Ρε συ LPGAS επιεδη εχω καταλαβει οτι το εχεις το αντικειμενο...μια ερωτηση....χθες πηγα και το ετρεξα το αμαξι γενικα και με αεριο και με βενζινη για να δω διαφορες...δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαφορα στην αποδοση να σου πω την αληθεια....λιγο στην 2η μου κανει 2-3 μικρα σκορτσαρισματα...τις αλλαζα σε αρκετα ψιλες στροφες τις ταχυτητες και με βενζινη και με αεριο και δεν ειδα διαφορες....εκτος και εαν εγω δεν μπορω να τις καταλαβω...Στην βενζινη δεν μου το κανει καθολου το κλωτσιμα σε αυτες τι ταχυτητες...οποτε,αν και ασχετος,νομιζω οτι τα μπουζι δεν φταινε,γιατι μου ειπε ο τεχνικος οτι της alfa romeo 147 τα μπυζι πρπει να τα αλλαξω και ας λενε οτι αλλαζονται στα 100000km.για αυτο σου κανει λιγα κλοτσηματα στις αλλαγες τηων ταχυτητων..δεν περνει αρκετο ρευμα απο τα μπουζι..εγω να καταλαβεις εχω 65000km στο αμαξι...Λεω εγω τωρα με το φτωχο μου το μυαλο....οποτε πρεπει να ειναι θεμα ρυθμισης???την κυματομορφη εγω μπορω να την ζητησω να την δω απο τον εγκαταστατη??γιατι εινια να το παω για τον ελεγχο των 1500χιλιομετρων τωρα....και τεραστιο προβλημα με την ενδειξη καυσιμου του αεριου..μου ειπαν οτι αυτα τα οργανα ειναι λιγο ελλαωτματικα...ισχυει οντως???
Πιαδια ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν κουρασα και αν το post ειναι εκοτς θεματος...