Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Μόλις πατάω συμπλέκτη σβήνει

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Σβηνει με το πατημα του συμπλεκτη

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Δευτ 03 Ιουν, 2013 18:01

Για να καταλάβεις τη σοβαρότητα του προβλήματος σου και το ψάξιμο που απαιτείται, κανένας συμφορουμιτης εγκαταστατης δεν έχει πει την πρόταση του, σε αντίθεση με άλλα προβλήματα που δίνουν εύστοχα τεχνικές συμβουλές.
Επιμένω ότι αν στο κάνει κ στη βενζίνη, σημαίνει ότι έχει ευαισθησία εργοστασιακή κι επιδεινώνεται με το υγραεριο που απαιτεί άλλη διαδικασια καύσης.
Κανε μια τελαυταια προσπάθεια σε κανένα νορμαλ εγκαταστατη κ μετα πήγαινε για ξηλωμα κ επιστροφη χρημάτων, εφόσον διασφαλίσεις μη εργοστασιακο πρόβλημα.
D-4D...
geopapad0p

Δημοσιευσεις: 104

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 03 Ιουν, 2013 18:11

geopapad0p έγραψε:Για να καταλάβεις τη σοβαρότητα του προβλήματος σου και το ψάξιμο που απαιτείται, κανένας συμφορουμιτης εγκαταστατης δεν έχει πει την πρόταση του, σε αντίθεση με άλλα προβλήματα που δίνουν εύστοχα τεχνικές συμβουλές.
Επιμένω ότι αν στο κάνει κ στη βενζίνη, σημαίνει ότι έχει ευαισθησία εργοστασιακή κι επιδεινώνεται με το υγραεριο που απαιτεί άλλη διαδικασια καύσης.
Κανε μια τελαυταια προσπάθεια σε κανένα νορμαλ εγκαταστατη κ μετα πήγαινε για ξηλωμα κ επιστροφη χρημάτων, εφόσον διασφαλίσεις μη εργοστασιακο πρόβλημα.

δεν μπορει να δωθει απαντηση χωρις να γινει ελεγχος του αυτοκινητου, γιατι οι αιτιες που προκαλουν αυτη την δυσλειτουργια μπορει να ειναι πολλες και χωρις καμια σχεση μεταξυ τους.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Δευτ 03 Ιουν, 2013 18:23

Είναι κατανοητό ότι δε γίνεται ελεγχος απο το πληκτρολόγιο. Απλα τονίζω ότι σε λοιπά περιγραφομενα απο το διαδίκτυο προβλήματα, κάνετε μια εκτίμηση είτε λόγω εμπειρίας είτε λύσης του εν λόγω προβλήματος με κάποιο τροπο. Σε αυτο το ζήτημα του σβησιματος δε βλέπω να υπάρχει θεραπεία. Άντε ο πρώτος να είναι αεριτζής, ο δεύτερος το ίδιο. Δεν έπεσε σε ένα σωστο μάστορα; Όλο το αμάξι του άλλαξαν.
D-4D...
geopapad0p

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 03 Ιουν, 2013 18:26

geopapad0p έγραψε:Είναι κατανοητό ότι δε γίνεται ελεγχος απο το πληκτρολόγιο. Απλα τονίζω ότι σε λοιπά περιγραφομενα απο το διαδίκτυο προβλήματα, κάνετε μια εκτίμηση είτε λόγω εμπειρίας είτε λύσης του εν λόγω προβλήματος με κάποιο τροπο. Σε αυτο το ζήτημα του σβησιματος δε βλέπω να υπάρχει θεραπεία. Άντε ο πρώτος να είναι αεριτζής, ο δεύτερος το ίδιο. Δεν έπεσε σε ένα σωστο μάστορα; Όλο το αμάξι του άλλαξαν.

το εψαξαν αλλαξαν το μισο αμαξι και δεν βρηκαν ακρη, ειναι κατι που τους εχει διαφυγει απο κατι απλο μεχρι πολυ συνθετο προβλημα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό babis12 » Δευτ 03 Ιουν, 2013 19:30

Στη βενζίνη είναι μια χαρα.Εκτος των αλλων προβληματων που σε ικανοποιητικό βαθμο εχου λυθεί(κανω και λιγο τα στραβα ματια)το αυτοκινητο δουλευει start-stop πλακα εχει!!!!!!!!.Θα ηθελα να επισημάνω ότι στην αρχη και για κανα εξαμηνο υπηρχαν όλα τα αλλα προβληματα αλλα όχι αυτό,αρα δεν φταιει το αυτοκινητο.Επισης ένα μεγαλο μερος των προβληματων βελτιωθηκε και ιδιαιτερα το κλοτσημα στο αφημα του γκαζιου μετα τις 3000στρ αλλάζοντας τυχαια τα σηματα στα μπεκ.Εκτος από εμενα εχει ταλαιπωρηθεί αφανταστα και το αυτοκινητο και ευτυχώς δεν εχει βγαλει ακομα καποια ζημια.Εβαλα landirenzo γιατι πιστευα ότι ταιριάζει καλυτερα στο αυτοκινητο λογω τις συνεργασίας της με την fiat.Μην σας ταλαιπωρώ άλλο θα συνεχίσω για λιγο ακομα την προσπάθεια και αν εχω κατι νεοτερο θα ενημερώσω.
babis12

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Δευτ 03 Ιουν, 2013 21:03

Φίλε μου δε ταλαιπωρείς κάποιον άλλο εκτός από τον εαυτό σου....
Μακάρι να βρεις άμεσα λύση και να την αναφέρεις και εδώ γιατί μπόλικοι έχουν το δικό σου πρόβλημα και ενδιαφέρονται.
Γνώμη μου, μην το αφήσεις έτσι, γιατί μια λανθασμένη ρύθμιση όπως η δικιά σου, μόνο κακό προκαλεί στο αυτοκίνητο.
D-4D...
geopapad0p

Δημοσίευσηαπό MITSOS » Τρί 04 Ιουν, 2013 08:00

Στο δικό μου παρόμοιο πρόβλημα, ο εμπλουτισμός του μείγματος στις στροφές που είχε το θέμα, έλυσε το πρόβλημα.
MITSOS

Δημοσιευσεις: 34

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Τρί 18 Ιουν, 2013 14:59

Κάτι νεότερο από τους ''παθόντες'' έχουμε ως προς την πορεία του προβλήματος?
D-4D...
geopapad0p

Δημοσίευσηαπό manoliss » Τρί 18 Ιουν, 2013 23:53

πιθανον το προβλημα μου να εχω ξαναναφερει αλλα εδω πιστευω οτι ειναι πιο σωστα
Εχω στο Citroen Xsara 1400 8v mod 2003 του πατερα μου το εξης προβλημα
οταν πατας συμπλεκτη να αλλαξεις ταχυτητα 4 στις 10 φορες το αμαξι σβηνει.....και ειδικα ταυτοχρονα οταν κουνας το τιμονι λογω του οτι ζοριζετε η αντλια υδραυλικου
παρατηρησα οτι στο στροφομετρο ακομα και στην βενζινα οτι αφηνοντας το γκαζι κανει ενα βυθισμα και οι στροφες πεφτουν στις 650-700, με το ρελαντι σταθερα σε βενζινα και υγραεριο να κυμαινετε σταθερα 750 +- 20 επισης
ουσιαστικα το αυτοκινητο εχει την ιδια συμπεριφορα σε βενζινα και υγραεριο ανεβασα την πιεση δοκιμαστικα την εφτασα μεχρι το 1,45 οπου τα σβησιματα μειωθηκαν και εμφανιζονται μονο οταν ηταν μικρη η σταθμη του υγραεριου να σημειωσω οτι η πολυβαλβιδα δεν ειναι στο πισω μερος στον προφυλακτηρα αλλα προς το εμπρος σημειο γιατι το αμαξι ειναι χαμηλο στο πισω μερος με αποτελεσμα 2 φορες να κινδυνευεσει να βρει απο κατω....
εβαλα μπουζακια NGK ενα νουμερο ψυχροτερα στην αρχη δεν το εκανε μετα ομως το ξαναεκανε.....
Συστημα Lovato Fast And Easy εχω αλλαξει τον αισθητηρα πιεσης που εινα επανω στην μπεκιερα με της Bosch
φταιει που η πολυβαλβιδα ειναι εμπρος? στην βενζινα δεν το κανει καθολου....
καθε γνωμη δεκτη....
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό MPAMPIS » Σάβ 22 Ιουν, 2013 23:43

Αλλες δυο αποτυχημενες προσπαθειες λυσης του προβληματος.
MPAMPIS

Δημοσιευσεις: 1

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες