Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κοψίματα στην 6η με Went Gas σε Golf4 GTI

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κοψίματα στην 6η με Went Gas σε Golf4 GTI

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 22 Φεβ, 2013 00:07

trelogolfakias έγραψε:
Qgas έγραψε:
δηλαδη το κιτ της prins θα δουλεψει ???γιατι και το went gas ηταν το τοπ υποτιθεται στα λογια αλλα τελικα δεν μπορει να μου το στρωσει κανεις...

Δεν μιλάς σοβαρά αν θα δουλέψει !! Συγκρίνεις σνόμοια πράγματα καταρχήν δεν θα χρειαζόταν ο εγκαταστατης σου να κάνει κανένα πείραμα με μπεκ πνεύμονες κτλ απλα θα δούλευε άνετα χωρις καμια προσπάθεια.

Αλλα ακόμα με το went gas θα δουλέψει ως τα όρια του κιτ και είνσι απλό όπως σου είπα βάλτο να γυρνά στη βενζίνη πανω απο 4000 στροφές . Αν θες όλο το φάσμα στροφών με υγραεριο άλλαξε κιτ ... Σωστη τοποθέτηση πανω απο όλα. Δες τα νερα, το τι πνεύμονα φορά, τι μπεκ ζήτα να σου βάλει τα orizon κτλ κτλ. Θέλει 8 άρα γραμμή πολυβαλβιδα 8αρα και καλο πνεύμονα τον μεγάλο της went gas ..

Εσυ δεν φταις καθόλου για αυτήν την επιλογή σου σε αυτο το αμάξι ;
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Παρ 22 Φεβ, 2013 11:18

Qgas έγραψε:
trelogolfakias έγραψε:
Qgas έγραψε:
δηλαδη το κιτ της prins θα δουλεψει ???γιατι και το went gas ηταν το τοπ υποτιθεται στα λογια αλλα τελικα δεν μπορει να μου το στρωσει κανεις...

Δεν μιλάς σοβαρά αν θα δουλέψει !! Συγκρίνεις σνόμοια πράγματα καταρχήν δεν θα χρειαζόταν ο εγκαταστατης σου να κάνει κανένα πείραμα με μπεκ πνεύμονες κτλ απλα θα δούλευε άνετα χωρις καμια προσπάθεια.

Αλλα ακόμα με το went gas θα δουλέψει ως τα όρια του κιτ και είνσι απλό όπως σου είπα βάλτο να γυρνά στη βενζίνη πανω απο 4000 στροφές . Αν θες όλο το φάσμα στροφών με υγραεριο άλλαξε κιτ ... Σωστη τοποθέτηση πανω απο όλα. Δες τα νερα, το τι πνεύμονα φορά, τι μπεκ ζήτα να σου βάλει τα orizon κτλ κτλ. Θέλει 8 άρα γραμμή πολυβαλβιδα 8αρα και καλο πνεύμονα τον μεγάλο της went gas ..

Εσυ δεν φταις καθόλου για αυτήν την επιλογή σου σε αυτο το αμάξι ;

Εγω φταιω στο οτι εμπιστευτηκα μαζι με τον εγκαταστατη μου τον αρμοδιο της went gas που οταν τον πηραμε τηλ χαζογελουσε κ ελεγε πλακα κανεις σιγα το αμαξι 242,7hp δεν θα μπορεσουμε να στρωσουμε στρωσαμε πολυ μεγαλυτερα ???και τωρα το παιζουν κινεζοι...γιατι κρεμασανε τον συνεργατη τους και μετα εμενα...δωσε μου και μια τιμη για το δικο σου κιτ και αν ειναι να κατεβω να το περασουμε και να το στειλω δωρο στον αρμοδιο της went gas που μας διαβεβαιωσε οτι θα δουλεψει.την υπευθινη εταιρια....
οσο για την βενιζη που αναφερεις ειδη μου εκαψε για 350χιλιομετρα μισο ρεζερβουαρ βενζινη ποσο ακομα να καψει αεριο υποτηθεται περασα ελεος με αυτο το κιτ ελεος.να βαλω μετα τις 4,000 στροφες βενιζη και στα 140χμ να παω με βενζινη παλι ε ?οποτε το αεριο γιατι το περασα για να παω με βενζινα ?ποια ειναι η οικονομια της went gas ανταγωνιζεται lovato kai brc και και και .....μονο λογια τελικα.απο οτι φαινετε μια φουσκα ειναι κ τιποτα αλλο.και σου λεω και το αλλο το στρωνουν σημερα που αυτο ειναι πολυ πολυ δυσκολο να το στρωσουν μετα απο 3-4 μηνες εχω ξανα το οτιδιποτε ποιος θα με βοηθησει εμενα την στιγμη που δεν υπαρχει τωρα εξυπηρετιση που δεν το στρωσανε μετα ποιον να βρω ???οποιος το θελει του το χαριζω να μου στειλει πμ θα το ξυλωσω.
trelogolfakias

Δημοσιευσεις: 82

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Παρ 22 Φεβ, 2013 18:02

Λοιπων για να μην παρεξηγηθω.με τον εγκαταστατη μου δεν εχω κανενα προβλημα και κανενα παραπονο.ισα ισα ο ανθρωπος προσπαθει μαζι με εμενα να βρει λυση αλλα δυστυχως η εταιρια δεν τον υπολογιζει σαν συνεργατη για να τον βοηθησει.το προβλημα μου ειναι με την went gas και μονο και αν δεν βρεθει λυση θα καταφυγω σε δικαστικη αγωγη των αρμοδιων τις εταιριας.
trelogolfakias

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Παρ 22 Φεβ, 2013 19:42

Διαβαστε εδω τη επαθε και αλλο παλικαρι με τα went gas....
και μετα απορω με το δικο μου γιατι εκαψε τοσο βενζινα σε τοσα χιλιομετρα.μιλαμε για οτι να΄ναι κιτ....δες τε το ολοι....

http://www.saabforum.gr/viewtopic.php?f=14&t=525
trelogolfakias

Δημοσίευσηαπό mehmet » Παρ 22 Φεβ, 2013 20:31

καλησπέρα σε όλους.... καταρχήν δεν είπαμε ότι θα στρώσουμε το αυτοκίνητο και θα έχει ολλα γαζιά του με υγραέριο κανονικά.... ξήλωμα το φησακή της αντλία βενζηνης και οποίος έχει απορία έρχετε και το βλέπει είμαι ο μεχμέτ κομοτηνή
mehmet
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό mehmet » Παρ 22 Φεβ, 2013 20:36

trelogolfakias έγραψε:Διαβαστε εδω τη επαθε και αλλο παλικαρι με τα went gas....
και μετα απορω με το δικο μου γιατι εκαψε τοσο βενζινα σε τοσα χιλιομετρα.μιλαμε για οτι να΄ναι κιτ....δες τε το ολοι....

ακομα εχεις το προβλημα στο αυτοκινητο :
mehmet
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Παρ 22 Φεβ, 2013 21:34

mehmet έγραψε:
trelogolfakias έγραψε:Διαβαστε εδω τη επαθε και αλλο παλικαρι με τα went gas....

ακομα εχεις το προβλημα στο αυτοκινητο :

ναι ακομη...και οσο για το οτι δεν ειπατε οτι θα κοψει γκαζια το αυτοκινητο αν το λεγατε αυτο απο την αρχη δεν θα εμπενα καν στην διαδικασια να το βαλω καν γιατι η συμφωνεια ηταν να παει οπως η βενζινη και μαλιστα η ατακα ηταν εγω μπορω και εικοσι αλογα πανω...γιαυτο ας στρωσουμε πρωτα τα αλογα που εχω και ας αφησουμε τα υπολοιπα.
trelogolfakias

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Παρ 22 Φεβ, 2013 21:52

Mehmet , παρομοιο προβλημα εχω και γω σε κομπρεσορα μερσεντες με WentGas πνευμονα 300 Hp. Οταν εχω λιγοτερα απο 15 λιτρα αεριο στο ρεζερβουαρ με γυριζει σε βενζινη. ! Μηπως γνωριζεις τι μπορει να φταιει ? Η το συστημα ειναι μαπα? :?:
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Παρ 22 Φεβ, 2013 22:00

taxtsom έγραψε:Mehmet , παρομοιο προβλημα εχω και γω σε κομπρεσορα μερσεντες με WentGas πνευμονα 300 Hp. Οταν εχω λιγοτερα απο 15 λιτρα αεριο στο ρεζερβουαρ με γυριζει σε βενζινη. ! Μηπως γνωριζεις τι μπορει να φταιει ? Η το συστημα ειναι μαπα? :?:

δηλαδη καθε φορα που θα πεφτη η σταθμη του υγραεριου θα κοβει το αμαξι ???αυτο μου λες ?γιατι εχω και zavolli σε αλλο αμαξι και μεχρι τα τερματα με κοκκινο λαμπακι το αμαξι γαζωνι και αυτο πρεπει να εχει 15 λιτρα μεσα?οπως εφτεγε το προγραμμα της βενζινας και τα μπουζι ε ?οσο για το φις της αντλιας που ανεφερες παραπανω στο δικο σου αμαξι δεν γνωριζω πως ειναι αλλα το δικο μου παντως το φις μια χαρα κουμπωμενο ειναι και μαλιστα μετα τις 5,000 ριχνει βενζινα...θεωρικα παντα αλλα στην πραξη κατεβασε μισο ρεζερβουαρ....γιατι εγω αμαξι με βγαλμενο το φις της αντλιας και να κατεβαζει βενζινα περα απο το δικο μου δεν εχω ξαναδει...τελος παντων τα πολλα λογια ειναι φτωχια εγω δευτερα πρωι θα το ξηλωσω καλα να παθω που σας εμπιστευτηκα και τελιωνει η ιστορια.και οσο για τα λιτρα στη δεξαμενη δεν ειναι δικια μου δουλεια να γεμισω τη φιαλη για να ρυθμισετε το αμαξι εγω προπληρωσα το κιτ και περιμενα να παρω ενα ρυθμισμενο αμαξι και οχι μονο δεν το πηρα πληρωσα και τα υγραερια....ενω με τον zavolli το αμαξι ηταν ρυθμισμενο κ φουλαρισμενο οταν το παρελαβα...
trelogolfakias

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Παρ 22 Φεβ, 2013 22:13

mehmet έγραψε:καλησπέρα σε όλους.... καταρχήν δεν είπαμε ότι θα στρώσουμε το αυτοκίνητο και θα έχει ολλα γαζιά του με υγραέριο κανονικά.... ξήλωμα το φησακή της αντλία βενζηνης και οποίος έχει απορία έρχετε και το βλέπει είμαι ο μεχμέτ κομοτηνή

αφου ξερατε οτι δεν μπορειτε να το στρωσετε με ολα τα γκαζια οπως ανεφερες μονος σου παραπανω γιατι δεν μου το ειπατε απο την αρχη ???γιατι προφανως μονο να πουλησετε το κιτ σας ενδιαφερει κ τιποτα αλλο.ωραια τα καταφερατε.δεν φταιτε εσεις εγω φταιω που σας εμπιστευτηκα σαν εταιρια went gas για το αυτοκινητο μου τα υπολοιπα πλεον θα τα πουμε νομικα αρκετα με αυτην την κοροιδεια.
trelogolfakias

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 33 επισκέπτες