Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Renault Scenic III και Prins

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Renault Scenic III και Prins

Δημοσίευσηαπό dti » Πέμ 05 Μάιος, 2011 21:46

H Vialle έχει ειδικό κit για το ML350 3.5i V6 200kW από το μοντέλο του 2007 μέχρι σήμερα.
Και μάλιστα δίνει επέκταση εγγύησης μέχρι 4 χρόνια...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 05 Μάιος, 2011 22:15

dti έγραψε:H Vialle έχει ειδικό κit για το ML350 3.5i V6 200kW από το μοντέλο του 2007 μέχρι σήμερα.
Και μάλιστα δίνει επέκταση εγγύησης μέχρι 4 χρόνια...

Στα λόγια μου ήρθες μιλάω για τον ίδιο κινητήρα αλλα τον 2005-2006 όπου απαγόρευεται ο υγρός αυστηρά λες να μην ξέρουν οι ολλανδοί ; Ρώτησα στην στην Ολλανδία μιας και ο κουμπάρος μου δουλεύει στον αγιαξ (οχι της ηπειρου αν και ειναι απο την αρτα ) και η απάντηση του viale center του amstelfein ( προάστιο του Άμστερνταμ ) ήταν βαλε prins
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Πέμ 05 Μάιος, 2011 22:40

dathens έγραψε:...ενω ένας γνωστός δημοσιογράφος με το ίδιο αμάξι ( Θεοδωράκης ) με υγρού ψεκασμού (icom) το πηρε στο χέρι :-s :-\

Μηπως την ειχε δει Colin McRae ...??? :eh: :problem: :lol: :lol:

dathens έγραψε:.... και η απάντηση του viale center του amstelfein ( προάστιο του Άμστερνταμ ) ήταν βαλε prins

Θα μας τρελανεις ρε παιδι !!! :crazy: Δηλαδη, πηγε να ρωτησει στη vialle και αυτη του προτεινε...prins... :lol: :lol: :lol: Αυτο κι αν ειναι ανεκδοτο... :lol:
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 05 Μάιος, 2011 23:00

Ρε σεις δεν βάζει η viale σε ML 350 2005 -6 έχω γράψει 6 μήνες έρευνα πριν βάλω το prins , βάζει στα μοντέλα 2007 και μετα δεν ξέρω το λόγο έχουν τον ίδιο κινητήρα ναι η viale στην Ολλανδία προτεινε στο δικο μου πλαίσιο να μπει πρινς στον κουμπαρο μου πρώην βοηθο προπονητή του παναθηναϊκού και νυν προπονητή στην Β ομαδα του αγιαξ , έχω φάει την Ολλανδία με το κουταλι και το Βέλγιο επίσης όπου πανε οι ολλανδοί για να βάλουν LPG (πιο φθηνά εργατικά )
Τι νομίζετε ότι είναι Ελλάδα όπου όλοι βάζουν όλα και είναι οι καλύτεροι ; Αμα δεις την δική μου εγκατάσταση θα καταλάβεις γιατί είμαι πιο ακριβός απο τον άσχετο δίπλα και το δικο μου συστημα είναι κλασεις ανώτερο απο του δίπλα και κατάλληλο για bentley continetal gt αλλα εγω θα στο βάλω στο ιμπιζα και θα πετάει !!!!!!!
dathens

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 05 Μάιος, 2011 23:06

astragjtg έγραψε:
dathens έγραψε:...ενω ένας γνωστός δημοσιογράφος με το ίδιο αμάξι ( Θεοδωράκης ) με υγρού ψεκασμού (icom) το πηρε στο χέρι :-s :-\

Μηπως την ειχε δει Colin McRae ...??? :eh: :problem: :lol: :lol:

dathens έγραψε:.... και η απάντηση του viale center του amstelfein ( προάστιο του Άμστερνταμ ) ήταν βαλε prins

Θα μας τρελανεις ρε παιδι !!! :crazy: Δηλαδη, πηγε να ρωτησει στη vialle και αυτη του προτεινε...prins... :lol: :lol: :lol: Αυτο κι αν ειναι ανεκδοτο... :lol:

Δεν την είχε δει σκωτσεζος αλλα βρεθηκαν ρινισματα μέσα στο καπάκι με φωτο απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο της μερσεντες με ατελιωτες διακοπές και χαμηλή απόδοση κάτω απο 230 αλογα σε δυναμομετρο αντι των 272 η συνέχεια επι της οθόνης δεν είναι ο Σταυρος Θεοδωράκης πάντως ....

Και για να μην σας πιάνουν κωτσους το viale στο Βέλγιο με τοποθέτηση σε 6 κυλινδρο x5 3,0 1500 € για να ξέρετε για πόσα πανε οι εγκαταστατες στην Ελλάδα με βέλγους εγκαταστατες !!!! (genk πόλη στο Βέλγιο )
dathens

Δημοσίευσηαπό dti » Παρ 06 Μάιος, 2011 17:43

dathens έγραψε:Και για να μην σας πιάνουν κωτσους το viale στο Βέλγιο με τοποθέτηση σε 6 κυλινδρο x5 3,0 1500 € για να ξέρετε για πόσα πανε οι εγκαταστατες στην Ελλάδα με βέλγους εγκαταστατες !!!! (genk πόλη στο Βέλγιο )

Αν πρόκειται για το LPi (LPfi, LPdi) για πες συνεργείο και δώσε κανα url αν υπάρχει. Είναι σχεδόν μισοτιμής σε σχέση με αυτά που έχω δει σε Γερμανία, Ιταλία (κι εδώ).
Οπότε αν όντως ισχύει αυτή η τιμή θα ενδιέφερε κάποιους που δεν πείθονται από τους εδώ εγκαταστάτες και θα προτιμούσαν με τη διαφορά (κάπου ένα χιλιάρικο) να κάνουν τις διακοπές τους εκεί τριγύρω...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό dathens » Παρ 06 Μάιος, 2011 21:53

Θα σου γράψω ακριβώς που το έβαλε ο κουμπάρος μου στην Γκενκ του Βελγίου , ναι στην Ολλανδία που μένει θελαν 2500 € για ακριβώς το ίδιο σύστημα , αλλα γενικά το Βέλγιο είναι πολυ πιο φθηνό σε όλα, και ειδικά στα αμάξια και τα καύσιμα ....
dathens

Δημοσίευσηαπό dathens » Παρ 06 Μάιος, 2011 22:26

dathens

Δημοσίευσηαπό tsoukoc » Παρ 04 Νοέμ, 2011 18:43

Μετά από τα πρώτα προβλήματα που ανέφερα και μετά από προγραμματισμό από τον Γιάννη στην Greenautogas τον Μάιο, μέχρι τώρα είχα τρία προβλήματα.
1) Αλλαγή σε βενζίνη εν κινήσει χωρίς λόγω.(αραιά και που).
2) Ο δείκτης της βενζίνης κατέβαινε κανονικά παρά το ότι έκαιγε υγραέριο. Από ότι διάβασα αυτό συμβαίνει σε αρκετά αυτοκίνητα και είναι άσχετο με το σύστημα υγραερίου.
3) Ο δείκτης υγραερίου δεν έδειχνε τη σωστή στάθμη του ντεπόζιτου. Μπορεί να είχα κάνει 350 χλμ. και να έδειχνε γεμάτη.
Μετά από επικοινωνία κανονίστηκε να αλλαχτεί ο δείκτης της δεξαμενής.
Κατά κακή μου τύχη την ημέρα της επίσκεψής μου δεν ήταν ο Γιάννης αλλά μόνο ένας αλλοδαπός που τον είχα για βοηθό εκεί μέσα. Αφού δεν έβγαλε άκρη με το δείκτη κατέληξε ότι έφταιγε η πολυβαλβίδα της δεξαμενής και ότι θέλει άλλαγμα. (παραγγελία) Το πρόβλημα είναι ότι προσφέρθηκε να λύσει και το πρόβλημα των αλλαγών που είχα. Έκανε επαναπρογραμματισμό του συστήματος.
Το αποτέλεσμα είναι ότι από τότε το αυτοκίνητο δεν δουλεύει καθόλου σωστά με κομπιάσματα και μικροδιακοπές. Κάτι τέτοιο δεν είχα προηγουμένως.
Εδώ και δύο εβδομάδες προσπαθώ να επικοινωνήσω με την Greenautogas αλλά κανένα τηλέφωνο δεν λειτουργεί. Αφού με έζωσαν τα φίδια σήμερα πήγα από εκεί και ανακάλυψα ότι το συνεργείο έχει κλείσει και ενοικιάζεται και ότι τα αφεντικά βρίσκονται στη φυλακή... (απάντηση από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου).
Να τα βάλω με την τύχη μου την ξεδοντιάρα, να τα βάλω με το κωλοκράτος που δίνει άδεια σε κάθε άσχετο, να τα βάλω με την prins που πιστοποιεί συνεργείο χωρίς έναν έλεγχο πρώτα;
Έχετε να προτείνεται κανένα συνεργείο που να μπορεί να αναλάβει εγκατάσταση από άλλον με εξαρτήματα και πρόγραμμα prins;
Renault Scenic III (1,4 TCE)
LPG Prins (VSI, Keihin)
tsoukoc

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Σάβ 05 Νοέμ, 2011 10:01

tsoukoc έγραψε:Έχετε να προτείνεται κανένα συνεργείο που να μπορεί να αναλάβει εγκατάσταση από άλλον με εξαρτήματα και πρόγραμμα prins;

Λυπαμαι φιλε μου, κριμα τοση ταλαιπωρία.
Εγω τον μονο που εχω να σου προτείνω ειναι ο κεντρικος αντιπροσωπος της prins Φαρμακης, ο οποιος βρίσκεται ομως στα Γιαννενα αλλα αξιζει το κοπο. Απ΄οσο ξερω ομως, βγαζει καντιλες οταν ακουει για προβληματα που προκαλεσαν αλλοι...αλλα δεν εχεις και τιποτα να χασεις. Κανε 1 τηλ να ρωτησεις αν μπορουν να σε βοηθησουν http://prins-fgas.eu/
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 57 επισκέπτες