Την 2η φορά που πήγα μέσα στο χειμώνα, λίγο μετά τα χριστούγεννα επειδή 10 μέρες μετά άρχισε πάλι να διαμαρτήρετε το αυτοκίνητο όταν ήταν κρύο
ο μάστορας μου είπε: "Δεν έπρεπε να στο ξανακάνει" είχαμε αλλάξει εγκέφαλο, και έκανε επαναπρογραμματισμό, σε αυτά τα 5χλμ που λέγαμε που δεν ήταν ούτε 5.
Τέλος πάντων, πάω την 3η φορά ένα μήνα πριν, μαίο ιούνιο περίπου και του λέω ξανάρχισε να τραγουδάει και μου λέει "Θέλει ξανά τον προγραμματισμό του"
Τώρα λέει κάνουν το μίγμα ακόμα πιο φτωχό και μπερδεύεται. Κάνε μου λέει μερικά χλμ με βενζίνη κ έλα. Έκανα περίπου 100. Πήγα για τον 3ο προγραμματισμό, δεν βγήκε στο δρόμο,
όπως τις προηγούμενες 2, έκανε ότι έκανε μέσα στο συνεργείο, 2 λεπτά και μετά έφυγα. Δεν πήγα μακριά το πάρκαρα και μετά από 2ώρες, (πόσο να προλάβει να κρυώσει σε 2 ώρες με 35 βαθμούς
καύσονα) είδα πως έγινε χειρότερα. Λέω πως σίγουρα έγινε χειρότερα. Περιμένω μέχρι την επόμενη το πρωί που το τσεκάρω και βλέπω πως άρχισε να ρετάρει από μόνο του όχι απλά ατροφίες στο
πάτημα του γκαζιού.
Πάω στο συνεργείο, και μου λέει έλα να σου περάσω το παλιό σου πρόγραμμα, καλύτερο από το παλιό σου δεν υπάρχει. Πήγα πέρασε το παλιό και τώρα τελευταία είδα πως άρχισε να
χειροτερεύει το πρόβλημα. Τώρα το έχω με βενζίνη και βρίσκομαι σε αναμονή από 2ο μηχανικό να πάω να το κοιτάξει.
Πάω στον δικό μου και του λέω τί θα κάνουμε, και λέει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, στατιστικά δεν γίνεται όλοι να μην έχουν πρόβλημα και να χεις εσύ. Μα του λέω το είχαμε τσεκάρει,
βγάλαμε τα μπεκ βενζίνας τα συνδέσαμε στο αυτοκίνητο όπως ήταν και την επόμενη και για 2 μέρες δούλευε ρολόι.
Ξεφεύγουμε και από το θέμα. Εφόσον Χρήστο λες ότι το απλό σύστημα της BRC δεν επηρεάζεται από εξωτερικές θερμοκρασίες ούτε από αλλαγές μίγματος τότε σίγουρα κάτι άλλο παίζει.
Και εφόσον το αμάξι δουλέυει 3 μέρες τώρα με βενζίνη και δεν έκανε το παραμικρό τότε θέλει τον μηχανικό του.
Άρα το σύστημα μπορεί να αυτοελέγχεται, σε λογικά πλαίσια, όπως το σύστημα του αυτοκινήτου; και όταν έχει φτωχό υγραέριο να στέλνει πλουσιότερο μίγμα και το αντίστροφο;
Δηλαδή δεν του γράφουμε απλά 1000 τιμές και του λέμε αυτές είναι;