Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

επιστροφη χρηματων

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

επιστροφη χρηματων

Δημοσίευσηαπό anselmo7 » Πέμ 21 Φεβ, 2013 17:22

Εχω βαλει υγραεριο πριν 3 μηνες και εχω προβληματα(αναβει το λαμπακι του κινητηρα).αυτος που εκανε την εγκασταση μου λεει οτι δεν εχει προβλημα το κιτ.(N.g.i.s) αλλα οπου αλλου πηγα μου ειπαν οτι το αμαξι φγετν εχει προβλημα οταν δουλευει βενζινη και οτι φταιει ο εγκαταστατης.εχω εγγυηση για 2 χρονια.πως μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω?
anselmo7

Δημοσιευσεις: 3

Re: επιστροφη χρηματων

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Πέμ 21 Φεβ, 2013 18:02

Πίεσε το εγκαταστατη να στο ξηλώσει κ να σε αποζημιώσει, αν κ δύσκολο το βλέπω αφού υποστηρίζει ότι δουλεύει άψογα το κιτ.
Λέγεται αναστροφή πώλησης η διαδικασια.
Μην αρκεστείς σε τίποτα λιγότερο, όπως φερτο κάθε λίγο κ λιγάκι να το τσεκαρω κλπ μπούρδες.
Η καλη εγκατάσταση απο την αρχη φαίνεται.
Το διαγνωστικό όταν λειτουργεί στη βενζίνη τι βλάβη αναγνωρίζει;
D-4D...
geopapad0p

Δημοσιευσεις: 104

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Πέμ 21 Φεβ, 2013 21:14

φιλε μου μακαρι να σου δωσει τα λεφτα πισω αλλα πολυ δυσκολο.εμενα μαζι με τον εγκαταστατη μου δεν μας βοηθαει η εταιρια να στρωσουμε το αμαξι και εσυ θελεις λεφτα πισω...χλωμο αλλα μακαρι να τα καταφερεις...εγω παντως θα κινηθω δικαστικα!!!
trelogolfakias

Δημοσιευσεις: 82

Δημοσίευσηαπό anselmo7 » Παρ 22 Φεβ, 2013 00:51

Οταν το εχω στη βενζινη και βαλουμε το laptop δεν δειχνει προβλημα απλα ειναι αναμενο το λαμπακι,το σβηνουμε και μετα απο λιγα χλμ αναβει παλι.ο εγκαταστατης το ρυθμισε λεει να καιει βενζινη στη νεκρα και πρωτη.δηλαδη μεσα στην πολη ειναι σαν να μην εχω υγραεριο οποτε τι νοημα εχει?ασε που στις χαμηλες στροφες παει να σβησει η και πολλες φορες σβηνει κιολας.τη μια μου λεει ειναι η πεταλουδα την αλλη ο πολλαπλασιαστης και οταν παω αλλου και βαζουμε το λαπτοπ τιποτα.αν δεν καταφερω τα χρηματα θα παω δικαστικα αφου ισχυει η εγγυηση και θα τον δυσφημισω κιολας μιας και η κορινθος δεν ειναι μεγαλη..?
anselmo7

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Παρ 22 Φεβ, 2013 00:58

Αυτα είναι ημιμετρα κ βλακωδεις αντιδράσεις λόγω αμαθειας-απειριας του μηχανικου. Επιδίωξε να το ξηλωσεις τώρα που ειναι νωρίς πριν παθεις καμία ζημια στον κινητήρα σου. Το λαμπακι πάντως δεν ανάβει για ομορφιά. Κάτι κρύβει. Είναι το μείγμα ή κάτι άλλο μην το πολυψάχνεις.
Ξηλώσει το, αποζημιώσου, πες του να το βάλει εκει που ξέρει κ βρες ένα έμπειρο εγκαταστατη με αξιόπιστο κιτ να αποκτήσεις τη χαμένη ψυχική σου ηρεμία.
D-4D...
geopapad0p

Δημοσίευσηαπό chrisd » Παρ 22 Φεβ, 2013 01:13

Kατι συστηματα που πατε και βαζετε ρε παιδακι μου.
Γιατι δεν ρωτατε ρε παιδια?οπου βρειτε καλη τιμη πατε και βαζετε συστηματα μαπα και εγκαταστατες της πρωτης ΜΑΛ?
Αντε τωρα να βγαλεις ακρη.λεφτα δεν προκειται να σου δωσει εκτος και αν τον απειλησεις νομικα αλλα και παλι δεν θα βγαλεις ακρη.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Παρ 22 Φεβ, 2013 02:03

Εδω πας σε επίσημη αντιπροσωπεία πχ για λόγους εργοστασιακης εγγύησης, όπως είναι αυτη η πολυδιαφημιζομενη τσεχικη αυ/το-βιομηχανία που τώρα τελευταία χάνει πελάτες με τους πανεξυπνους εγκαταστατες υγραεριου στην ιερά οδο κ την πατάς.
Τι ψάχνεις να βρεις τώρα;
Έτσι όπως στα παρουσιάζουν είναι όλα ρόδινα. Αν δεν ξέρεις κ τίποτα απο μηχανολογικά την πατάς.
D-4D...
geopapad0p

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Παρ 22 Φεβ, 2013 13:42

anselmo7 έγραψε:Εχω βαλει υγραεριο πριν 3 μηνες και εχω προβληματα(αναβει το λαμπακι του κινητηρα).αυτος που εκανε την εγκασταση μου λεει οτι δεν εχει προβλημα το κιτ.(N.g.i.s) αλλα οπου αλλου πηγα μου ειπαν οτι το αμαξι φγετν εχει προβλημα οταν δουλευει βενζινη και οτι φταιει ο εγκαταστατης.εχω εγγυηση για 2 χρονια.πως μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω?

Γιατι δεν πας σε καποιον αλλο εγκαταστατη να διορθωσει τα λαθη του πρωτου και σε συμφωνια με τον πρωτο να πληρωσει αυτος οτι κοστισει.
Τι αυτοκινητο ειναι?
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό dennis » Σάβ 23 Φεβ, 2013 21:05

Απειλησε τον νομικα.Περιμενε 5-6 χρονια απο τα ελληνικα δικαστηρια να βγαλουν αποφαση.

Θα εχεις πληρωσει κανα 1000αρικο στο νερο.

Καλα να παθεις γιατι βαζεται οτι να ειναι χωρις να ρωτατε για 100-150 ευροπουλα λιγοτερα.
dennis
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 51

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 28 Φεβ, 2013 07:44

dennis έγραψε:Απειλησε τον νομικα.Περιμενε 5-6 χρονια απο τα ελληνικα δικαστηρια να βγαλουν αποφαση.

Θα εχεις πληρωσει κανα 1000αρικο στο νερο.

Καλα να παθεις γιατι βαζεται οτι να ειναι χωρις να ρωτατε για 100-150 ευροπουλα λιγοτερα.

καλα να παθουμε γιατι τα βαζουμε σε αχρηστους εγκαταστατες....
εκτός αν το platinca ειναι ΜΗ "οτι ναναι"... 16.000 χλμ σε μοτερ με 245.000 και ραγισμενο μπλοκ "κολλημενο" με wondarweld ΠΡΙΝ το γκαζι.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες