Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

audi 3.0 με προβληματα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

audi 3.0 με προβληματα

Δημοσίευσηαπό audimanos » Τρί 23 Απρ, 2013 20:40

Γεια χαρα σε ολους .Αν θελετε μου λετε και εσεις την γνωμη σας γιατι εγω εχω κολλησει και απογοητευτει .Ειμαι απο Χανια αλλα εχω ενα αουντι καμπριο 3,0 κουατρο αυτοματο ρουμανικο.....το γεναρη του εβαλα υγραεριο στην ρουμανια ...με τα μισα λεφτα απο εδω βεβαια ...αλλα . Οι ανθρωποι εκει δυστηχως ειναι τελειως κανιβαλοι...τους εδωσα ενα αμαξι μπιμπελο και του φερθηκαν σαν καροτσα... εσπασαν πλαστικα καπακια στον χωρο του κινητηρα γιατι δεν ειχαν χωρο...καλωδιακια δεξια αριστερα φενονται...μετα που το πηρα και εφυγα δυστηχως για κρητη ειχα διαροη υγρου του ψυγειου απο τον πνευμονα ...συνδεσεις ελεεινες με κολιεδες για πετρογκαζ τελειως αντιαισθητικες σωληνακια κατω απο το πορτ παγκαζ που φαινοντε ...εντονη μυρωδια εξω απο το αυτοκινητο σαν καμενο πλαστικο περιπου...και το κυριοτερο τωρα κανενα μηνα αρχισε εν πορεια να αναβοσβεινει το λαμπακι κινητηρα καμια φορα να τρεμει κιολας να μην εχει δυναμη το αμαξι να μην επιταχυνει οπως πρεπει , στο διαγνωστικο βγαζει προβλημα αναφλεξης σε τρεις κυλινδρους απο τους εξι ...το δουλευω μονο βενζινη τωρα ενα μηνα ..τα ιδια ...μην πω και πιο εντονα τα προβληματα ...Εχω τσεκαρει και αλλαξει ολους τους πολλαπλασιαστες μπουζι και λοιπα . Το συστημα ειναι πολωνικο της AG CENTRUM zenit pro λεγεται...ο μηχανικος στην ελλαδα που δυστηχως δεν ασχολειτε με υγραεριο αλλα κατα τα αλλα ειναι αψογος και τον εμπιστευομαι απολυτα μου ειπε στο τελος οτι δεν ξερει τι αλλο να φταιει εκτος του να εχουν κανει καμια μαλακια και να μπερδευεται ο εγκεφαλος του αυτοκινητου με τις συνδεσεις που εκαναν με τον εγκεφαλο του υγραεριου ....τι λετε εσεις???ΚΑΙ πως θα το ψαξω τωρα εδω ελλαδα αφου ο εγκαταστατης ο ηλιθιος ειναι ρουμανια???Συγνωμη για την ορθογραφια .ευχαριστω και καλως σας βρηκα!!!
audimanos

Δημοσιευσεις: 10

Re: audi 3.0 με προβληματα

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Τρί 23 Απρ, 2013 22:19

κλαψε χαραλαμπε. Ξηλώσε το κ βάλε άλλο απο την αρχη αν σε παίρνει οικονομικά. Έτσι όπως το έχεις μόνο επικίνδυνο είναι. Θα τα έχουν κάνει όλα κ@λος εκει μέσα..πλεξούδα κλπ.
Η φθηνια τρώει τον παρα σε περιπτώσεις σαν κ αυτη.
Δεν κάνω τον έξυπνο μιας κ εγω την πατησα απο φαινομενικά καλο εγκαταστατη κ σύστημα.
D-4D...
geopapad0p

Δημοσιευσεις: 104

Δημοσίευσηαπό audimanos » Τρί 23 Απρ, 2013 22:38

πες το ψεματα ...το κλαψε χαραλαμπε ..ετοιμος να βαλω τα κλαματα ειμαι...το κουκλι το κανανε ρεταλι ...το ειχα και το καμαρωνα κανενα θεμα και τωρα το εχω στην αυλη και δεν το κουναω ψαχνοντας λυση ..δεν φτανουνε τοσα προβληματα και αγχη που εχουμε ηδη ...αυτα μας ςλειπαν απο πανω...
audimanos

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 24 Απρ, 2013 00:22

μετρα συμπιεση οταν κανει το ρεταρισμα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό audimanos » Τετ 24 Απρ, 2013 15:33

και πως το κανω αυτο και τη θα μου δειξει το αποτελεσμα φιλε ηλια???Το λαθος ηταν εξαρχης δικο μου ..εμπιστευτικα μια τριτοκοσμικη χωρα λογω οικονομιας και επειδη βρεθηκα εκει και τωρα να σκοτουρες να και αλλα λευτα που δεν περισευουω...τι να πω. καλα να παθω. πρεπει να βρω αλλον εγκαταστατη ο οποιος θα ειναι τελειως ασχετος με το συγκεκριμενο συστημα και παμε παλι απο την αρχη πειραματα...ουφ!!! και στην τελικη να το ξηλωσω και να το στειλω πισω...λευτα πισω θα παρω ομως??? χλωμο με τους κλεφτες που εμπλεξα...ριχτε καμια ιδεα βρε παιδες ...η αληθεια ειναι οτι με ειχε βολεψει πολυ στα τεσσερα πρωτα γεμισματα απο πλευρας οικονομιας ...μετα ομως το ματιασα μαλλον :(
audimanos

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 24 Απρ, 2013 16:16

στο δυνεργειο σου θα κανεις αυτη την δουλεια.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 25 Απρ, 2013 18:17

Συμβουλή μου είναι να το ξηλώσεις και να βάλεις άλλο σύστημα σε έναν έμπειρο εγκαταστάτη. Περισσότερα χρήματα θα δαπανήσεις στα μαζέματα και τις επισκευές.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 25 Απρ, 2013 20:05

Φίλε βρες έναν έμπειρο εγκαταστάτη και να δεις τι θα κάνης.

Τεχνικά δεν γνωρίζω αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα το ξήλωνα και θα έβαζα από την αρχή ένα σωστό και φυσικά σε Έλληνικό συνεργείο από Έλληνα εγκαταστάτη.
Γιαυτό λέμε ότι προτιμότερο να δώσει κάποιος κάτι παραπάνω και να κάνει την εγκατάσταση Ελλάδα,οπότε σε περίπτωση βλάβης να έχει κάπου να απευθυνθεί.
Αν τοφτιάξει έξω να γλυτώσει λίγα λεφτά και του προκύψει πρόβλημα όπως εσένα,πιάσε το αυγόκαι κούρευτο που
λένε.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό audimanos » Πέμ 25 Απρ, 2013 23:05

Και εννοειτε οτι αυτο θα γινει , δηλαδη θα το ξηλωσω και τα λεφτα μου πισω και αμα θελει ας πει και οχι, αλλα αυτο που με καιει τωρα ειναι να δω τι εχει το κουκλι μου και ειναι αρρωστο . ειναι μπερδεμα εγκεφαλου και μολις βγαλω τις καλωδιωσεις θα στρωσει η εχει παθει και μηχανολογικη ζημια και εχει καψει βαλβιδες ... που αμα εγινε αυτο θα του καψω και τα μαγαζακι του κερατα που φταει....αυριο θα παω αντιπροσωπεια μαλλον να δω τι πορισμα θα βγαλουν αυτοι....
audimanos

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 26 Απρ, 2013 06:34

Δε νομίζω ότι με 2-3 χιλιάδες χιλιόμετρα που πιθανόν έχεις κάνει το υγραέριο έφαγε τις βαλβίδες.
Αν είναι έτσι πρέπει να τα ξηλώσουμε όλοι και να γυρίσουμε στην βενζίνα.Σκέψου θετικά και όταν πας συνεργείο θα δεις τι θα κάνης.
Το ότι η τοποθέτηση υγραερίου ενέχει και κάποια ρίσκα είναι σίγουρο.Γιαυτό λέμε το παν είναι πρώτα η επιλογή
ενός καλού εγκαταστάτη-συνεργείου και δεύτερο η επιλογή ενός καλού συστήματος.
Βάζω πρώτα την επιλογή εγκαταστάτη-συνεργείου γιατί και ποιό φτηνιάρικο σύστημα να μας βάλει όταν ο εγκαταστάτης είναι καλός το πολύ πολύ να μη δουλέψει σωστά το σύστημα.Δε θα μας καταστρέψει το αυτοκίνητο.
Προσωπικά έβαλα της Ν.I.G.S. ένα φτηνό σύστημα και στα 2.500 χιλιόμετρα που έχω κάνει είναι άψογο.
Να σκεφτείς ότι ο εγκαταστάτης επειδή μούπε στα 1000 - 1500 να πάω για έναν πρώτο έλεγχο και δεν έχω πάει με
έχει πάρει τηλέφωνο να περάσω για έναν έλεγχο.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες