Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Jeep Cherokee-Πρόβλημα Εγκέφαλος

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Jeep Cherokee-Πρόβλημα Εγκέφαλος

Δημοσίευσηαπό pank » Παρ 29 Μαρ, 2013 00:55

hlias έγραψε:μην αλλαξετε κατι απο τις ρυθμισεις (δεν ειναι ευκολο και θελει γνωσεις και εμπειρια. εδω καποιοι εγκαταστατες και τις κανουν στο περιπου) μεχρι να βρεθει λυση στο προβλημα του φιλου.

Ναι Ηλία ευχαριστώ αλλά δεν είχα σκοπό να αλλάξω ρυθμίσεις. Το πρόγραμμα το πήρα όταν είχα τα προβλήματα στο δικό μου αυτοκίνητο περισσότερο για να τσεκάρω αν ιχύουν αυτά που μου λένε ή να μπορώ να πάω αλλού για ρύθμιση. Βέβαια τελικά τα προβλήματα λύθηκαν σε ένα 90% ποσοστό θα έλεγα και δεν χρειάστηκε. ΠΧ όταν άλλαξα εγκέφαλο υγραερίου είδα από το πρόγραμμα ότι ο νέος εγκέφαλος που μπήκε δεν ήταν καινούργιος αλλά μεταχειρισμένος αφού είχε 300 ώρες σε λειτουργία υγραερίου και 15 σε βενζίνη, ή πχ η πίεση του υγραερίου ήταν πολύ ψηλότερα από το αποδεκτό μέχρι 1,2
pank

Δημοσιευσεις: 110

Δημοσίευσηαπό gioadam » Παρ 29 Μαρ, 2013 04:14

Σπύρο δες τα ΠΜ και πάρε με τώρα αν θέλεις γιατί βλέπω ότι είσαι μέσα!
gioadam

Δημοσιευσεις: 22

Δημοσίευσηαπό gioadam » Παρ 29 Μαρ, 2013 04:37

Φίλε spyridon, αν παραμένεις online δώσε στίγμα...
gioadam

Δημοσιευσεις: 22

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 29 Μαρ, 2013 07:21

BOURTZI έγραψε:
fokion έγραψε:
BOURTZI έγραψε:Εγω πιστευω οτι το αυτοκινητο δεν εχει ικανοποιητικη θερμοκρασια υγραεριου με αποτελεσμα να αεριοποιειται οποτε αυτο θελει και να προκαλει τα μπουκωματα.
Το πρωτο που θα κοιταγα ειναι αν εχει νερα κανονικα και το δευτερο αν ο πνευμονας ειναι αρκετος (οχι να καλυπτει την ιπποδυναμη) για εναν κινητηρα που μπορει να καταναλωσει μεχρι και 16λιτ ανα 100χλμ.

Αυτο δεν θα ισχυε αν ειχε προβλημα στην λειτουργεια με αεριο?????
Γιατι στην λειτουργεια με βενζινη εχει το κυριως προβλημα ( απο οτι εχω καταλαβει τουλαχιστον )

Αυτο ακριβως ειναι το θεμα με το παγωμα.
Παγωνει σε σημεια που δεν ελεγχεται η ροη και ξεπαγωνει σιγα σιγα οταν δουλευει με βενζινη με αποτελεσμα να εχουμε διπλο καυσιμο,αρα μπουκωμα.
.

Μα στη λειτουργεια με βενζινη τα μπεκ του υγραεριου ειναι κλειστα. Δεν ειναι?
και να εχει μαζευτει υγραεριο καπου και να εχει παγωσει και να εξαερόνεται μονο ΟΤΑΝ θα ανοιξουν τα μπεκ του υγραεριου θα μπει στην εισαγωγη.... Καλα δε λεω???????
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 29 Μαρ, 2013 09:13

αν το παγωμα εχει διμιουργηθει μετα τα μπεκ προς τους εγχυτηρες, ειναι πιθανο, αυτοι δεν κλεινουν.
το προβλημα ομως υπαρχει και οταν ειναι και κρυο το αμαξι πριν προλαβει να δουλεψει με υγραεριο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό spyridon » Κυρ 31 Μαρ, 2013 20:05

Παιδιά δούλεψα το αυτοκίνητο για 35χλμ περιπου με βενζίνη.. Είχε αρυθμίες κ μπουκώματα τα οποία με την ώρα εξαφανίστηκαν!!! Έχω ήδη κανονίσει να το πάω για ρύθμισμα. Το θέμα είναι να μην ξαναγίνει το ίδιο!! Να μην ξερυθμίζει συνέχεια το υγραέριο τον εγκέφαλο της βενζίνης!!
spyridon

Δημοσιευσεις: 11

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 31 Μαρ, 2013 20:34

spyridon έγραψε:Παιδιά δούλεψα το αυτοκίνητο για 35χλμ περιπου με βενζίνη.. Είχε αρυθμίες κ μπουκώματα τα οποία με την ώρα εξαφανίστηκαν!!! Έχω ήδη κανονίσει να το πάω για ρύθμισμα. Το θέμα είναι να μην ξαναγίνει το ίδιο!! Να μην ξερυθμίζει συνέχεια το υγραέριο τον εγκέφαλο της βενζίνης!!

Δεν ξερυθμιζει να ξέρεις , κακη τοποθέτηση/ ρύθμιση είνσι ζήτα να δουλέψει άψογα πριν το παραλάβεις. Απο οτι βλέπω αν δεν ασχοληθεί κάποιος σοβαρά θα ξανασυμβεί.
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό LPGas » Δευτ 01 Απρ, 2013 11:57

spyridon έγραψε:Παιδιά δούλεψα το αυτοκίνητο για 35χλμ περιπου με βενζίνη.. Είχε αρυθμίες κ μπουκώματα τα οποία με την ώρα εξαφανίστηκαν!!! Έχω ήδη κανονίσει να το πάω για ρύθμισμα. Το θέμα είναι να μην ξαναγίνει το ίδιο!! Να μην ξερυθμίζει συνέχεια το υγραέριο τον εγκέφαλο της βενζίνης!!

Εκτός από τη ρύθμιση, ας ελέγξουν για ακόμη μια φορά και την συνδεσμολογία των μπεκ, μήπως έχουν κάνει καμιά λάθος σύνδεση. Ευκαιρία είναι αφού θα τους το αφήσεις.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό spyridon » Παρ 05 Απρ, 2013 15:36

Το αυτοκίνητο ρυθμίστηκε σήμερα μπροστά μου, αφού είχα κάνει περίπου 100 km με βενζίνη. Αλλάχτηκε και ο εγκέφαλος του υγραερίου προληπτικά.
spyridon

Δημοσιευσεις: 11

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 05 Απρ, 2013 18:01

spyridon έγραψε:Το αυτοκίνητο ρυθμίστηκε σήμερα μπροστά μου, αφού είχα κάνει περίπου 100 km με βενζίνη. Αλλάχτηκε και ο εγκέφαλος του υγραερίου προληπτικά.

η ρυθμιση εγινε και στο δρομο ή μονο στο μαγαζι ?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 64 επισκέπτες