Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Αντιμετώπιση προβλήματος.

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Αντιμετώπιση προβλήματος.

Δημοσίευσηαπό driverteen » Σάβ 27 Ιούλ, 2013 18:17

Σήμερα, πήγα να βάλω ξανά το αυτοκίνητο. Πάλι έπρεπε να πατήσω τον συμπλέκτη και το γκάζι. Όμως αυτή την φορά όταν πήρε εμπρός το γκάζι το πάτησα ως το τέρμα και απ' την εξάτμιση έβλεπα να βγαίνει πάλι καπνός. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, άρχισε η μηχανή του να σβήνει σιγά-σιγά (πατώντας το γκάζι ως το τέρμα) και εκεί που πήγα να το "σώσω" ξαφνικά κουνήθηκε όλο το αμάξι και έσβησε. Μετά που πήγα να το ξαναβάλω δεν έπερνε με τιποτα. Παρακαλώ θέλω απαντήσεις.
driverteen

Δημοσιευσεις: 3

Re: Αντιμετώπιση προβλήματος.

Δημοσίευσηαπό chrisd » Σάβ 27 Ιούλ, 2013 21:03

driverteen έγραψε:Σήμερα, πήγα να βάλω ξανά το αυτοκίνητο. Πάλι έπρεπε να πατήσω τον συμπλέκτη και το γκάζι. Όμως αυτή την φορά όταν πήρε εμπρός το γκάζι το πάτησα ως το τέρμα και απ' την εξάτμιση έβλεπα να βγαίνει πάλι καπνός. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, άρχισε η μηχανή του να σβήνει σιγά-σιγά (πατώντας το γκάζι ως το τέρμα) και εκεί που πήγα να το "σώσω" ξαφνικά κουνήθηκε όλο το αμάξι και έσβησε. Μετά που πήγα να το ξαναβάλω δεν έπερνε με τιποτα. Παρακαλώ θέλω απαντήσεις.

Για μαγους ψαχνεις φιλε μου?
Γραψε μας τι αμαξι εχεις,τι συστημα αεριου φορας ποσα χλμ εχει ο κινητηρας αν εχεις λαμπακι τσεκ κτλ.
Ετσι γενικα και αοριστα εχουμε μυρισει τα νυχια μας?
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Re: Αντιμετώπιση προβλήματος.

Δημοσίευσηαπό gxalk1970 » Δευτ 29 Ιούλ, 2013 23:38

gxalk1970

Δημοσιευσεις: 64

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 67 επισκέπτες