Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τρυπημα εισαγωγης!!

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Τρυπημα εισαγωγης!!

Δημοσίευσηαπό mimis » Πέμ 05 Μάιος, 2011 12:36

Καλημερα σε ολους σας
θα ειθελα να σα πω οτι τι site και το οι συζητητσεις ειναι καταπληκτικες και οτι μου εχουν
λυθει σχεδον ολες οι αποριες μου σαν υποψηφιος lpg εκτος απο το τρυπημα της εισαγωγης και
εννοω τα ρινισματα .πανε στον κινητηρα και???? γιατι δεν εχω ακουσει να τη βγαζουν εκτος
και κατι αλλο το ACON τι σας λεει?

ευχαριστω για τις απαντησεις
mimis

Δημοσιευσεις: 1

Re: Τρυπημα εισαγωγης!!

Δημοσίευσηαπό dim63 » Πέμ 05 Μάιος, 2011 13:38

mimis έγραψε:Καλημερα σε ολους σας
θα ειθελα να σα πω οτι τι site και το οι συζητητσεις ειναι καταπληκτικες και οτι μου εχουν
λυθει σχεδον ολες οι αποριες μου σαν υποψηφιος lpg εκτος απο το τρυπημα της εισαγωγης και
εννοω τα ρινισματα .πανε στον κινητηρα και???? γιατι δεν εχω ακουσει να τη βγαζουν εκτος

ΤΟ θεμα ειναι καθαρα στα 'χερια' του εγκαταστατη.
αν μεταλικη ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να βγει για να τρυπηθει
αν συνθετικη υπαρχει πιθανοτητα αν εχει τρυπανι με αναρροφηση να μην χρειαστει να βγει
παντως θελει προσοχη.
Mazda tribute 2.3 bigas-geartech αεριου χωρις λαδια-ξυδια
dim63

Δημοσιευσεις: 279

Δημοσίευσηαπό dti » Πέμ 05 Μάιος, 2011 18:27

Να ζητήσεις από τον εγκαταστάτη να τη βγάλει (και να σου αλλάξει και τα λαστιχάκια μετά) πριν τη τρυπήσει.
Για να είσαι σίγουρος οτι δεν την τρύπησε πάνω στο αυτοκίνητο, εφόσον δεν είσαι παρών εκείνη την ώρα, άσε του μια φωτογραφική μηχανή και τόνισέ του οτι θες πολλές φωτογραφίες με την εξαγωγή βγαλμένη και μετά όταν την τρυπά... όπως και γενικά σε κάθε στάδιο της μετατροπής. Αν είναι σωστός, δεν θα έχει πρόβλημα, αφού τις φωτογραφίες θα μπορούσε να τις χρησιμοποιήσει κι ο ίδιος για να διαφημίσει τη δουλειά του.
Αν ψάξεις στο forum έχουν αναφερθεί κάποια σχόλια για τη συγκεκριμένη εταιρεία και η ίδια νομίζω έχει γράψει σχετικά στην ενότητα που παρουσιάζονται οι εγκαταστάτες.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Πέμ 05 Μάιος, 2011 19:10

εχουν βγει ανταπτορες ετσι ωστε δεν τρυπας πλεον πολλαπλη. ;)
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό dti » Πέμ 05 Μάιος, 2011 19:30

Σωστά, αλλά δε ξέρω αν είναι συμβατοί με όλα τα συστήματα, συν το γεγονός οτι απομακρύνονται και τα μπεκ της βενζίνης κάπως...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 05 Μάιος, 2011 21:53

Πάντα κατέβασμα πολαπλης και τρυπημα εκτός μηχανής με προσοχή , το acon είναι λίγο ακριβο για Πολωνικο με πολυ λιγότερα λεφτά βάζεις ιταλικο brc αξιόπιστα και πολυδουλεμενα κοιτα λίγο τριγύρω στο φόρουμ και θα βρεις πολυ πράγμα
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Πέμ 05 Μάιος, 2011 23:38

Εμενα την τρυπησαν(αλουμινιου) πανω στη μηχανη. Μανουριασα για αυτο οταν μου το παν ξεκαθαρα ΠΡΙΝ την τοποθετηση αλλα θεωρησαν πραγματικα αστειο να βγαλουν πολλαπλη για 4 (μαλλον 5 τρυπες, 4 μπεκ και μια επιστροφης) τρυπες, και βεβαια μου παν οτι δεν θα εχω το παραμικρο προβλημα. Με διαβεβαιωσαν οτι εχουν μεθοδο και δεν πεφτει τιποτα μεσα. Ε λογικα τωρα μετα απο 20.000 χλμ χρησης αν ειχε κατι θα ειχε φανει ε? Λαδια αλλαξα στις 15.000 χωρις να εχει καψει τιποτα.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό dathens » Παρ 06 Μάιος, 2011 10:59

Είσαι απο τους τυχερούς σκέψου να έπεφταν ρινισματα στη εισαγωγή ;
dathens

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Παρ 06 Μάιος, 2011 14:20

dathens έγραψε:Είσαι απο τους τυχερούς σκέψου να έπεφταν ρινισματα στη εισαγωγή ;

Οχι πως θα γινοταν και σιγουρα κατι... Το ποιο πιθανο θα ηταν οτι θα καιγοταν ολα κατα την καυση και οτι υπολείμματα ισως να περναγαν και να σταματαγαν στον καταλυτη(περισσοτερες πιθανοτητες για ζημια ισως εκει...). Αυτο βεβαια στη περιπτωση οτι επεσαν λιγα μεσα και οχι ολα τα ρινισματα που εμειναν απο το τρύπημα...
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό dathens » Δευτ 09 Μάιος, 2011 12:22

Υπήρξαν παλαιότερα πολλα προβλήματα με τα ταφακια η τους ανταπτορες μακάρι να έχουν λυθεί τώρα και όλα να δουλεύουν σωστά αλλά μάλλον έχει να κάνει με την εταιρία και το αμάξι δεν μπορει να κάνουν όλοι οι ανταπτορες σε όλα τα αμάξια
dathens

Επόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες