Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

audi 3.0 με προβληματα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: audi 3.0 με προβληματα

Δημοσίευσηαπό audimanos » Παρ 26 Απρ, 2013 07:46

Μακαρι για τις βαλβιδες ...με αυτα που ειδα φοβηθηκε το ματι μου ... και ο μηχανικος μουαυτο ειπε , το προβλημα μου ειναι καθαρα ηλεκτρονικο,,, με εστειλε αντιπροσωπεια για τσεκαρισμα εγκεφαλου για τηχον αναβαθμισεις - ενημερωσεις και μου λεει ασε πολλαπλασιαστες μπουζια τα εχω τσεκαρει δεν φταινε. βεβαια στην audi κλασσικα δεν ακουσαν και μου αλλαξαν και τους εξι πολλαπλασιαστες . ευτυχως τσαμπα γιατι ειχαν λεει ενα θεμα απο την μανα τους και τους αλλαζουν σε ολα τα αουντι. παλι καλα αλλιως ηθελα 400 ευρω!!!την επιλογη να βαλω συστημα εκει ρουμανια την εκανα ασφαλως και για τα λεφτα αλλα και γιατι το υγραεριο αυτοι το χρησημοποιουν κατα κορον εκει για πολλα χρονια και υπεθεσα οτι θα εχουν παραπανω εμπειρια,,,,@α@αρια,ενας κομπογιανιτακος ηταν ολο εφε και ιδεα και εγω και εγω και πορσε κανω ρανο και χ5 και δεν συμαζευετε και τελικα ανοιγει το καπο μου και δεν ηξερε απο που να αρχισει και που να τελειωσει . μου ειπε για 5 ωρες και εκανε τρεις μερες....ποσο στοιχιζει ρε παιδια εδω ελλαδα ενα συστημα για τριλιτρο εξακυλινδρο ατμοσφαιρα με 220 αλογα πανω κατω .
audimanos

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 26 Απρ, 2013 08:49

audimanos έγραψε:Μακαρι για τις βαλβιδες ...με αυτα που ειδα φοβηθηκε το ματι μου ... και ο μηχανικος μουαυτο ειπε , το προβλημα μου ειναι καθαρα ηλεκτρονικο,,, με εστειλε αντιπροσωπεια για τσεκαρισμα εγκεφαλου για τηχον αναβαθμισεις - ενημερωσεις και μου λεει ασε πολλαπλασιαστες μπουζια τα εχω τσεκαρει δεν φταινε. βεβαια στην audi κλασσικα δεν ακουσαν και μου αλλαξαν και τους εξι πολλαπλασιαστες . ευτυχως τσαμπα γιατι ειχαν λεει ενα θεμα απο την μανα τους και τους αλλαζουν σε ολα τα αουντι. παλι καλα αλλιως ηθελα 400 ευρω!!!την επιλογη να βαλω συστημα εκει ρουμανια την εκανα ασφαλως και για τα λεφτα αλλα και γιατι το υγραεριο αυτοι το χρησημοποιουν κατα κορον εκει για πολλα χρονια και υπεθεσα οτι θα εχουν παραπανω εμπειρια,,,,@α@αρια,ενας κομπογιανιτακος ηταν ολο εφε και ιδεα και εγω και εγω και πορσε κανω ρανο και χ5 και δεν συμαζευετε και τελικα ανοιγει το καπο μου και δεν ηξερε απο που να αρχισει και που να τελειωσει . μου ειπε για 5 ωρες και εκανε τρεις μερες....ποσο στοιχιζει ρε παιδια εδω ελλαδα ενα συστημα για τριλιτρο εξακυλινδρο ατμοσφαιρα με 220 αλογα πανω κατω .

Απο 1200 -1900 € αλλα το αμάξι αυτο δεν θέλει οποιαδήποτε σύστημα ...
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό audimanos » Σάβ 27 Απρ, 2013 21:12

δηλαδη??
audimanos

Δημοσίευσηαπό palmeriva » Σάβ 27 Απρ, 2013 22:13

audimanos έγραψε:Μακαρι για τις βαλβιδες ...με αυτα που ειδα φοβηθηκε το ματι μου ... και ο μηχανικος μουαυτο ειπε , το προβλημα μου ειναι καθαρα ηλεκτρονικο,,, με εστειλε αντιπροσωπεια για τσεκαρισμα εγκεφαλου για τηχον αναβαθμισεις - ενημερωσεις και μου λεει ασε πολλαπλασιαστες μπουζια τα εχω τσεκαρει δεν φταινε. βεβαια στην audi κλασσικα δεν ακουσαν και μου αλλαξαν και τους εξι πολλαπλασιαστες . ευτυχως τσαμπα γιατι ειχαν λεει ενα θεμα απο την μανα τους και τους αλλαζουν σε ολα τα αουντι. παλι καλα αλλιως ηθελα 400 ευρω!!!την επιλογη να βαλω συστημα εκει ρουμανια την εκανα ασφαλως και για τα λεφτα αλλα και γιατι το υγραεριο αυτοι το χρησημοποιουν κατα κορον εκει για πολλα χρονια και υπεθεσα οτι θα εχουν παραπανω εμπειρια,,,,@α@αρια,ενας κομπογιανιτακος ηταν ολο εφε και ιδεα και εγω και εγω και πορσε κανω ρανο και χ5 και δεν συμαζευετε και τελικα ανοιγει το καπο μου και δεν ηξερε απο που να αρχισει και που να τελειωσει . μου ειπε για 5 ωρες και εκανε τρεις μερες....ποσο στοιχιζει ρε παιδια εδω ελλαδα ενα συστημα για τριλιτρο εξακυλινδρο ατμοσφαιρα με 220 αλογα πανω κατω .

Μονο και μονο που σου ειπε για 5 ωρες επρεπε να ειχες φυγει τρεχοντας
palmeriva

Δημοσιευσεις: 75

Δημοσίευσηαπό audimanos » Πέμ 16 Μάιος, 2013 20:03

εδω ειμαι παλι ....ακομα ψαχνομαι..τελικα . ουτε ο χρονος υπαρχει ουτε το χρημα... το μονο που εκανα ηταν να μετρησω και την συμπιεση και να βγει μια χαρα νορμαλ...οποτε τισ βαλβιδες υποθετω τις γλυτωσαμε...εχω παει σε ενα μηχανικο τωρα που ειναι και εγκαταστατης ο οποιος μου βρισκει χαμηλο μειγμα μονο οπως ειδε τα μπουζι...δεν μπορεσε να μπει ακομα διαγνωστικο γιατι εχει διαφορετικη μπριζα το συγκεκριμενο συστημα... η απορια ομως παραμενει γιατι το κανει και σε βενζινη και σε υγραεριο...καμια ιδεα απο κανενα εγκαταστατη εδω?? γουατ δε φακ μπορει να ειναι ...τρια μαστορια εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα μεχρι τωρα . Βεβαια στην αντιπροσωπεια πηγα μια φορα και αλλαξαν μονο πολλαπλασιαστες , δεν εψαξαν αλλου , μου ειπαν να ξαναπαω , αλλα δεν .
audimanos

Δημοσίευσηαπό audimanos » Κυρ 26 Μάιος, 2013 09:56

βρεθηκε λυση παιδες και ειπα να την μοιραστω μαζι σας . Τελικα δεν ηταν θεμα υγραεριου ....τσαμπα τους εκραξα τοσο πολυ... Ηταν πολυ απλο το θεμα τελικα και δεν πηγαινε κανενος το μυαλο ... αφου ολοι ασχολουνταν με ηλεκτρονικα και υγραεριο...καταλυτης ηταν....βγαλαμε τον λαμδα και οσ δια μαγειας ουτε προβλημα αναφλεξης στον 4,5,6 κυλινδρο ουτε τιποτα....150,000 χιλιομετρα εχω οποοτε μαλλον ειναι νορμαλ βλαβη!!ΓΙΑ πειτε τωρα μια που τον αλλαζω να βαλω 200αρη μεταλλικο??? η απορια μου ειναι οτι εχει διπλο καταλυτη , πρεπει να αλλαξω και τους δυο να ειναι ιδιοι???Αθωο το υγραεριο και εχ τρελλαθει απο την χαρα μου!!
audimanos

Δημοσίευσηαπό rogerius » Δευτ 27 Μάιος, 2013 08:37

den kratieme:
ara athows kai o roumanos eggatastaths kai mallon hksere ti ekane, e? Den htan apateonas, telika?
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό audimanos » Τετ 29 Μάιος, 2013 22:48

δεν καταλαβες. καρα απατεονας και χωριατης και καραγκιοζης και το ειπα και του ιδιου...η δουλεια ηταν γαμισε τα...απλα χαρηκα που δενπρεπει να το ξηλωσω γιατι λεφτα δεν θα επερνα και ακρη δεν θα εβγαζα...
audimanos

Δημοσίευσηαπό rogerius » Πέμ 30 Μάιος, 2013 08:38

OK, polla kai asfalh oikonomika km na exeis apo edo kai pera!
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 30 Μάιος, 2013 16:02

Μπράβο φίλε μου που εντόπισαν άμεσα τη βλάβη,για την οποία δεν έφταιγε το υγραέριο. :thumbup: :thumbup:

Άντε καλά χιλιόμετρα νάχης και απροβλημάτιστα από εδώ και πέρα.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες