Aυτο με τον διακόπτη το έχω κάνει στο σκόντα [ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ] ,δέν ξέρω κατα πόσω δουλέυει στην BMW και σε άλλα αμάξια ,λόγο ότι διαβάζουν πίέσεις , υποπιέσης αντίσταση μοτέρ ντρόμπας και διάφορα αλλά ,με αποτέλεσμα να μπαίνει το αυτοκίνητο σε save mode.Το save mode το συγκεκριμένο και ενοω συγκεκριμένο διότι την ντρόμπα ,θα την χρεισιμοποιουμε όταν πέρνει το αμάξι μπροστα με βενζίνη , και μετα θα βγαινει εκτός σωστά.??Λοιπων αυτο όλλο το σκηνικο ο εγκέφαλος το διαβάζη ,όχι σαν μόνιμη βλάβη και έτσι τοποθετη τον κινητήρα σε save mode.To save mode δέν το διαβάζουνε ή μάλλον δέν το βλεπουνε τα απλά διαγνωστηκά διότι δεν υφισταται βλάβη την συγκεκριμένη στιγμή...[ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ] .Αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι το εξής πρέπει όταν βγάζουμε εκτος την αντλια να κουμπώνει και ενα αλλό ρελλεδάκι το οποιο θα έχει αντιστάσης ίδια ohm, με αυτά τα ohm που βγάζη και η αντλιά,[το μοτέρ ] μονο έτσι θα δουλέψει σωστά....!!!! Ο εγκέφαλος πρεπει να διαβάζει αντίσταση !!!! Ενα απλο παράδειγμα ,εάν η αντλία ειναι κολημένη[οχι καμμένη] τη βλαβη βγάζη το διαγνωστηκό?????
Καμία βλάβη............
Εχω και το άλλο ερώτημα τόσες εταιρίες αερίου ρε γαμωτο ,δεν μπορούνε να βρουνε έναν τρόπο......