεη παρτίδα μπεκ της Zavoli ήταν προβληματική. Φυσικά η αλλαγή έγινε στα πλαίσια της 2ετούς εγγύησης. Μου είπε ότι χρειάστηκε να αλλάξει τα μπεκ σε περίπου 100 πελάτες του. Μετά την αλλαγή και ντην ανάλογη επαναρύθμιση το αμάξι δουλεύει κανονικά.

και σε μένα ίδια περίπτωση στον Θεοδώρου
Ακόμα πειράματα κάνουνε τι να πεις!
Πάλι καλά που αναγνωρίσανε την πατάτα και δεν μας χρεώσανε

και για να είμαστε εντός θέματος
Από τότε που έκανα την εγκατάσταση LPG γέμιζα στον Θεοδώρου.
Όταν όμως γέμισα από το πρατήριο στο Δερβένη είδα διαφορά και στο τράβηγμα και στην κατανάλωση (προς το καλύτερο).
Είπα θα ήταν τυχαίο και ξαναγέμισα από το Δερβένη και ναι έχει διαφορά.
Γιατί άραγε?
Skoda Octavia I 1400cc LPG ZAVOLI 4ης γεννιάς αερίου ψεκασμού 160.000km με LPG
+Μπουζί Brisk LPG
Alpino

Δημοσιευσεις: 29

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Παρ 29 Απρ, 2011 21:48

Alpino έγραψε:Από τότε που έκανα την εγκατάσταση LPG γέμιζα στον Θεοδώρου.
Όταν όμως γέμισα από το πρατήριο στο Δερβένη είδα διαφορά και στο τράβηγμα και στην κατανάλωση (προς το καλύτερο).
Γιατί άραγε?

Περισσοτερο προπανιο, το πιο πιθανο...
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό GREGORI » Παρ 29 Απρ, 2011 23:00

Alpino έγραψε:
dlag έγραψε:Όταν όμως γέμισα από το πρατήριο στο Δερβένη είδα διαφορά και στο τράβηγμα και στην κατανάλωση (προς το καλύτερο).
Γιατί άραγε?

Αρχες Ιανουαριου με συζητηση που ειχα με τους ιδιοκτηκτες (για λογ/μο γνωστου σχετικου site) φανηκαν να ειναι πολυ ενταξει και μου ανεφεραν το θεμα της ποιοτητας ακριβως οπως το καταλαβατε περισσοτερο προπανιο για να πω την αμαρτια μου διστασα να το πιστεψω για τον λογο που λεμε ολοι μας απο "ενα μαγαζι ψωνιζουν ολοι", χαιρομαι που αυτο τελικα διαπιστωνετε στην πραξη και βγαινει αληθινο.
Η επιβραβευση ερχετε εστω και καθυστερημενα.
Ας το αντιληφθουν λοιπον και οι αλλοι.
Jetta 1.6 mpi Ζavoli άνευ λαδιέρας - 55000 ++χλμ -1200 hour LPG/215 hour βενζινη/
GREGORI

Δημοσιευσεις: 263

Δημοσίευσηαπό dti » Σάβ 30 Απρ, 2011 11:39

GREGORI έγραψε:
Αρχες Ιανουαριου με συζητηση που ειχα με τους ιδιοκτηκτες (για λογ/μο γνωστου σχετικου site) φανηκαν να ειναι πολυ ενταξει και μου ανεφεραν το θεμα της ποιοτητας ακριβως οπως το καταλαβατε περισσοτερο προπανιο για να πω την αμαρτια μου διστασα να το πιστεψω για τον λογο που λεμε ολοι μας απο "ενα μαγαζι ψωνιζουν ολοι", χαιρομαι που αυτο τελικα διαπιστωνετε στην πραξη και βγαινει αληθινο.

Μπορείς να μάθεις από ποιο "μαγαζί" ψωνίζει το εν λόγω πρατήριο που διαθέτει υγραέριο με αυξημένη αναλογία προπανίου;
Μήπως κάνει εισαγωγή από Βουλγαρία, όπου λόγω πιο ψυχρού κλίματος, διατίθεται υγραέριο με περισσότερο προπάνιο;
Βέβαια τώρα που αλλάζει η εποχή, να δούμε αν θα παραμείνει αυτή η αισθητή διαφορά.
Τελευταία επεξεργασία από dti και Σάβ 30 Απρ, 2011 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 38 επισκέπτες