Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Με 15 λιτρα και κατω με γυριζει στην βενζίνη!!!!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Με 15 λιτρα και κατω με γυριζει στην βενζίνη!!!!

Δημοσίευσηαπό dennis » Τρί 26 Φεβ, 2013 19:27

hlias έγραψε:
dennis έγραψε:χαλαρωστε ρε μαστορια.Δεν θα βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας.Ουτε θα πουμε ολα τα μυστικα μας εδω περα.

Εμενα ο μαστορας μου ελεγε να παω να φερω την σκουπα για μην δω το μυστικο του και εσεις φορα παρτιδα.

το να μη θελεις να μεταφερεις τις γνωσεις σου ειναι δικαιωμα σου και κανεις δε θα σε κατηγορησει για αυτο, αλλα τοτε γιατι μπηκες στο φορουμ αυτο. το να ειρωνευεσε ομως καποιον συναδελφο σου δειχνει μικροπρεπεια, εκτος και αν νομιζεις πως με αυτο τον τροπο ανεβαινεις στα ματια των αλλων.
μηπως σου το εμαθε αυτο ο μαστορας σου μετα την σκουπα ?

καταρχην σε αυτο το site μπηκα γιατι λεγονται παρολες απο ιδιοκτητες αυτοκινητων LPG.

Δεν ειρωνευτηκα κανεναν συναδερφο γιατι τον εκτιμω ως ανθρωπο πρωτα,ιδιαιτερα αν ειναι κ συναδελφος.Ο γραπτος ο λογος ειναι ευκολα παραξηγησιμος.

Το περι σκουπα δεν το σχολιαζω γιατι εχουν βγει ηλεκτρικες πια.....
dennis
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 51

Δημοσίευσηαπό nickp » Τρί 27 Αύγ, 2013 01:56

Δεν ειμαι ιδιαιτερος γνωστης αλλα μπορω να πω τι εκανε σε εμενα και ποτε το εκανε.
Με πετουσε σε βενζινη σε μισοαδειο η και γεματο ρεζερβουαρ υγραεριου.
Το ειπα στο μαστορα, ελεγξε την πιεση η οποια ηταν καλη και τελικα εφτιαξε οταν φορτισε την μπαταρια.Την εχω 5 χρονια και ειναι στα τελευταια της.Μετα απο πληρη φορτιση δεν με πετουσε σε βενζινη αλλα με τον καιρο αρχισε κ παλι να το κανει.
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Πέμ 29 Αύγ, 2013 20:21

To πρβλ λυθηκε χαρη στον Σταυρο της ALFA GAs. :thumbup: Η πολυβαλβιδα εφταιγε που αν και το αυτοκολητο της εγραφε 270 mm οταν την βγαλαμε και την μετρησαμε δεν ηταν ουτε 200mm :shock: Moυ εβαλε μια 270 mm ΜΙΜGΑS με 8αρα παροχή και, αφου εφτιαξε και τον μειωτηρα στα 1.7 bar απο 1,2 που το χε το "xaΙβανι" ο εγκαταστατης μου στην Χαλκιδα με δηλωμενο στο προγραμμα της OMVL "Hi Power" :evil: , to αμαξι πεταει :clap: Επιτελους για πρωτη φορα μετα απο 1,5 χρονο εγκατασταασης το αμαξι δουλευει ΑΨΟΓΑ με σωστο πλεον χαρτη LPG.

Kαι παλι να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Σταυρο απο την ALFA GAS :wave:
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 30 Αύγ, 2013 00:42

taxtsom έγραψε:To πρβλ λυθηκε χαρη στον Σταυρο της ALFA GAs. :thumbup: Η πολυβαλβιδα εφταιγε που αν και το αυτοκολητο της εγραφε 270 mm οταν την βγαλαμε και την μετρησαμε δεν ηταν ουτε 200mm :shock: Moυ εβαλε μια 270 mm ΜΙΜGΑS με 8αρα παροχή και, αφου εφτιαξε και τον μειωτηρα στα 1.7 bar απο 1,2 που το χε το "xaΙβανι" ο εγκαταστατης μου στην Χαλκιδα με δηλωμενο στο προγραμμα της OMVL "Hi Power" :evil: , to αμαξι πεταει :clap: Επιτελους για πρωτη φορα μετα απο 1,5 χρονο εγκατασταασης το αμαξι δουλευει ΑΨΟΓΑ με σωστο πλεον χαρτη LPG.

Kαι παλι να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Σταυρο απο την ALFA GAS :wave:

Μπράβο χαίρομαι ιδιαίτερα :))
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;