Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Turbo κινητήρες και LPG

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Turbo κινητηρες και LPG

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 24 Ιούλ, 2013 10:04

dklovedoctor έγραψε:Χαίρετε, έχω το Alfa Romeo Mi.To. 2009 155ps (με το DNA). Θα ήθελα να μου πείτε εάν έχει βάλει κανείς σε στο ίδιο αμάξι. Αν ναι, μπορώ να το δω ή μπορείτε να με φωνάξετε όταν βάλετε; Ενδιαφέρομαι να βάλω. Ευχαριστώ.

Δες το ίδιο μοτέρ εδω

viewtopic.php?f=24&t=1969

Πολυ συμβατο αυτοκίνητο με υγραεριο
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό chrisd » Τετ 24 Ιούλ, 2013 16:15

Qgas βλεπω εχεις κανει πολυ προσεγμενη δουλεια μπραβο σου.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό dklovedoctor » Παρ 09 Αύγ, 2013 18:27

chrisd έγραψε:Qgas βλεπω εχεις κανει πολυ προσεγμενη δουλεια μπραβο σου.

Συγνώμη που ρωτάω, αλλά εντελώς καλοπροαίρετα πώς κατάλαβες ότι έχει κάνει καλή δουλειά ο Qgas;
Ευχαριστώ.
dklovedoctor

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό MK20G250AIR2 » Κυρ 11 Αύγ, 2013 17:28

Έχω μια απορία...Γνωρίζουμε ότι το lpg καίγεται λίγο πιο αργά από την βενζίνη...τί γίνεται όμως σε τούρμπο κινητήρες όταν η πίεση εισαγωγής είναι αυξημένη;;;
MK20G250AIR2

Δημοσιευσεις: 38

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Δευτ 12 Αύγ, 2013 07:56

σε ολα τα αυτοκινητα ειτε ειναι τουρμπο ειτε ατμοσφαιρικα πρεπει να φτιαχτει εκ νεου ο χαρτης advance του εγκεφαλου βενζινης για να καταπολεμηθει το προβλημα της ποιο αργης καυσης που εχει το Lpg σε σχεση με την βενζινη.βεβαια αυτο θελει προσοχη οταν το αυτοκινητο δουλευει με βενζινη ειδικα σε τουρμπο κινητηρα που οι ιπποδυναμεις ειναι ποιο μεγαλες.εγω στο δικο μου εχω δωσει 6 μοιρες advance παραπανω απο τοτε που εγινε Lpg.
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 12 Αύγ, 2013 19:52

vaxalis έγραψε:σε ολα τα αυτοκινητα ειτε ειναι τουρμπο ειτε ατμοσφαιρικα πρεπει να φτιαχτει εκ νεου ο χαρτης advance του εγκεφαλου βενζινης για να καταπολεμηθει το προβλημα της ποιο αργης καυσης που εχει το Lpg σε σχεση με την βενζινη.βεβαια αυτο θελει προσοχη οταν το αυτοκινητο δουλευει με βενζινη ειδικα σε τουρμπο κινητηρα που οι ιπποδυναμεις ειναι ποιο μεγαλες.εγω στο δικο μου εχω δωσει 6 μοιρες advance παραπανω απο τοτε που εγινε Lpg.

Υπάρχουν άλλες λύσεις μην γράφουμε πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν στη πράξη ποιος θα προγραμματίσει εργοστασιακούς εγκέφαλους βενζίνης ; Μπορεί να επιταχυνθεί η καύση με petrol adition..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 12 Αύγ, 2013 21:39

dklovedoctor έγραψε:
chrisd έγραψε:Qgas βλεπω εχεις κανει πολυ προσεγμενη δουλεια μπραβο σου.

Συγνώμη που ρωτάω, αλλά εντελώς καλοπροαίρετα πώς κατάλαβες ότι έχει κάνει καλή δουλειά ο Qgas;
Ευχαριστώ.

Εσν το λες καλοπροαιρετα , θα σου απαντήσουμε εμεις , υπαρχει σχέδιο τοποθέτησης για κάθε αυτοκίνητο αναλυτικά απο την Prins με οτι ποιο κορυφαίο ποιοτητικά υλικό υπαρχει στην διεθνή αγορά. Έλα μια βόλτα απο κοντα με το αυτοκίνητο σου να πάρεις μια ιδέα.
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Δευτ 12 Αύγ, 2013 22:16

Qgas έγραψε:
vaxalis έγραψε:σε ολα τα αυτοκινητα ειτε ειναι τουρμπο ειτε ατμοσφαιρικα πρεπει να φτιαχτει εκ νεου ο χαρτης advance του εγκεφαλου βενζινης για να καταπολεμηθει το προβλημα της ποιο αργης καυσης που εχει το Lpg σε σχεση με την βενζινη.βεβαια αυτο θελει προσοχη οταν το αυτοκινητο δουλευει με βενζινη ειδικα σε τουρμπο κινητηρα που οι ιπποδυναμεις ειναι ποιο μεγαλες.εγω στο δικο μου εχω δωσει 6 μοιρες advance παραπανω απο τοτε που εγινε Lpg.

Υπάρχουν άλλες λύσεις μην γράφουμε πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν στη πράξη ποιος θα προγραμματίσει εργοστασιακούς εγκέφαλους βενζίνης ; Μπορεί να επιταχυνθεί η καύση με petrol adition..

Οτάν θέλει κάποιος να έχει την μέγιστη απόδοση-λειτουργεία αυτό κανει,πλεον για τους προγραμματιστές είναι γέλιο. ;)
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό nikos147 » Τετ 04 Σεπ, 2013 12:31

Θα ήθελα και εγω με την σειρά μου να κάνω μια ερώτηση για τοποθέτηση συστήματος lpg στο αυτοκίνητό μου...έχω ένα audi A4 1,8 TQ το οποίο φοράει τον γνωστό σε όλους 20V μοτερ, και αν και τώρα είναι τελείως μαμα (150hp) σύντομα θα γίνει μια ήπια αναβάθμιση στα 190hp περίπου. Ποιο σύστημα πιστεύετε ότι ταιριάζει στο αμάξι χωρίς προβλήματα και παρατράγουδα ενώ είναι και δοκιμασμένο σε άλλα παρόμοια αυτοκίνητα? Διάβασα ολόκληρο το τοπικ και απ'ότι είδα τα υγρού ψεκασμού πρέπει να υπερέχουν αλλά δεν θέλω να δώσω μια περιουσία αλλά από την άλλη δεν θέλω να βάλω και κάτι φθηνο που θα έχει σαν αποτέλεσμα να τρέχω για ρυθμίσεις κάθε λίγο και λιγάκι!!!
nikos147

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 04 Σεπ, 2013 20:15

nikos147 έγραψε:Θα ήθελα και εγω με την σειρά μου να κάνω μια ερώτηση για τοποθέτηση συστήματος lpg στο αυτοκίνητό μου...έχω ένα audi A4 1,8 TQ το οποίο φοράει τον γνωστό σε όλους 20V μοτερ, και αν και τώρα είναι τελείως μαμα (150hp) σύντομα θα γίνει μια ήπια αναβάθμιση στα 190hp περίπου. Ποιο σύστημα πιστεύετε ότι ταιριάζει στο αμάξι χωρίς προβλήματα και παρατράγουδα ενώ είναι και δοκιμασμένο σε άλλα παρόμοια αυτοκίνητα? Διάβασα ολόκληρο το τοπικ και απ'ότι είδα τα υγρού ψεκασμού πρέπει να υπερέχουν αλλά δεν θέλω να δώσω μια περιουσία αλλά από την άλλη δεν θέλω να βάλω και κάτι φθηνο που θα έχει σαν αποτέλεσμα να τρέχω για ρυθμίσεις κάθε λίγο και λιγάκι!!!

Μετα απο 47 μετατροπες στο ιδιο μοτερ απο 150 εως 300 αλογα μπορουμε να σου πουμε οτι του υγρου δεν υπερεχουν καθολου στο συγκεκριμενο μοτερ στο φορουμ υπαρχουν αρκετα μελη με το ιδιο μοτερ απο εμας

Η τελευταία εδω

viewtopic.php?f=24&t=2077
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα