Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εγκατασταση lpg και εγγυηση αντιπροσωπείας

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Εγκατασταση lpg και εγγυηση αντιπροσωπειάς

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 12 Ιούλ, 2013 09:31

notioanatolikos έγραψε:Καλησπερα σε ολους και πάλι. Η ουσία είναι ότι η αντιπροσωπεία αρνειται να τηρησει τις υποχρεώσεις της αν και έχω κάνει ολα τα service, λόγω εγκατάστασης LPG όχι σε αυτούς.
Αναρωτιέμαι λοιπόν αν η TOYOTA που προσφέρει 12 ετη προστασία για το χρώμα θα με καλύψει σε τυχόν τέτοια περίπτωση ή θα φταίει πάλι το υγραέριο??? Η' ας πουμε σε περίπτωση που χαλάσει το μοτερ των υαλοκαθαριστήρων πάλι θα φταίει το LPG??? Στην εξυπηρέτηση πελατών δεν μου απάντησαν σε αυτά μου τα ερωτήματα...
Το θέμα είναι πως έμπλεξα και χάνω την εγγύηση. Κατα τη γνώμη μου ο συλλόγος εγκαταστατών LPG θα έπρεπε να έχει έρθει σε μια συννενόηση με τις αντιπροσωπείες προκειμένου να είναι καλυμμένοι οι πελάτες. Μην ξεχνάμε ότι η μη παροχή εγγύησης από τις αντιπροσωπείες αποτελεί κατα τη γνώμη μου σοβαρή απειλή για τη μη τοποθετηση συστηματος LPG στο αυτοκίνητο. Αρα πολλοι θα αναβάλλουν την τοποθέτηση για μετά τη λήξη της προσφερόμενης εγγύησης.
Ζωντανό παράδειγμα το πρόβλημα που μου δημιουργήθηκε και δεν μπορώ να βρώ το δίκιο μου...

Δεν υπάρχει καμία συνεννόηση μεταξύ αντιπροσωπιών και οποιοδήποτε άλλου κλάδου στα αυτοκίνητα και ούτε πρόκειται να υπάρξει στο άμεσο μέλλον με τις υπάρχουσες συνθήκες.
Το Block Exemption http://en.wikipedia.org/wiki/Block_Exem ... n_%28EU%29
υπάρχει ήδη 10 χρόνια και κανένας δεν το αναφέρει στην Ελλάδα, ούτε καν τα περιοδικά, παρά μόνο κάποιες αναφορές στο πίσω μέρος που δεν το διαβάζει κανείς.
Αν είχε εφαρμοστεί στην Ελλάδα όπως σε όλη την Ευρώπη, θα είχες ήδη ενημερωθεί πως ακριβώς επηρεάζεται η εγγύηση σου, τι καλύπτει, και τι όχι και δεν θα ζούσε κανένας καταναλωτής μέσα στην αμφιβολία ότι έτσι και ανοίξει κάποιος το καπό του αυτοκινήτου σου και το αντιληφτεί η αντιπροσωπεία τότε σε βγάζει αυτομάτως εκτός εγγύησης.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 70 επισκέπτες