Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Σε Alfa GTV 3.2 υγρού ή αέριου ψεκασμού?

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Σε Alfa GTV 3.2 υγρού ή αέριου ψεκασμού?

Δημοσίευσηαπό makisgtv » Πέμ 05 Μάιος, 2011 00:52

Καλησπέρα.
Εχω μια GTV 3.2 V6 έμμεσου ψεκασμού και δεν ξέρω πιο σύστημα πραγματικά μου ταιριάζει.
Ύστερα απο ερώτηση μου σε 3 συνεργεία, ο 1ος μου είπε αέριου τύπου με 1500Ε, ο 2ος αέριου τύπου με 2000Ε αλλά με 2 πνεύμονες αφού λόγο κατανάλωσης ο ένας πνευμονας δεν θα προλαβαίνει και ο 3ος μου είπε να βάλω υγρού τύπου επείδη ακριβώς έχω μεγάλες καταναλώσεις και ο πνεύμονας δεν προλαβαίνει βέβαια με 2500Ε!!
Σε ερώτηση μου στον δεύτερο για να βάλω υγρού ξεκασμού μου είπες πως είναι σε αρχικό στάδιο τα συστήματα αυτά και πως καλό
θα ήταν να τα αποφύγω.
Το αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ μόνο εθνική, δηλαδη επι 3-4 ώρες πάει φουλ ώσπου να φτάσω.
Ελπιζω να μην σας κούρασα.
Ευχαριστώ πολύ. Μάκης.

Υ.Γ τα συστήματα BIGAS τα ξέρετε?
makisgtv

Δημοσιευσεις: 3

Re: Σε Alfa GTV 3.2 υγρού ή αέριου ψεκασμού?

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Πέμ 05 Μάιος, 2011 01:09

makisgtv έγραψε:Καλησπέρα.
και ο 3ος μου είπε να βάλω υγρού τύπου επείδη ακριβώς έχω μεγάλες καταναλώσεις και ο πνεύμονας δεν προλαβαίνει βέβαια με 2500Ε!!

Καλως ηλθες, Μακη. Το καλο πραγμα κοστιζει. Κανε 1 ερευνα αγορας για την καλητερη τιμη.

makisgtv έγραψε:Σε ερώτηση μου στον δεύτερο για να βάλω υγρού ξεκασμού μου είπες πως είναι σε αρχικό στάδιο τα συστήματα αυτά και πως καλό
θα ήταν να τα αποφύγω.

Ναι, σε αρχικο σταδιο...μονο 10+ χρονια εχουν... :lol: :lol: :lol:

makisgtv έγραψε:Το αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ μόνο εθνική, δηλαδη επι 3-4 ώρες πάει φουλ ώσπου να φτάσω.

Μακη, αν το πας μεχρι τις 4500στρ περιπου ειναι καλα. Απο κει και πανω δεν ειναι να μενεις για πολυ ωρα, λογο διαφορας στον τροπο καυσης του lpg, ανεβαινουν οι θερμοκρασιες και δεν ειναι και πολυ καλο αυτο.... :? Το αμαξι μετα την μετατροπη δε γινεται να το εχεις για τελικες. Στο κατω κατο για οικονομια το εβαλες.

makisgtv έγραψε:Υ.Γ τα συστήματα BIGAS τα ξέρετε?

http://www.bigas.it/en/default.aspx

Εχουν βαλει αρκετοι και ειναι ευχαριστημενοι, αλλα δεν ειναι και απο τις πρωτοκλασατες μαρκες και δεν θα ηταν ουτε δικη μου επιλογη αν ειχα το αμαξι σου. Μονο υγρου ψεκασμου, ειδικα στα μεγαλα μοτερ...
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 05 Μάιος, 2011 02:48

Καλα μην τρελενεστε ειδα σήμερα πνεύμονα 500 αλογατων απο τα 400 hp που είχα μείνει με τον πρινς (prins )
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Πέμ 05 Μάιος, 2011 07:57

dathens έγραψε:Καλα μην τρελενεστε ειδα σήμερα πνεύμονα 500 αλογατων απο τα 400 hp που είχα μείνει με τον πρινς (prins )

Τον τραβαει ομως τον liquid max ο οργανισμος σου... :lol:
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό makisgtv » Πέμ 05 Μάιος, 2011 10:16

Φίλοι σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας, αλλά απο ότι κατάλαβα αν θέλω να πηγαίνω 4500 στροφές
και πάνω για μεγάλο χρονικό διαστημα το σύστημα υγρου ψεκασμού είναι μονόδρομος.
Πάντως όλοι μου είπαν πως μετά τις πέντε θα ψεκάζουν και 10% βενζίνη, για ψύξη ή λίπανση των βαλβίδων το κάνουν?

astragjtg δεν ξέρω πόσο θερμοκρασία ανεβάζει το LPG αν και το μοτερ έχει είδη αρκετή!! παρόλα αυτά σαν κινητήρας δεν είναι τίποτα
τρομερό σε σύγκριση με τους νέους.
makisgtv

Δημοσιευσεις: 3

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες