hlias έγραψε:pank έγραψε:hlias έγραψε:θα βοηθουσε νομιζω να μας πεις και πιο συστημα βαλατε.
Φαίνεται από τον Λογαριασμό μου να κάποιος θέλει επιπλέον πληροφορίες
εισαι κατατοπιστικοτατος.
Έχεις pm
hlias έγραψε:pank έγραψε:hlias έγραψε:θα βοηθουσε νομιζω να μας πεις και πιο συστημα βαλατε.
pank έγραψε:hlias έγραψε:pank έγραψε:hlias έγραψε:θα βοηθουσε νομιζω να μας πεις και πιο συστημα βαλατε.
Έχεις pm
pank έγραψε:Τελικά μπορώ να πάω κάπου αλλού για έλεγχο?
Δυστυχώς έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Ο πνεύμονας είναι LOVATI και ο εγκέφαλος NGIS.
Σήμερα έγινε 2η επίσκεψη και τουλάχιστον ο τεχνικός ήταν ειλικρινής. Μου είπε ότι παρότι όλα είναι σωστά ρυθμισμένα δεν μπορεί να βρεί τι φταίει. Στο τέλος και μετά από 1 ώρα δοκιμών συμφώνησα και βάλαμε καρφωτά στο υγραέριο κάτω όριο στα 3,68ms (αν θυμάμαι καλά). Έτσι φαίνεται να δουλεύει.
Είναι όμως σωστή αυτή η προσέγγιση?
dathens έγραψε:pank έγραψε:Τελικά μπορώ να πάω κάπου αλλού για έλεγχο?
Δυστυχώς έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Ο πνεύμονας είναι LOVATI και ο εγκέφαλος NGIS.
Σήμερα έγινε 2η επίσκεψη και τουλάχιστον ο τεχνικός ήταν ειλικρινής. Μου είπε ότι παρότι όλα είναι σωστά ρυθμισμένα δεν μπορεί να βρεί τι φταίει. Στο τέλος και μετά από 1 ώρα δοκιμών συμφώνησα και βάλαμε καρφωτά στο υγραέριο κάτω όριο στα 3,68ms (αν θυμάμαι καλά). Έτσι φαίνεται να δουλεύει.
Είναι όμως σωστή αυτή η προσέγγιση?
Lovato είναι ο πνεύμονας , κάτω όριο ; Μήπως να ψεκαζει βενζίνη στο ρελαντί και μετά να αλλάζει ; γιατί για ρελαντι πάνω από 3 ms είναι πολύ πλούσιο..
Δύσκολα θα βρεις εδώ μέσα νομίζω Πειραιά μεριά έχει κανά δυο Βούλγαρικα μαγαζιά κρίμα το παίδεμα πες του να σου βάλει prins !!
Δείτε και εδώ τι συμβαίνει
http://www.infoserres.gr/serres/koinonia/5360-ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ-Απαράδεκτο-service-και-ανεύθυνη-συμπεριφορά.html
pank έγραψε:Λάθος τα έγραψα.
Ο πνεύμονας είναι ZAVOLI.
Τα μπεκ δεν ξέρω. Αρχικά είχε άλλα και στην πρώτη επίσκεψη τα άλλαξε με ποιό γρήγορα.
Στο κουτί από έξω έγραφαν BOXER αν σας λένε κάτι.
Για Φώτο δείτε εδώ :
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/att ... 1359797702
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες
|
|
|