Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κοψίματα εν κινήση

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κοψίματα εν κινήση

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Πέμ 23 Μάιος, 2013 19:45

geopapad0p έγραψε:
giorgos3924 έγραψε:Ο αισθητήρας λ δε νομίζω να προκαλεί τέτοια τραντάγματα αν έχει θέμα.
Κατα τ άλλα το πρόβλημα λύθηκε. Είχε βγεί το βύσμα του πολλαπλασιαστή μετά από προσπάθεια αλλαγής φίλτρου υγραερίου.
Το πρόβλημα προκαλούσε ρετάρισμα κυλίνδρου Νο 1 και Νο 4
Λάθη που συμβαίνουν. Παρόλα αυτά ακόμα και όταν του επισήμανα πως "το πρόβλημα εμφανίστηκε αμέσως μετά που βγήκα από το συνεργείο", όταν πήγα για το φίλτρο υγραερίου, ο μηχανικός υγραερίου αρνήθηκε να κοιτάξει το αμάξι περαιτέρω ρίχνοντας το φταίξιμο στα μπουζί (στο προφανές πρόβλημα) και στα ολοκαίνουργια μπουζοκαλώδια και τον ολοκαίνουργιο πολλαπλασιαστή.
Να ναι καλά η αντιπροσωπεία!

Μάλλον τα ξέρει και αυτός όλα!!! Παράδειγμα προς αποφυγή.
Που διατηρεί ''επιστημονικό'' γραφείο ο εν λόγω??

http://www.elgas.gr/

Τον οποίο έχω επισκεφτεί άπειρες φορές με σκοπό να λύσω τα "πρωινά προβλήματα" που αφορούν δυσλειτουργίες της κρύας μηχανής μηχανής.
Υπάρχει και θέμα στο φόρουμ, νομίζω 2 ή 3.
Είχε βρεθεί μια προσωρινή λύση μεταξύ οκτώμβρη και νοέμβρη, όταν έψαχνα τη βλάβη και είχα αλλάξει αντλία βενζίνης, μπουζοκαλώδια και μπουζί.
Είχα απενεργοποιήσει όλο το σύστημα και μόνο τότε πίστηκε πως το αμάξι δουλέυει ρολόι και μόνο τότε έκατσε να το κοιτάξει!
Από την ημέρα εγκατάστασης έως τότε, όσες φορές πήγαινα έβρισκε διάφορες αιτιολογίες βλάβης.
Μετά, έκανα και 2ο προγραμματισμό γιατί άρχισε πάλι κάτι μικρές δυσλειτουργίες τα πρωινά με κρύα μηχανή.
και μέχρ τώρα ήμουν καλά!
Τώρα με την αλλαγή του καιρού, του κλίματος γενικότερα και την αλλαγή καυσίμου κάνει κάτι νούμερα αλλά δεν είναι ενοχλιτικά.
Φυσικά πήγα να το διορθώσω, όπως πάντα, έκανε ότι έκανε. Άλλαξα και το φίλτρο υγραερίου ταυτόχρονα εκείνη τη μέρα. (αυτή τη βδομάδα) Που έγινε και η "ζημιά" με το βύσμα του πολλαπλασιαστή.
Τότε έγινε χειρότερα. Το πρωί άρχισε να ρετάρει κιολας. κάτι που είχα να δώ από τον σεπτέμβρη οκτώμβρη τότε λίγο πριν αλλάξω και όλο το ηλεκτρικό σύστημα.
Δεν ξέρω τί πρόγραμμα είχε περάσει...!!
Και τότε, μου πέρασε απλά το παλιό πρόγραμμα! Ούτε λόγος να βγεί στο δρόμο να γίνει έστω και μια προσπάθεια!
το αυτοκίνητο επανήλθε ευτυχώς. Όχι στην τέλεια κατάσταση (διαφορά μεταξύ ζεστού κρύου υπάρχει) αλλά δουλέυει καλά!

Προς το παρόν είμαι καλά, μπορεί η κρύα εκκίνιση με βενζίνη να διαφέρει λίγο με τη λειτουργία υγραερίου, όπως και με τη λειτουργία βενζίνης σε ζεστή μηχανή αλλά δεν με ενοχλεί αυτόν τον καιρό. Αν χειροτερέψει θα ψάξω νέο συνεργείο.
Αν κάποιος ξέρει κάποιον που δουλεύει με BRC και ξέρει από hyundai ας μου στείλει ένα πμ ή ας κάνει μια δημοσίευση.
Hyundai Accent 2005 1.3 - BRC Sequent 24
giorgos3924

Δημοσιευσεις: 304

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Πέμ 23 Μάιος, 2013 21:58

Ο Lpgas απο ότι γνωρίζω το κατέχει το brc άπταιστα.
D-4D...
geopapad0p

Δημοσιευσεις: 104

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Πέμ 23 Μάιος, 2013 22:09

Αθήνα δεν βρίσκεται αυτός; Κάποιος από Θεσσαλονίκη;
giorgos3924

Δημοσίευσηαπό labros » Σάβ 25 Μάιος, 2013 09:40

giorgos3924 έγραψε:Αθήνα δεν βρίσκεται αυτός; Κάποιος από Θεσσαλονίκη;

Ellgass στη Γιαννιτσών στο σημείο που στρίβεις για τα ΚΤΕΛ.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό APOSTOLOS76 » Σάβ 25 Μάιος, 2013 13:00

Γεραντίδης Υγραεριοκίνηση Παπάφη 154 Θεσσαλονίκη ΤΗΛ 2310938420
APOSTOLOS76

Δημοσιευσεις: 28

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Σάβ 25 Μάιος, 2013 20:21

labros έγραψε:

Φίλε Λάμπρο αν διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ μου, σε αυτόν έβαλα υγραέριο και με χει ταλαιπωρήσει κάπως.
Κρίμα γιατί νόμιζα ήταν επαγγελματίες εκεί!
giorgos3924

Δημοσίευσηαπό labros » Κυρ 26 Μάιος, 2013 13:59

giorgos3924 έγραψε:
labros έγραψε:

Φίλε Λάμπρο αν διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ μου, σε αυτόν έβαλα υγραέριο και με χει ταλαιπωρήσει κάπως.
Κρίμα γιατί νόμιζα ήταν επαγγελματίες εκεί!

Με συγχωρείς δεν τα διάβασα, Και εγώ έβαλα εκεί και δεν είχα πρόβλημα. Αλλά δεν είναι για όλους το ίδιο. Εδω μέσα διαβάζω καλά σχόλια για τον Γεροντίδη στην Παπάφη. Δοκίμασε εκεί.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 68 επισκέπτες