Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Έχω πρόβλημα ή όχι (διακοπή καύσης);

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Έχω πρόβλημα ή όχι (διακοπή καύσης);

Δημοσίευσηαπό cmax » Τετ 10 Ιούλ, 2013 08:03

Για τις βαλβιδες τι σου ειπε;
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό kostmatin » Πέμ 11 Ιούλ, 2013 22:48

Αν υπάρχει πρόβλημα στις βαλβίδες θα το έκανε και στο αέριο, όχι μόνο στην βενζίνη. Άρα δίνουμε βάση σε ότι έχει να κάνει με την βενζίνη αποκλειστικά.

Sent from my H7500+ using Tapatalk 4 Beta
kostmatin

Δημοσιευσεις: 36

Δημοσίευσηαπό kostmatin » Τετ 17 Ιούλ, 2013 17:01

Επανερχομαι μετα απο ενα καθαρισμο μπεκ βενζινης που εγινε στο αυτοκινητο.Το αυτοκινητο συμπεριφερεται καλυτερα επειτα απο τον καθαρισμο,ολα οχι οπως θα επρεπε.Δεν μου αναψε λαμπακι μηχανης ξανα,αλλα κανοντας εναν ελεγχο με το elm 327 που εχω με το torque για android συσκευες,μου το βγαζει σαν grey code!!!
Κατι που ξεχασα να αναφερω εξαρχης.Πριν μου ξεκινησει ολη αυτη η ιστορια αλλαξα μπαταρια στο αυτοκινητο γιατι με αφησε.Υπαρχει περιπτωση να σχετιζεται το ενα με το αλλο?
kostmatin

Δημοσίευσηαπό cmax » Τετ 17 Ιούλ, 2013 23:00

Μηπως τα φτυνει η τρομπα βενζινης και δεν εχει καλη παροχη καυσιμου;
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό kostmatin » Πέμ 22 Αύγ, 2013 19:22

Εγινε τραμπα των μπεκ βενζινης απο τον 4ο κιλυνδρο στον 3ο και ευτυχως το σφαλμα μεταφερθηκε στον 3ο απο τον 4ο κιλυνδρο.Αρα βουλωμενο μπεκ βενζινης.Τωρα τι προτεινετε να κανω?Καινουριο 140 ευρω,μεταχειρισμενη 4αδα απο ebay γυρω στα 80 ευρω ή καθαρισμο χωρις σιγουρο αποτελεσμα στα 60 ευρω?
kostmatin

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 22 Αύγ, 2013 19:30

αν μετρας ωμικη αντισταση στο "χαλασμενο" και δινοντας του και αφηνοντας 12volt ακους το τακ-τακ καθαρισμο εξω απο το αυτοκινητο με υπερηχους και ογκομετρηση πριν και μετα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό kostmatin » Παρ 30 Αύγ, 2013 15:35

hlias έγραψε:αν μετρας ωμικη αντισταση στο "χαλασμενο" και δινοντας του και αφηνοντας 12volt ακους το τακ-τακ καθαρισμο εξω απο το αυτοκινητο με υπερηχους και ογκομετρηση πριν και μετα.

Ο μαστορας ειπε πριν τον καθαρισμο πως το μπεκ δουλευει και μαλλον θα εχει πιασει αλατα και κολλαει.Το αφηνω για καθαρισμο με υπερηχους και οταν πηγα να το παρω μου ειπε πως ειναι ενταξει πλεον.Οταν μπηκε στο αυτοκινητο,στην βενζινη δουλευει απειρως χειροτερα πλεον.Ο μηχανικος μου,μου ειπε πως με τους υπερηχους ξεκολανε μεν τα μπεκ αλλα ξεχυλωνει και η μεμβρανη που εχει εσωτερικα με αποτελεσμα να μην ψεκαζει πλεον την βενζινη αλλα σαν να την "κατουραει".Τωρα πλεον ψαχνω για καινουριο μπεκ.Τσαμπα το 20αρικο για τον καθαρισμο.
kostmatin

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 30 Αύγ, 2013 20:59

kostmatin έγραψε:
hlias έγραψε:αν μετρας ωμικη αντισταση στο "χαλασμενο" και δινοντας του και αφηνοντας 12volt ακους το τακ-τακ καθαρισμο εξω απο το αυτοκινητο με υπερηχους και ογκομετρηση πριν και μετα.

Ο μαστορας ειπε πριν τον καθαρισμο πως το μπεκ δουλευει και μαλλον θα εχει πιασει αλατα και κολλαει.Το αφηνω για καθαρισμο με υπερηχους και οταν πηγα να το παρω μου ειπε πως ειναι ενταξει πλεον.Οταν μπηκε στο αυτοκινητο,στην βενζινη δουλευει απειρως χειροτερα πλεον.Ο μηχανικος μου,μου ειπε πως με τους υπερηχους ξεκολανε μεν τα μπεκ αλλα ξεχυλωνει και η μεμβρανη που εχει εσωτερικα με αποτελεσμα να μην ψεκαζει πλεον την βενζινη αλλα σαν να την "κατουραει".Τωρα πλεον ψαχνω για καινουριο μπεκ.Τσαμπα το 20αρικο για τον καθαρισμο.

ουτε μεμβρανη εχουν, ουτε ξεχειλωνουν μαλακιες σου ειπε, ψαξε να βρεις καποιον που να γνωριζει περι μπεκ.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό manoliss » Σάβ 31 Αύγ, 2013 00:06

παρε απο το εβαυ 4αδα και θα εχεις καβα αλλα 3 μπεκ ......βαλτα επανω και τελος ...αστα να δουλεψουν και οταν μπορεσεις κανεις εναν καθαρισμο...
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 57 επισκέπτες