Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Βόρεια προάστια Αττικής - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Βόρεια προάστια Αττικής - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 25 Μάιος, 2013 06:01

Χτές που πήγαινα με το παπάκι από Γέρακα Βριλήσια στην Αλέκου Παναγούλη (από Υπουργείο Συγκοινωνιών
Αγίας Παρασκευής προς Έθνος) είδα στη μέση περίπου που υπάρχει ένα πρατήριο (νομίζω ΕΚΟ) ότι έχει και αυτό
υγραέριο.
Από τιμή βέβαια δεν το συζητάμε 83,9 όπως οι υπόλοιποι . :lol: :lol: :lol:
Τουλάχιστον οι δικοί μας συμφωνούν και στο χιλιοστό οπότε όπου και να πάμε το ίδιο μας κάνει. :lol:

Βάζει κανείς από αυτό έχει παρατηρήσει κάτι.?
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 07 Ιουν, 2013 13:52

Τωρα που καλοκαιριασε και ανα μια αντε 2 εβδομαδες παμε Σουνιο παμε στο ΕΠ και φουλαρουμε......
το φουλαρισμα με φτανει ανετα μεχρι να ξαναπερασω αποκει......

Γερακιωτες Παλληνιωτες Παιανίωτες πρατηριουχοι................. bye bye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ραντεβου..... το Σεπτεμβρη ( και αν...)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 12 Ιουν, 2013 09:21

fokion έγραψε:Ειναι στα "τελειωματα" οπως το καταλαβα, πρατηριο AVIN με μιγμα CORAL ( συμφωνα με τις πινακηδες που ηδη ηταν αναρτημενες) εκει που στενευει ο δρομος φευγοντας απο το εκπτωτικό χωριό προς Σπατα. ( και λιγο πριν τη διασταυρωση του Αττικου Παρκου για να παρετε μια ιδεα.

Ετυχε και ξαναπερασα σημερα, σαφως σε πιο προχωρημενο σταδιο εδειχνε, θα ελεγα οτι εχει τελειωσει καθοτι ανεμιζαν σημαιες κ.λ.π.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 14 Ιουν, 2013 22:50

Στο Γέρακα έχουν ξεφύγει.
Πήγα σήμερα να φουλάρω. ................85,9 :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Την έκανα και γω για Καλύβια.... 78,2 στο MS. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
8 λεπτά διαφορά.Το κέρδος μπορεί να τόκαψα στο πήγαινε έλα.Δεν πειραζει όμως.Έκανα και τη βόλτα μου.
Τον ρώτησα για αυτή τη μεγάλη διαφορά.Μου είπε ότι αυτός δεν προτίθεται προς το παρών να ανέβει παραπάνω.

Την ώρα που γέμιζα άλλα τρία αυτοκίνητα ήρθαν για υγραέριο.
Βουρ για Καλύβια παιδιά. :lol: :lol: :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσίευσηαπό glamor » Παρ 14 Ιουν, 2013 23:46

papoys έγραψε:Στο Γέρακα έχουν ξεφύγει.
Πήγα σήμερα να φουλάρω. ................85,9 :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Την έκανα και γω για Καλύβια.... 78,2 στο MS. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
8 λεπτά διαφορά.Το κέρδος μπορεί να τόκαψα στο πήγαινε έλα.Δεν πειραζει όμως.Έκανα και τη βόλτα μου.
Τον ρώτησα για αυτή τη μεγάλη διαφορά.Μου είπε ότι αυτός δεν προτίθεται προς το παρών να ανέβει παραπάνω.

Την ώρα που γέμιζα άλλα τρία αυτοκίνητα ήρθαν για υγραέριο.
Βουρ για Καλύβια παιδιά. :lol: :lol: :lol:

την ημέρα που είχε στάση εργασία το μετρό αναγκάστηκα να πάω μεχρι την δουκιση πλακεντια και στο δρόμο (απο καλύβια) μεχρι να φτάσω καθώς πέρναγα στα γνωστά πρατήρια lpgδες (Παιανία, γέρακας, Χαλάνδρι) παρατήρησα κάτι, όλοι έχουν την ίδια ακριβός τιμή!!!! απλά δεν ξέρω πότε την αυξήσανε αλλά από το site gassprice τα ενημέρωσα άμεσα.
όσο για ms καλύβια μη παίρνεις και όρκο, μόλις παραλάβουν νέο φορτίο θα δεις πάνω από 0.80!!!
yaris 99 1000cc Lovato χωρίς λαδιέρα
μέχρι τώρα πάνω από 105000km +....
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσιευσεις: 187

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 15 Ιουν, 2013 01:09

Mια χαρα ειστε,το καρτελ αν.Θεσ/νικης σημερα 88,2 παντου(εκτος Καλπακη που εχει 86,2 που και αυτος μαλλον χεζεται το καρτελ γιατι στην πινακιδα εχει 87,2 και επειδη ειναι δευτερη φορα που εχει αλλη τιμη πινακιδας και αλλη τιμη αντλιας τον ρωτησα γιατι αυτο και παλι μου τα μασουσε!!!!!!)
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό glamor » Κυρ 16 Ιουν, 2013 00:19

valsam έγραψε:Mια χαρα ειστε,το καρτελ αν.Θεσ/νικης σημερα 88,2 παντου(εκτος Καλπακη που εχει 86,2 που και αυτος μαλλον χεζεται το καρτελ γιατι στην πινακιδα εχει 87,2 και επειδη ειναι δευτερη φορα που εχει αλλη τιμη πινακιδας και αλλη τιμη αντλιας τον ρωτησα γιατι αυτο και παλι μου τα μασουσε!!!!!!)

εγώ στην θέση σας θα ήμουνα κάθε εβδομάδα βουλγαρια / σκοπια... εξαλλου όσος φορές ήμουνα στην πόλη σας ποτέ δεν έβαλα lpg μια ζωή πετάγομαι μεχρι στα σύνορα και φούλαρα και τα 2 δεξαμενές καυσίμου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 17 Ιουν, 2013 09:37

Παππου.... αστους να "κουρευονται" τους ΑνατολικοΠρατηριους....

Πλεον ξεχναω τη μετρηση καταναλωσης και οποτε περναω απο Καλυβια φουλαρω, οπως εκανα και το Σαββατο.

Με 54 λιτρα που περνει η δεξαμενη μου κανω χοντρα 400-450 χλμ εντος αθηνας.
Καθε γεμισμα κραταει τουλαχιστον 3 εβδομαδες..
ε δεν υπαρχει περιπτωση τωρα το καλοκαιρι να μη ξαναπερασω στο εντομεταξυ.

Και ευγενεστατα τα παιδιά, τουλαχιστον αυτος που ηταν Σαββατο κατα τις 12,30

και η τιμή??? 0781 σε αντίθεση με το 0,859..... στα 50 λιτρα 3 ευρω....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 17 Ιουν, 2013 17:49

Να συμπληρώσω ότι είναι ο μόνος που κρατάει τιμή ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν πάρει την ανηφόρα.
Γιαυτό πρέπει να τον στηρίξουμε προτιμώντας το πατήριό του όσοι μπορούμε,αν βέβαια δεν αρχίσει και αυτός να
συμβαδίζει με τους υπόλοιπους. :lol: :lol:

Πέραν αυτού θάθελα να πω ότι με το μίγμα του παραπάνω πρατηρίου βγάζω περισσότερα χιλιόμετρα.
Παράδειγμα ¨...Προτελευταίο φουλάρισμα στο παραπάνω πρατήριο.Πήγα επαρχία και χτες γύρισα κάνοντας 365
χιλιόμετρα.Φουλάρισα και πάλι σε σημείο που το τελευταίο λίτρο μπήκε με το ζόρι και σφυρίζοντας η βαλβίδα συνέχεια.
Πήρε 24 λίτρα με το ζόρι ήτοι 20 ευρώ.

Γιατί να μην το προτιμήσω και πάλι. 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσίευσηαπό glamor » Τρί 18 Ιουν, 2013 00:28

την δευτέρα πρωί ms καλυβιών 0.781 (s)hell καλυβιών 0.795, το απόγευμα που ξαναπέρασα
ms καλυβιών 0.826!! (s)hell καλυβιών 0.795 (ακομα)
αύριο τρίτη θα ενημερώσω άμεσα την αλλαγή τιμή του (s)hell που συνήθως αλλάζει νωρίς το πρωί
Άβαταρ μέλους
glamor

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες