papoys έγραψε:... αν έχετε το Θεό σας ξέρετε τι είπε μετά τη σύγκρουση
και μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο απευθυνόμενος σε μένα και στους άλλους οδηγούς."Γιατί σταματήσατε???"
Περαστικα σε ολους σας φιλε μου. Τι μου θυμησες με το τελευταιο... Οταν με ειχαν στουκαρει με τον ιδιο ακριβως τροπο με ενα αγροτικο Mitsubιshι(εγω με polo του 99 και περιττο να σου πω οτι ''πηρε'' ολο το αμαξι ), ο τυπος κατεβηκε, κοιταζε το αγρατζουνιστο αγροτικο του(δεν εδωσε σημασια σε 3 ατομα αν ζουν ή πεθαναν - και η γυναικα μου εγκυος ) και οταν εξαλος τον ρωτησα γιατι πηγαινε σαν τρελος(20 μετρα φρεναρισμα εκανε πριν πεσει πανω μας) μου απαντησε ''εσυ γιατι πατησες φρενο'' !!! Του χυνεις τα μυαλα στο δρομο ή δεν το κανεις ???
Τελος παντων, δοξα το θεο την γλυτωσαμε ολοι με διάσειση αλλα για να συνελθουμε τελειως περασε σχεδον 1,5 χρονος...
Φυσικα το αμαξι ενω εμφανισιακά εμιαζε να εχει τις ιδιες ζημιες που περιγραφεις και στο δικο σου(εγω σταματημενος,με χτυπησε απο πισω και με πεταξε στον μπροστινο),
τελικα επειδη η αξια να επισκευαστει υπερεβαινε την αξια του αυτοκινητου τη δεδομενη στιγμη, η ασφαλεια του υπαιτιου
μου εδωσε αναγκαστικα αποζημιωση(την οποια παζαρεψα σκληρα...)
την αξια περιπου του αμαξιου.
Αυτα επιγραμματικα γιατι το τι ταλαιπωρια τραβηξα δε λεγεται. Τα θετικα στην περιπτωση μου ειναι οτι ειχα την ''καβατζα'' της μικτης ασφαλειας και δεν αγχωθηκα πολυ στην περιπτωση που αργουσαν ή δεν ηθελαν να με πληρωσουν, καθως επισης οτι η ασφαλεια του υπαιτου ηταν σοβαρη ( ιντεραμερικαν )και πληρωσε σχετικα γρηγορα.
Ξανα περαστικα και καλα ξεμπερδεματα.