από MITSOS » Δευτ 13 Μάιος, 2013 10:48
Η ποιότητα της βενζίνης είναι η εύκολη δικαιολογία για τις τρόμπες βενζίνης. Πετάει ο μάστορας π.χ. ένα, "φταίει η βενζίνη" και καθάρισε.
Τρέχα μετά εσύ πελάτη στα χημεία να σου πει ο χημικός αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος, ότι οι βενζίνες δεν είναι αγιασμός.
Το θέμα μου όμως με το υγραέριο έχει να κάνει με τις άμεσες ή έμμεσες επιπτώσεις που μπορεί να έχει στις τρόμπες και την ωχαδερφίστικη αντιμετώπιση από τους εγκαταστάτες.
Είναι πανεύκολο εφ' όσον υπάρχει σωματείο εγκαταστατών υγραερίου και δημιουργηθεί μια βάση βλαβών που μπορεί να σχετίζονται με τις εγκαταστάσεις αερίου, όχι μόνο τις τις αντλίες, αλλά για όλες τις ζημίες και να αρχίσουν ο ένας με τον άλλον να ανταλλάσσουν τεχνογνωσία, για την επίλυση τους.
Θα μου πείτε τι ψάχνεις τώρα ρε μεγάλε, δίκιο θα έχετε, αλλά δεν ξέρω πόσο συμφέρει τους επαγγελματίες του χώρου να μου πάρουν άλλα 200€ ευρώ σε δυο χρόνια, αλλά να χάσουν 5-6000€ από υποψήφιους πελάτες τους, οι οποίοι ενημερώθηκαν από έναν παθόντα ότι μαζί με τα 800€ της εγκατάστασης, καλό είναι να έχουν καβάτζα και άλλα 400€ για κανα-δυο τρομπίτσες και βάλε.