Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ο Γερμανός δε θέλει L.P.G.

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Ο Γερμανός δε θέλει L.P.G.

Δημοσίευσηαπό nismorr » Πέμ 05 Μάιος, 2011 23:05

3 BMW τριαρες με υγραεριο βγηκαν off κινητηρες.
1. εσπασαν τα κολλαρα του ψυγειου και μαλλον εκαψε κινητηρα.
2. κατι προβλημα παρουσιασε στις βαλβιδες ( βεβαια ο οδηγος το ετρεχε...ειχε βαρυ ποδι.)
3. Η αλλη σβυνει γυριζει μονη της σε βενζινα.... ακομη κραταει....

1 OPEL ASTRA του 2001 META APO 1300 KM εβγαλε προβλημα σε κολλαρα και εγκεφαλο... τωρα ειναι μια χαρα.....
nismorr

Δημοσιευσεις: 9

Re: O ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ L.P.G.

Δημοσίευσηαπό fotisly » Πέμ 05 Μάιος, 2011 23:16

nismorr έγραψε:3 BMW τριαρες με υγραεριο βγηκαν off κινητηρες.
2. κατι προβλημα παρουσιασε στις βαλβιδες ( βεβαια ο οδηγος το ετρεχε...ειχε βαρυ ποδι.)

1 OPEL ASTRA του 2001 META APO 1300 KM εβγαλε προβλημα σε κολλαρα και εγκεφαλο... τωρα ειναι μια χαρα.....

για τι γενιας(υγρου ψεκασμου ή αεριου) υγραεριο μιλαμε??
με το αεριας μορφης ψεκασμου λενε οτι αυξανει η θερμοκρασια στον χωρο καυσης,κατι που δεν γινετε με το υγρου ψεμασμου!!
σαν τιτλος ο γερμανος,οπως λεει ο τιτλος, (οπελ)φερνει απο μαμα κατα παραγγελια με υγραεριο πλεον!!
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Πέμ 05 Μάιος, 2011 23:30

nismorr έγραψε:3 BMW τριαρες με υγραεριο βγηκαν off κινητηρες.

Οι ΒMW δεν θα τις χαρακτηριζα γενικοτερα και απροβληματιστες... Ποσο μαλλον οταν οι οδηγοι τους, βαζουν lpg για να κανουν κοντρες στην παραλιακη...

Αυτο με τα κολαρα που αναφερεις συνεχεια, δεν μου καθεται καλα....

Οσο για το αστρα, για να βγαλει ζημια απο τοσο νωρις(αν μπορεις να την πεις ζημια...)πρεπει ο μαστορας να ηταν τζιμανι.... :lol:
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό nismorr » Παρ 06 Μάιος, 2011 00:18

ολα ηταν 4ης γενειας. σημερα το απογευμα το συζητουσα με γνωστο μου... (κι αυτος με υγραεριο σε toyota corolla o4 και παει μια χαρα...) οπως κι εγω. αλλα μου εκανε εντυπωση που μου τα ελεγε.. και γιάυτο τα ποσταρα στο φορουμ.
nismorr

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό fotisly » Παρ 06 Μάιος, 2011 03:31

Οι ΒMW δεν θα τις χαρακτηριζα γενικοτερα και απροβληματιστες... Ποσο μαλλον οταν οι οδηγοι τους, βαζουν lpg για να κανουν κοντρες στην παραλιακη...

Αυτο με τα κολαρα που αναφερεις συνεχεια, δεν μου καθεται καλα....

Οσο για το αστρα, για να βγαλει ζημια απο τοσο νωρις(αν μπορεις να την πεις ζημια...)πρεπει ο μαστορας να ηταν τζιμανι.... :lol:[/quote]
δλδ απ οτι καταλαβα θες να πεις οτι με lpg δε θα μπορω να παω κοφτες τελικη για ωρα εγναντια???
ενας λογος που ειμαι υπερ του υγρου ψεκασμου ειναι για να μπορω να το πηγαινω στα ορια χωρις να λιωσει το μοτερ!!
λες να εχω θεμα σε τετοια χρηση??
fotisly

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Παρ 06 Μάιος, 2011 10:34

fotisly έγραψε:δλδ απ οτι καταλαβα θες να πεις οτι με lpg δε θα μπορω να παω κοφτες τελικη για ωρα εγναντια???
ενας λογος που ειμαι υπερ του υγρου ψεκασμου ειναι για να μπορω να το πηγαινω στα ορια χωρις να λιωσει το μοτερ!!

Αν δεν θες να πας για ρεκτιφιε συντομα...σταματα. Ο υγρος βοηθα τον κινητηρα, αποδιδει καλυτερα και μειωνει λιγο τις θερμοκρασιες, αλλα εχει και τα ορια του...
Στις υψηλες στροφες το lpg παραγει μεγαλυτερες θερμοκρασιες απ'τη βενζινη, ΟΤΙ ΨΕΚΑΣΜΟ και να εχεις...

Να το δουλευεις νορμαλ αλλα να μην μενεις για πολυ πανω απο τις 5000στρ για να εχει μακροζωια ο κινητηρας.
Ειπαμε, το lpg το βαζουμε για οικονομια και μονο. ΔΕΝ ειναι ενα ακομα tuning...
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό dti » Παρ 06 Μάιος, 2011 18:19

astragjtg έγραψε:Ειπαμε, το lpg το βαζουμε για οικονομια και μονο. ΔΕΝ ειναι ενα ακομα tuning...

Κι όμως... κυκλοφορεί αυτό εδώ που αν κατάλαβα καλά, το Leon από 180 άλογα έχει 230 μόνο με το Vialle...
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά είναι γεγονός οτι σε turbo κινητήρες τα συστήματα υγρού ψεκασμού προσθέτουν άλογα.

Όταν είχα παραλάβει το αυτοκίνητο μετά την τελική ρύθμιση πέρυσι τον Οκτώβριο, είχα κάνει τη διαδρομή Bari-Lecce (στάση μίας ώρας)-Bari σε εξαιρετικούς και χωρίς κίνηση δρόμους, με πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Με δεδομένο οτι το αυτοκίνητο δε θα έφευγε από την Ιταλία αν δεν δούλευε σωστά, του έδωσα να καταλάβει για αρκετές ώρες, για 472 χλμ.
Τις ταχύτητες όπως καταγράφηκαν συνοπτικά σε ένα GPS Logger μπορείτε να τις δείτε εδώ:

Εικόνα
Βέβαια με τέτοια γκάζια, ήρθε μια κατανάλωση 19 λίτρων/100 χλμ. αν θυμάμαι καλά...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό fotisly » Παρ 06 Μάιος, 2011 20:58

astragjtg έγραψε:
fotisly έγραψε:δλδ απ οτι καταλαβα θες να πεις οτι με lpg δε θα μπορω να παω κοφτες τελικη για ωρα εγναντια???

Αν δεν θες να πας για ρεκτιφιε συντομα...σταματα. Ο υγρος βοηθα τον κινητηρα, αποδιδει καλυτερα και μειωνει λιγο τις θερμοκρασιες, αλλα εχει και τα ορια του...
Στις υψηλες στροφες το lpg παραγει μεγαλυτερες θερμοκρασιες απ'τη βενζινη, ΟΤΙ ΨΕΚΑΣΜΟ και να εχεις...

Να το δουλευεις νορμαλ αλλα να μην μενεις για πολυ πανω απο τις 5000στρ για να εχει μακροζωια ο κινητηρας.
Ειπαμε, το lpg το βαζουμε για οικονομια και μονο. ΔΕΝ ειναι ενα ακομα tuning...

αρα η πιο οικονομικη λυση και αξιοπιστη ειναι lpg και την γυναικα να οδηγει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fotisly

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Δευτ 09 Μάιος, 2011 00:35

dti έγραψε:Κι όμως... κυκλοφορεί αυτό εδώ που αν κατάλαβα καλά, το Leon από 180 άλογα έχει 230 μόνο με το Vialle...

Ωραιος ο τυπος αλλα δεν θα με παραξενευε αν στα επομενα ποστ δουμε αλλο 1 ...ορισμενο απο τον εν λογο κυριο να λεει : ''Μα γιατι ρε παιδια δεν εσβηνε η μηχανη με τιποτα...ουτε με πυροσβεστηρα, ουτε με χωμα κτλ '' και γενικοτερα κλαψ-κλαψ που πηρε τη μηχανη παραμασχαλα....
Αν το κανει εν γνωση του, ψαλαλι του...

fotisly έγραψε:αρα η πιο οικονομικη λυση και αξιοπιστη ειναι lpg και την γυναικα να οδηγει :lol: :lol: :lol: :lol:

Οχι κι ετσι ρε φιλαρακι, ειπαμε :lol: Το αμαξι ειναι...ναος... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό alekos76 » Παρ 04 Απρ, 2014 22:22

εγω παντως σε 316 e46 του 2004 με 152.000 συνολικα και τα 65.000 με lpg δεν εχω δει ουτε το παραμικρο. ουτε σε κινητηρα ουτε σε συστημα lpg :thumbup: κανοντας 360 χλμ την εβδομαδα μονο για πηγαινε -ελα στην δουλεια μου και καμια 100αρια ακομα για βολτες και να μου λεγανε οτι θα ...θα...θα.... παλι lpg θα εβαζα
το αυτοκινητο μου καιει πιο λιγο απο την μηχανη.........
alekos76

Δημοσιευσεις: 1

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 69 επισκέπτες