Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Λίπανση μέσω της δεξαμενής

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Λίπανση μέσω της δεξαμενής

Δημοσίευσηαπό madevil21 » Σάβ 27 Ιούλ, 2013 08:45

Γειά σας παίδες. Είμαι λίγο άσχετος με τα τεχνικά θέματα γι'αυτό θα ήθελα τη συμβουλή σας. Παρατήρησα οτι δεν έχει θίξει κανείς το θέμα περι λίπανσης μέσω δεξαμενής, οπότε μπαίνω στο ψητό.
Σήμερα πήγα για σέρβις υγραερίου και ο τεχνικός μου, μου έβαλε δύο "ζουμάκια". Το πρώτο μπήκε στην βενζίνη για προστασία στις βαλβίδες και για να μη χαλάει η βενζίνη??? Το δεύτερο το έβαλε στη δεξαμενή με πίεση. Μου είπε οτι για να είναι πιο αποτελεσματικό πρέπει η δεξαμενή υγραερίου να είναι άδεια γιατί αυτό το υγρό κολλάει στα τοιχώματα. Για αυτά τα δύο ζουμιά πλήρωσα 60 ευρώ!!! :o :o :o :shock: :shock: :shock: 30 έκαστο! :? Επειδή δεν αντέχει η τσέπη μου σε κάθε σέρβις να δίνω 60 ευρώ στον "μάγκα", μπορεί κάποιος να μου πεί τι είναι αυτά που μου έβαλε και πως να ψάξω να τα βρώ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
madevil21

Δημοσιευσεις: 2

Re: Απ: Λίπανση μέσω της δεξαμενής

Δημοσίευσηαπό MeddlingMageGR » Σάβ 27 Ιούλ, 2013 08:57

Σε ρώτησε πριν στα βάλει; Για το κοστος σε ενημέρωσε; Πρόλαβες να δεις τι σου έβαλε; Στο έβαλε μπροστά σου; Τι αυτοκίνητο έχεις και ποιο κιτ υγραεριοκίνησης χρησιμοποιείς;

From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"
MeddlingMageGR

Δημοσιευσεις: 186

Re: Απ: Λίπανση μέσω της δεξαμενής

Δημοσίευσηαπό labros » Σάβ 27 Ιούλ, 2013 14:20

MeddlingMageGR έγραψε:Σε ρώτησε πριν στα βάλει; Για το κοστος σε ενημέρωσε; Πρόλαβες να δεις τι σου έβαλε; Στο έβαλε μπροστά σου; Τι αυτοκίνητο έχεις και ποιο κιτ υγραεριοκίνησης χρησιμοποιείς;

From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"

Λογικά του έβαλε tunap. Κάπου τόσο το χρεώνουν και υποτίθεται ότι διαρκεί 10000χλμ.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Re: Λίπανση μέσω της δεξαμενής

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 28 Ιούλ, 2013 00:43

Δεν κανεις και πολλα πράγματα με αυτο αν και ακριβο 50 € είνσι η τμη του , μέχρι τα πρώτα χιλ μετα δεν υπαρχει , δεν πρέπει ποτε να αδειάσει τελίως η δεξαμενη και διαφορα αλλα , ετσι και αλλιώς το υγραεριο που κυκλοφορεί τελευταία εχει μπόλικο λιπαντικό μέσα του :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Προτίμησε μια λαδιερα με διακλαδωτη ανα κυλινδρο η ψεκασμούς βενζίνης στα φορτία .... Και το σέρβις είνσι κάθε 15-20 χιλ χιλιόμετρα ..

Φωτό απο επισκευή πνεύμονα μετα απο 2 γεμισματα .... Δείτε το λάδι που εχει ...
Εικόνα
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Δευτ 29 Ιούλ, 2013 22:07

Φαε λαδι κι ελα βραδυ... :lol: :lol: :lol: Και μετα λενε δεν εχει το υγραεριο λιπαντικα στοιχεια !!! :mrgreen: :ymparty:
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό madevil21 » Δευτ 05 Αύγ, 2013 21:23

Θα προτιμήσω τη λύση που πρότεινε ο qgas. λαδιέρα.
Όσο για τις χρεώσεις που ρωτάει ο MeddlingMageGR, ναι με ενημέρωσε αλλά έτσι όπως μου τα είπε δε μου άφηνε άλλη επιλογή. ΕΠΡΕΠΕ να τα βάλω, αν δε θέλω να καταστραφεί η μηχανή.
Τέσπα, ευχαριστώ για τη βοήθεια παίδες.
Τα λέμε.
madevil21

Δημοσιευσεις: 2

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες