rogerius έγραψε:avth h "dikh tou grammh ravmatos" apo pou pernei revma?
odys2008 έγραψε:Μια λογική εξήγηση θα ήταν αν η ecu από το αμάξι σου βλέπει χαμηλή πίεση βενζίνης και δεν αφήνει τον κινητήρα να εκκινήσει. Δεν ξέρω όμως αν βλέπει απο κάπου πίεση βενζίνης
rogerius έγραψε:den to katalava avto...
pos pernei katevtheian apo thn mpataria? den mesolavei to kleidi?den mesolavei reles?den mesolavei to kykloma pou katheisterei merika devterolepta meta thn ekkinish me venzinh? kati allo issos? an ta katalavoume avta, tha katalavoume giati den ekkinei ap'evtheias!
zgouriazmenos έγραψε:Βασίλη εγω ειχα θέμα με τον παλιό εγκέφαλο και δεν εκκινούσε πάντα με υγραέριο παρόλο που έκανα όλη τη διαδικασία όπως περιγράφεται στο 1ο ποστ. Με το που έβαλα το νέο εγκέφαλο απλά γυρίζω κλειδί κρατάω πατημένο κουμπί για 7 με 10 δευτερόλεπτα και γυρίζει κατευθείαν. Ζεστό κρύο δεν έχει σημασία.
) .MeddlingMageGR έγραψε:Μάλλον έχω μείνει από αντλια. Το αμάξι δεν πέρνει με τίποτα μπροστά. Έκανα το κόλπο με την απευθείας εκκίνηση. Μετά το 5ο πάτημα άκουσα την αντλία να πέρνει μπροστά. Το πράσινο λαμπάκι σταθεροποιήθηκε, έδωσα μιζιά και πήγε μπρός, αλλά μετά από 2 δευτερόλεπτα μου έσβησε. Το προσπάθησα 3 φορές αλλά τα ίδια. Θα προσπαθήσω πάλι αύριο.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες
|
|
|