Κατα πασα πιθανοτητα ειναι το υδραυλικο ωστηριο.....
Μετρησαμε σημερα καυσαερια και διαφορα αλλα και ολα ηταν ρολοι...
Αν ειχε λεει ο προβλημα με βαλβιδα δεν θα ηταν οι τιμες τοσο καλες..
Απο τεταρτη που θα αχριση να λυνετε θα εχουμε περισοτερα νεα!
hlias έγραψε:σε 2 vitara που ελυσα ειχαν προβλημα τα ελατηρια.
crazysok έγραψε:Κατα πασα πιθανοτητα ειναι το υδραυλικο ωστηριο.....
Μετρησαμε σημερα καυσαερια και διαφορα αλλα και ολα ηταν ρολοι...
Αν ειχε λεει ο προβλημα με βαλβιδα δεν θα ηταν οι τιμες τοσο καλες..
Απο τεταρτη που θα αχριση να λυνετε θα εχουμε περισοτερα νεα!
glamor έγραψε:Μια λες ότι η βλάβη οφείλετε στο αισθητήρα λ, όπου ξέρω ότι είναι ένα ανταλλακτικό που δυστυχώς και αυτό χαλάει είτε σε υγραέριο , είτε σε βενζίνη. και μετά λες τι μπορεί να φταίει, αυτό δεν το πολυκατάλαβα, τι το χάλασε το αισθητήρα λ?
labros έγραψε:Αν έχει πρόβλημα η βαλβίδα και το πιστόνι δε θα το κάνει μόνο στην εκκίνηση. Θα έχει πρόβλημα συνέχεια. Η γνώμη μου είναι ότι υπάρχει καποιο πρόβλημα στη ρύθμιση του μίγματος που μπερδεύει τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Τώρα αν το πρόβλημα είναι στα ηλεκτρονικά είναι λίγο δύσκολη η διάγνωση και θέλει έμπειρο ηλεκτρολόγο. Το ότι βγάζει το διαγνωστικό μια βλάβη δε σημαίνει ότι είναι και αυτό. Μπορεί κάλιστα αυτό που βγάζει να είναι το αποτέλεσμα και όχι η αιτία. Όσο για τη χαμηλότερη συμπίεση σε έναν κύλινδρο δε σημαίνει ότι το αμάξι δε λειτουργεί. Στο δικό μου οι τρεις βγάζουν τιμή 12 και ενας 11. Λειτουργεί όμως μια χαρά.
fokion έγραψε:Στις 27 απριλίου ο Labros εγραψε αυτοlabros έγραψε:Αν έχει πρόβλημα η βαλβίδα και το πιστόνι δε θα το κάνει μόνο στην εκκίνηση. Θα έχει πρόβλημα συνέχεια. Η γνώμη μου είναι ότι υπάρχει καποιο πρόβλημα στη ρύθμιση του μίγματος που μπερδεύει τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Τώρα αν το πρόβλημα είναι στα ηλεκτρονικά είναι λίγο δύσκολη η διάγνωση και θέλει έμπειρο ηλεκτρολόγο. Το ότι βγάζει το διαγνωστικό μια βλάβη δε σημαίνει ότι είναι και αυτό. Μπορεί κάλιστα αυτό που βγάζει να είναι το αποτέλεσμα και όχι η αιτία. Όσο για τη χαμηλότερη συμπίεση σε έναν κύλινδρο δε σημαίνει ότι το αμάξι δε λειτουργεί. Στο δικό μου οι τρεις βγάζουν τιμή 12 και ενας 11. Λειτουργεί όμως μια χαρά.
( τα bold και υπογραμισμένα)
crazysok έγραψε:Απο οτι μου ειπε ολοι οι κιλινδροι ειχανε συμπιεση 180 και ο πρωτος 120 μαλλον ενοουσε 18 και 12??δεν ξερω αλλα ετσι μου ειπε
Εχω συστημα ψεκασμου βενζινης απο τις 3.500 και πανω 3 ms
Eκανα ρυθμιση πριν λιγο καιρο και αλλαξα και μπουζι και εβαλα υγραεριου...εδω στην λαρισα που ειμαι αυτος που εκανε την ρυθμιση δεν την εκανε σωστα γιατι χαμηλα στην πρωτη και δευτερη ταχυτητα ηθελε λιγο παραπανω γκαζι για να ξεκινηση...
Τωρα θα το πηγαινα να το ρυθμιση ξανα σε αλλον μαστορα γιατι ο πρωτος ηταν λιγο.....@#$%^&
Οταν ζεστενετε το αμαξι ολα δουλευοθν κανονικα....μονο οταν ειναι κρυο το κανει..
Ευχαριστω!!
) τα καρβουνιδια δεν αφηνουν την βαλβιδα ( καποια βαλβιδα ) να πατησει σωστα.. ( λεω τωρα...)Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 69 επισκέπτες
|
|
|