Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Jeep Cherokee-Πρόβλημα Εγκέφαλος

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Jeep Cherokee-Πρόβλημα Εγκέφαλος

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Σάβ 06 Απρ, 2013 10:43

spyridon έγραψε:Το αυτοκίνητο ρυθμίστηκε σήμερα μπροστά μου, αφού είχα κάνει περίπου 100 km με βενζίνη. Αλλάχτηκε και ο εγκέφαλος του υγραερίου προληπτικά.

Δοκιμασε και εναν προθερμαντηρα,το κοστος ειναι ελαχιστο και θα σιγουρευτεις οτι το προβλημα σου δεν ειναι θεμα παραγωγης αεριου.
Ολα τα συστηματα εχουν 3 συνιστωσες,συνδεσμολογια,παραγωγη και διαχειρηση.
Συνδεσμολογια ελεγχουμε οταν μετα απο εγκατασταση οταν καποια στοιχεια λειπουν η ειναι λαθος στο προγραμμα.
Την παραγωγη οταν εχουμε μπουκωματα,αστοχιες αναφλεξης(ακομη και με βενζινη).
Την διαχειρηση οταν εχουμε απωλεια ιπποδυναμης,κρατηματα κινητηρα,καυσαερια,λαμπακια κτλ.
Υπαρχουν βεβαια και υποκατηγοριες σε αυτα τα θεματα αλλα χονδρικα αυτα ειναι τα βασικα που αν τα εχουμε απλοποιημενα στο μυαλο μας δεν υπαρχει προβλημα που να μην λυνεται σε μια επισκεψη.
Ο μαστορας πρεπει να ακουσει τον πελατη προσεκτικα για πεντε λεπτα,να οδηγησει το αυτοκινητο, και συμφωνα με την αποψη που θα διαμορφωσει να δωσει μια σαφη και δικαιολογημενη απαντηση στον πελατη.
Τα παραπανω για μενα ειναι το ευαγγελιο του εγκαταστατη συστηματων υγραεριου.
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό spyridon » Κυρ 07 Απρ, 2013 18:57

hlias έγραψε:
spyridon έγραψε:Το αυτοκίνητο ρυθμίστηκε σήμερα μπροστά μου, αφού είχα κάνει περίπου 100 km με βενζίνη. Αλλάχτηκε και ο εγκέφαλος του υγραερίου προληπτικά.

η ρυθμιση εγινε και στο δρομο ή μονο στο μαγαζι ?

Στο μαγαζί. Μου είπε οτι εφόσον σου γράψει οκ στο λαπτοπ είναι ρυθμισμένο σωστά.. Στον δρόμο λεει μπορεί να το ρυθμίσει ο καθένας όπως θέλει.. Πάντως με υγραέριο λειτουργεί σαν να έχει βενζίνη δεν το καταλαβαίνεις καν..Το κάναμε και μία βόλτα μια χαρά δούλευε.. Θα δούμε τώρα
spyridon

Δημοσιευσεις: 11

Δημοσίευσηαπό gakost » Κυρ 07 Απρ, 2013 19:26

spyridon έγραψε:Στο μαγαζί. Μου είπε οτι εφόσον σου γράψει οκ στο λαπτοπ είναι ρυθμισμένο σωστά.. Στον δρόμο λεει μπορεί να το ρυθμίσει ο καθένας όπως θέλει.. Πάντως με υγραέριο λειτουργεί σαν να έχει βενζίνη δεν το καταλαβαίνεις καν..Το κάναμε και μία βόλτα μια χαρά δούλευε.. Θα δούμε τώρα

=)) =))

Μισό autocalibration και έτοιμος
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 07 Απρ, 2013 20:26

η ρυθμιση εγινε και στο δρομο ή μονο στο μαγαζι ?[/quote]

Στο μαγαζί. Μου είπε οτι εφόσον σου γράψει οκ στο λαπτοπ είναι ρυθμισμένο σωστά.. Στον δρόμο λεει μπορεί να το ρυθμίσει ο καθένας όπως θέλει.. Πάντως με υγραέριο λειτουργεί σαν να έχει βενζίνη δεν το καταλαβαίνεις καν..Το κάναμε και μία βόλτα μια χαρά δούλευε.. Θα δούμε τώρα[/quote]

μακαρι να εχει πεσει μεσα η αυτορυθμιση για να τελειωσουν τα προβληματα σου, αν οχι την επομενη φορα πηγαινε σε αλλον εγκαταστατη γιατι αυτος ειναι ....................................οκ λαπτοπ.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τρί 09 Απρ, 2013 19:12

Η σωστή ρύθμιση γίνεται στο δρόμο φίλε μου. Ώστε να ελέγξεις όλο το φάσμα λειτουργίας του κινητήρα, να δώσεις φορτία και στροφές και να τσεκάρεις τις διορθώσεις του εγκεφάλου. Κανονικά θα έπρεπε να σου κουμπώσει και wideband ώστε να κάνει λεπτομερής καταγραφή, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Και την προηγούμενη φορά auto calibration έκανε, ακλουθώντας την ίδια οδό πολύ φοβάμαι ότι πάλι τα ίδια θα σου κάνει..

Χρήστος
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό billisd » Τετ 17 Απρ, 2013 10:39

spyridon έγραψε:
hlias έγραψε:

η ρυθμιση εγινε και στο δρομο ή μονο στο μαγαζι ?

Στο μαγαζί. Μου είπε οτι εφόσον σου γράψει οκ στο λαπτοπ είναι ρυθμισμένο σωστά.. Στον δρόμο λεει μπορεί να το ρυθμίσει ο καθένας όπως θέλει.. Πάντως με υγραέριο λειτουργεί σαν να έχει βενζίνη δεν το καταλαβαίνεις καν..Το κάναμε και μία βόλτα μια χαρά δούλευε.. Θα δούμε τώρα

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
μονο απο αυτο που ειπε καταλαβαινεις ποσο ασχετος ειναι ο "μαστορας". Το laptop ηξερε να το ανοιξει η το ανοιξε ο πιτσιρικας που εχει για ολες τις δουλειες??
billisd

Δημοσιευσεις: 16

Δημοσίευσηαπό spyridon » Δευτ 13 Μάιος, 2013 18:51

Μετά από λίγο καιρό και αρκετά χιλιόμετρα οφείλω να σας πω οτι δεν μου έχει παρουσιάσει ξανά πρόβλημα!!
Και το πρόβλημα που δεν έπαιρνε μπροστά λύθηκε από τον Τσοπελογιάννη στην μεταμόρφωση(Κάποιο καλώδιο είχε πρόβλημα). Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
spyridon

Δημοσιευσεις: 11

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες