Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Πέμ 18 Ιούλ, 2013 17:12

δε λεω αυτο (ασχετο που δε πηγαινω ποτε δυτικα),
απλα αυτα ειναι ψιλολογια , δυστυχως ..εδω πρεπει να βρουμε κατι δραστικα φτηνοτερο ..(ισχυει βεβαια και η λογικη απο το ολοτελα καλη και η παναγιωταινα..αλλα..
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 18 Ιούλ, 2013 21:53

Συμφωνω εν μερει μαζι σου.
Μπορει να μην ειναι μεγαλη η διαφορα αλλα αν βρεθει ενας αλλος τροπος αντιδρασης απο
το να πηγαινουμε σ αυτον που ειναι πιο φθηνος εστω και δυο λεπτα ειμαι μαζι σου!!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό panos36 » Παρ 19 Ιούλ, 2013 11:55

Παιδια και γώ στο aegean στο ωραιόκαστρο βάζω.Παπαχρήστου Καλλιόπη λέγεται το πρατήριο.Σωστή εξυπηρέτηση,δωρεάν πλύσιμο,με 2 ευρώ έξτρα έχει πλύσιμο στο χέρι.Και να μην ξεχάσουμε,στα 10 γεμίσματα των 30 ευρώ σου δίνει 10 ευρώ δώρο!!!!
Δεν το βλέπω σαν την κακομοιριά που σώθηκα με τα 10 ευρώ,το βλέπω πιο πρακτικά,πως με αυτόν τον τρόπο μου κατεβάζει την τιμή στα 3,5 λεπτά παρακάτω στο λίτρο.με βολεύει κιόλας, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα,κι έτσι τον προτιμάω.
panos36

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 19 Ιούλ, 2013 12:01

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 19 Ιούλ, 2013 13:25

panos36 έγραψε:Παιδια και γώ στο aegean στο ωραιόκαστρο βάζω.Παπαχρήστου Καλλιόπη λέγεται το πρατήριο.Σωστή εξυπηρέτηση,δωρεάν πλύσιμο,με 2 ευρώ έξτρα έχει πλύσιμο στο χέρι.Και να μην ξεχάσουμε,στα 10 γεμίσματα των 30 ευρώ σου δίνει 10 ευρώ δώρο!!!!
Δεν το βλέπω σαν την κακομοιριά που σώθηκα με τα 10 ευρώ,το βλέπω πιο πρακτικά,πως με αυτόν τον τρόπο μου κατεβάζει την τιμή στα 3,5 λεπτά παρακάτω στο λίτρο.με βολεύει κιόλας, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα,κι έτσι τον προτιμάω.

To θεμα ειναι οτι και αυτος στο ωραιόκαστρο απ' οτι καταλαβαινω τιμη πινακιδας εχει την τιμη καρτελ και με πλαγιους τροπους προπαθει να κανει 3,5 λεπτα εκπτωση στον πελατη.
Αυτο που με παραξενευει ειναι ποιον φοβουνται τελος παντων ολοι τοσο και ο ενας δηλ. σε αυτον που βαζω εχει τιμη πινακιδας καρτελ και μετα σου βαζει με 2 λεπτα λιγοτερο και δωρεαν πλυσιμο και ο αλλος στα 10 γεμίσματα των 30 ευρώ σου δίνει 10 ευρώ δώρο και δωρεαν πλυσιμο?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 19 Ιούλ, 2013 14:02

Δεν ξερω πραγματικα τι παιζει αλλα τετοιο στησιμο καρτελ ακομη και η Ιταλικη μαφια θα το ζηλευε!
Μηπως ομως παιζει τιποτα σεναριο οι εταιριες να τους υποχρεονουν ολους να εχουν την ιδια τιμη και αυτες να παιρνουν τα χοντρα λεφτα?
Δηλ. χωνουν οι εταιριες τα λεφτα ολα για την εγκατασταση του υγραεριου στο πρατηριο και μετα λενε θα αγοραζεις με 0,85 π.χ και θα πουλας 0,89!
Θυμαμαι παλαιοτερα μια περιπτωση φιλου μου(παλια κολλητοι) βενζινα οπου του εφτιαξε εξολοκληρου το βενζιναδικο η BP δηλ. αντλιες,στεγαστρα,πυρασφαλειες με λιγα λογια τα παντα ολα και αυτος δεν ειχε δωσει σχεδον δραχμη απλα υπεγραψε συμβολαιο 10 χρονια μαζι τους,ο φιλος μου πουλουσε την βενζινα πιο ακριβα απόλους στην περιοχη(σιγα μην εβαζα στον κολητο βενζινη,ηταν πανακριβος)και τον ρωταω ρε Βασιλη γιατι δεν την ριχνεις την τιμη και μου λεει δεν γινετε φιλε γιατι η πουτ@να η bp μου πουλαει πολυ πιο ακριβα απότι τους αλλους γιατι ερηξε χρημα στο πρατηριο και γω δουλευω με μικροτερο κερδος απόλους στην περιοχη,για να μηνα τα πολυλογο απ΄το να παει φυλακη ο φιλος μιας και βαρουσε μυγες και η bp ηταν ανενδοτη στο να ρηξει την τιμη αποφασιζει ο κολλητος να κανει αγωγη για να σπασει το συμβολαιο με την bp και χχωρις να περιμνει ποτε θα γινει το δικαστηριο ξυλωνει τα παντα της bp και το κανει Α.Π και την επομενη μερα απο εκει που ηταν ο πιο ακριβος στην περιοχη εγινε ο πιο φθηνος με διαφορα και ατελειωτες ουρες το πρατηριο εγινε και το δικατηριο μετα απο χρονια και το κερδισε το φιλαρακι παρολου που η bp κατεβασε την Εθνικη κομου δικηγορων!
Απ΄την αλλη ομως αναρωτιεμε καλα ολοκληρη Θεσ/νικη ενας δεν βρεθηκε να βαλει αντλια υγραεριου με δικα του λεφτα?
Σιγουρα θα υπαρχει αλλα σιγα μην ρηξει την τιμη,σου λεει εχωσα 100 χιλιαρικα ανταγωνισμος δεν υπαρχει κατσε να δουλεψω στο φουλ της αισχροκαιρδιας!
valsam

Δημοσίευσηαπό panos36 » Παρ 19 Ιούλ, 2013 14:56

πραφματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω φίλε.το βλέπω και γω συνέχεια και μου κάνει και μένα εντύπωση.πάντως το έχουνε στήσει πάρα πολύ καλά το όλο σκηνίκο,γιατί ούτε και οι ίδιοι μιλάνε.
panos36

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 19 Ιούλ, 2013 15:46

Αν το κολπο ολο ειναι στημενο απο τις εταιριες τοτε δεν μπορουμε να κανουμε σχεδον τιποτα γιατι και να συνενοηθουμε που λες ολοι και να γεμιζουμε μονο σε αυτα τα 1-2 πρατηρια που εχουν αυτο το ελαχιστο 2-3 λεπτα διαφορα τιποτα απολυτος δεν πετυχαινουμε γιατι παλι οι εταιριες θα τα οικονομισουν εστο και απο αυτα τα 1-2 πρατηρια !
Ο μονος τροπος αντιδρασης ειναι να βρουμε εναν πρατηριουχο που να εχει κανει εγκατασταση αντλιας με δικα του χρηματα και να τον ψησουμε σαν autogas forum να μας κανει προσφορα περιπου οπως του παραπανω στο ωραιοκαστρο που με 10 γεμίσματα των 30 ευρώ σου δίνει 10 ευρώ δώρο,λεω περιπου λεω γιατι φυσικα ειναι αστειο το 3,5 λεπτα φτηνοτερο το λιτρο οταν σημερα την ωρα που τα γραφω αυτα στον Βολο το υγραεριο πωλειτε 20 ολοκληρα λεπτα φθηνοτερα το λιτρο,στα 10 γεμίσματα των 30 ευρώ να σου δίνει 30 ευρώ δώρο ειναι καπως καλυτερα και παλι θα αισχροκερδει ο τυπος!!!!!!!!
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 19 Ιούλ, 2013 22:02

Φορτομενος απάυτα που διαβαζω και γραφω και εγω εδω μεσα παω το απογευμα με την μηχανη στο βενζιναδικο του προεδρου των βενζινοπολων και ηταν οι 2 γιοι του και τους ρωτω ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε αν ειναι η εγκατασταση τη αντλιας πληρωμενη απο εσας η σας την εκανε η ΕΚΟ π.χ,απαντανε γιατι ρωτατε,και τους τα εξηγω ολα οσα εγραψα το προηγουμενο μου ποστ,δηλ. γιατι δεν καταλαβαινω εγω οπως και πολλοι αλλοι σε διαφορα φορουμ γυρο απο την υγραεριοκινηση ποιος ειναι ο κυριος υπευθηνος του καρτελ που εχει στηθει με την φιξ τιμη σε ολη την Θεσ/νικη(επειδη με πηραν τηλ. και πρεπει να φυγω η συνεχεια μετα,για γελιο και για κλαματα παιδια,μονο με ξυλο καταλαβαινουν τελικα μερικοι!)
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 20 Ιούλ, 2013 02:06

Αρχιζουν που λετε τα 2 κανακαρια το μα δεν ειναι φιξ εμεις το εχουμε 89,2 ο Γεωργιαδης π.χ το εχει 89 και εκει δεν μπορεσα να συγκρατηθω και αρχιζει μια τρελη φωναχτη συζητηση που χρειαστεικε να βγουμε απο το γραφειο,παρολιγο να πιαστουμε στα χερια με λιγα λογια,το ρεζουμε τη συζητησης με λιγα λογια ειναι και ατακες που ξεστομιστεικαν ειναι,140 χιλιαρικα ξοδεψαμε για να βαλόυμε το υγραεριο,σιγα μην πουλαμε για σεντς κερδος και το αεριο οπως την πατησαμε με την βενζινη ,αμα θες ρε φιλε δεν θα σε παρακαλεσουμε κιολας να βαλεις σε΄μας,στον Βολο στην Λαρια και στη Βεροια ολοι πουλανε λαθραιο η οικιακο γι'αυτο πουλανε πιο φτηνα(αφου του εια κανει την ερωτηση πως ειναι δυνατον να πουλανε στο Βολο 17 λεπτα πιο φτηνα),εμεις εχουμε συστημα που παρακολουθει το τι αγοραζουμε και το τι πουλαμε και οταν αυτο θα μπει στΟ βΟΛΟ στη Λαρισα τοτε να δω ποσο θα πουλανε το υγραεριο κ.τλ,κ.τ.λ!
Απ' την τοση μπουρδα που εφαγα ειμαι πεπεισμενος πια οτι το καρτελ ειναι δημιουργημα των πρατηριουχων!
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 83 επισκέπτες