antonis132 έγραψε:stargazer έγραψε:Εγγύηση έχω από τον εγκαταστάτη ή από την Lovato γενικά; Γιατί εκτός απο τα χαρτιά που παρέδωσα στο κτεο δεν μου έδωσε κανένα χαρτί, manual η κάτι άλλο που να βεβαιώνει κάτι... Δεν έχω σκοπό να ανοίξω την δεξαμενή ακόμα ούτε θα ανοίξω τον πνεύμονα ποτέ. Μπορεί να ήταν και το φίλτρο που τα έκανε αυτά γιατί είχε μαζέψει κεράκι. Αν δεν διορθωθεί θα πάω στον εγκαταστάτη αν και δεν τον εμπιστεύομαι μόνο και μόνο για να είμαι μέσα στην εγγύηση
ΥΓ Τον MAP τον αντικατέστησε ο εγκαταστάτης γιατί δεν μετρούσε θερμοκρασία αέρα το αυτοκίνητο ,φυσικά του είπα ότι δεν μετράει θερμοκρασία ο map μιας που είναι στην δικιά μου ειδικότητα την ηλεκτρονική αλλά επέμενε και τον άλλαξε με μεταχειρισμένο , φυσικά αποδείχθηκε λάθος αφού είχε ξεχάσει να συνδέσει τον αισθητήρα όταν τοποθέτησε την πεταλούδα.
σημερα ανοιξα και καθαρισα το φιλτρο υγραεριου δεν ειχε πολυ βρωμια, τελικα ο πνευμονας στα lovato δεν εχει μεσα φιλτρο απλα καθαρισα τις επιφανειες επειδη ειχε μαζεψει πολυ λαδι στεγνο σαν σκουρια και τις τσιμουχες ενα προσεκτικο καθαρισμο απο αυτες τις επικαθισεις μην κανει τον κοπο και τον ανοιξει καποιος ειναι μεγαλη μανουρα για να τον δεσεις στο θεμα κυριως 2 o-ring ενα μικρο που μπηκε σε 4-5λεπτα και ενα μεγαλο το τελευταιο προς τα πανω που με ταλαιπωρει ακομη να μπει στη θεση του, τωρα που το σκεφτομαι μαλλον θελει τεχνικη να αφησω να κανει κοιλια σε 2-3σημεια και να το πιεσω σε αυτα να μπει
ο πνευμονας του lovato εχει μεσα φιλτρο.