Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 19 Μάιος, 2013 14:34

Σκάσε και πλήρωνε. :lol: :lol: :lol:

Έτσι δεν κάνουμε πάντα.Και ειδικά τα τελευταία χρόνια. :thumbdown:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 04 Ιουν, 2013 15:44

Πρωτο μου γεμισμα σημερα και το εκανα στον Καλπακη περιφερειακο προς κοσμος,84,9 ενω η κοζα νοστρα καρτελ ολοι σημερα την εχουν απ' οτι ειδα 87 λεπτα, στα 40 λιτρα γεμισμα θα μου πειτε δεν ειναι τιποτα (80 σεντς κερδος)αλλα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα,εγω ολα η εστο οσα γεμισματα μπορω θα τα κανω στον Καλπακη(ανατολικη Θεσ/νικη)και του το¨πα ,ας το κανουμε λοιπον ολοι οσοι μπορουμε απο αν.θεσ/νικη να δειτε θα σπαει η δεν θα σπασει το καρτελ!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό rover214 » Τρί 04 Ιουν, 2013 23:46

Σωστός!Πάντως κάνε και κανένα γέμισμα από αλλού για να έχεις μέτρο σύγκρισης (π.χ. κατανάλωση)
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 05 Ιουν, 2013 23:43

Αυριο παω να βαλω 3 ευρω υγραεριο στον Κιουρτζη τον προεδρο των βενζινοπολων και γνωστο μου που βρισκεται στην γειτονια μου και να πεταξω την μπιχτη μου οτι βαζω 3 ευρω ισα ισα για να παω να γεμισω στον Καλπακη (γεματος ειμαι αλλα για το χουνερη θα το κανω!)οχι για τα 2 λεπτα κερδος στο λιτρο αλλα για το γ@μω τον μπελα μου νταβατζιλικη των 19 λεπτων διαφορα στην τιμη με τον Βολο, καθε 3-4 μερες θα το κανω μεχρι να τους σπασω τα νευρα ,μακαρι να το κανετε και οι αλλοι!
valsam

Δημοσίευσηαπό tedd » Πέμ 06 Ιουν, 2013 19:47

Για το Καλπάκη πριν χρονια ακουγωνταν πολλα για την βενζινη του και αλλα διάφορα ... τωρα τι παιζει δεν ξερω και ειδικα για το υγραεριο... οσο φτηνος και να ειναι δυστυχως δεν μπορω να τον εμπιστευω καθολου με αυτα που ακουγα, προτιμω να πληρωνω λιγο παραπανω παρα να τον εμπιστευω και να τρεχω...
Nissan Almera Mk II (N16) 1497cc
BRC Sequent 24
Εικόνα
tedd

Δημοσιευσεις: 588

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 07 Ιουν, 2013 00:14

tedd έγραψε:Για το Καλπάκη πριν χρονια ακουγωνταν πολλα για την βενζινη του και αλλα διάφορα ... τωρα τι παιζει δεν ξερω και ειδικα για το υγραεριο... οσο φτηνος και να ειναι δυστυχως δεν μπορω να τον εμπιστευω καθολου με αυτα που ακουγα, προτιμω να πληρωνω λιγο παραπανω παρα να τον εμπιστευω και να τρεχω...

Προτιμω να με κλεψει ο Καλπακης φιλε παρα να με γ@μαει το καρτελ με λιγα λογια σου λεω εγω φιλε,αν δεν πραξουμε αναλογα ολοι το καρτελ θα κρατησει χρονια,δεν το δεχομαι με τιποτα στον Βολο να πληρωνουν 19-20 λεπτα το λιτρο λιγοτερα,30% ακριβοτερα μονο νταβαντζιλικη μπορει να χαρακτηριστει!
valsam

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 07 Ιουν, 2013 00:49

Συμφωνω απολυτα με το φιλο valsam και εκτος αυτου τωρα τελευταια για τον Καλπακη δεν ακουστηκε τιποτε και παλια μονο φημες ηταν .Χωρις αποδειξεις παιδια μην κατηγορειτε ατομα και επαγγελματιες μην κανουμε το φορουμ κατιναριο.........
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό VWSAKIS » Δευτ 10 Ιουν, 2013 00:12

Καλπάκη και Καίση από Θεσσαλονίκη, μήπως τις κατεβάσουμε!
VWSAKIS

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 10 Ιουν, 2013 01:05

Που ειναι αυτος ο Καίσης ρε φιλε?
Και σε αυτον στην Λητη επισης!
Αλλα οχι μονο σε αυτους, θα εξακολοθουμε να βαζουμε και στους καρτελακιδες αλλα για 1 η 2 ευρω μαξιμουμ για να τους την λεμε για αυτον και μονο τον λογο(ντροπες και σιωπες δεν χωρανε γιατι αν σωπαινουμε μας καβαλανε κανονικα,κοιταξτε που καταντησε αυτη η χωρα επειδη καναμε τα κοροιδα μια ζωη!),το εκανα προχθες,εβαλα για 3 ευρω και τα ειπα στον υπαληλο (χαρηκε κιολας που εβαλα αεριο και μου αρχισε στο μπουρου-μπουρου οτι επρεπε εδω και καιρο κ.τ.λ,μολις του ειπα βαλε 3 ευρω για να παω μεχρι τον Καλπακη γιατι την εχει 2 λεπτα φθηνοτερη εμεινε με ανοιχτο το στομα,εχει χαρη που ελειπε το αφεντικο ο προεδρος των βενζινοπωλων!))και αυριο που θα κατεβω ξανα θα βαλω για 2 ευρω μακαρι να'ναι το καμαρι στο μαγαζι!
valsam

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Δευτ 10 Ιουν, 2013 22:56

και αυτοι στο κολπο ειναι..και στο χωριο μου τα μαλγαρα...ειναι λιγο εξω απο τη πολη για αυτο και ριχνουν την τιμη ..τοσο λιγο ωστε να ειναι το ιδιο
δυστυχως εδω σε αυτο το νομο ειμαστε καμμενοι
μπανακι καλοκαιρινο κατερινη και φορτωμα τρελο
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 83 επισκέπτες