Καλησπερα και μπραβο γιατην δουλεια ολων σας εδω μεσα....
Καταρχην εχω βαλει στην ετφα υγραεριοκινηση το κιτ verde gas...εχω ενα αλφα ρομεο 147 1.6 120hp..
Ειχα καποια θεματακια μολις το παρελαβα..μου αναψε ενα system failure στο ταμπλο αλλα απο οτι μου ειπαν εβγαζε οτι ειχε φτωχο μειγμα αλλα και καποια errors που ειχαν γινει κατα την εγκατασταση κα επισης η ενδειξη του καυσιμου δεν ανταποκρινεται καθολου...μονιμα αναμμενα στα 2 λαμπακια...Επισης αυτο που παρατηρουσα ηταν οτι ειχε καποια σκορτσαρισματα στις αλλαγες ταχυτητας αλλα και στην αποδοση γενικα του αμαξιου στις υψηλες ταχυτητες...Πηγα λοιπον 2η φορα και μου ειπαν οτι δεν ειχε ρυθμιστει καλα οποτε μου το ρυθμισανε...αλλα παλι βλεπω οτι δεν ακουει καλα το αμαξι..ειναι πεσμενο γενικα και μολις παταω γκαζι αργει καποιο διαστημα να ακουσει και μετα περνει μπρος να ανεβασει...επειδη γενικα ρε παιδια δεν εξρω τι παιζει με το υγραεριο και γενικα με τα αμαξια τι πρεπει να προσεξω και να τους πω γιατι τρελος δεν ειμαι...το αμαξι δεν τραβαει οπως τραβαγε με βενζινη....παλι ρυθμιση θελει και επισης αν ξερετε να μου πειτε αν μπορω να το βγαλω τελειως και να παρω τα χρηματα μου πισω γιατι εξαρχης ηθελα να βαλω της brc το κιτ αλλα με πισανε να παω εκει και τωρα τα τραβαω ολα..Επισης μετα την 2η ρυθμιση μου ειπαν οτι αυτα τα σκορτσαρισματα τα κανει γιατι θελουν αλλαγη τα μπουζι...εχω κανει 70000 χιλιομετρα και απο οτι ξερω τα μπουζι της αλφα αλλαζονται στα 100000 με 120000 χιλιομετρα....βοθηθηστε παιδια!!!!