Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

προβλημα στη 3η και 4η ταχυτητα....

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: προβλημα στη 3η και 4η ταχυτητα....

Δημοσίευσηαπό speedy7 » Πέμ 20 Ιουν, 2013 12:45

Ρε συ LPGAS επιεδη εχω καταλαβει οτι το εχεις το αντικειμενο...μια ερωτηση....χθες πηγα και το ετρεξα το αμαξι γενικα και με αεριο και με βενζινη για να δω διαφορες...δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαφορα στην αποδοση να σου πω την αληθεια....λιγο στην 2η μου κανει 2-3 μικρα σκορτσαρισματα...τις αλλαζα σε αρκετα ψιλες στροφες τις ταχυτητες και με βενζινη και με αεριο και δεν ειδα διαφορες....εκτος και εαν εγω δεν μπορω να τις καταλαβω...Στην βενζινη δεν μου το κανει καθολου το κλωτσιμα σε αυτες τι ταχυτητες...οποτε,αν και ασχετος,νομιζω οτι τα μπουζι δεν φταινε,γιατι μου ειπε ο τεχνικος οτι της alfa romeo 147 τα μπυζι πρπει να τα αλλαξω και ας λενε οτι αλλαζονται στα 100000km.για αυτο σου κανει λιγα κλοτσηματα στις αλλαγες τηων ταχυτητων..δεν περνει αρκετο ρευμα απο τα μπουζι..εγω να καταλαβεις εχω 65000km στο αμαξι...Λεω εγω τωρα με το φτωχο μου το μυαλο....οποτε πρεπει να ειναι θεμα ρυθμισης???την κυματομορφη εγω μπορω να την ζητησω να την δω απο τον εγκαταστατη??γιατι εινια να το παω για τον ελεγχο των 1500χιλιομετρων τωρα....και τεραστιο προβλημα με την ενδειξη καυσιμου του αεριου..μου ειπαν οτι αυτα τα οργανα ειναι λιγο ελλαωτματικα...ισχυει οντως???

Πιαδια ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν κουρασα και αν το post ειναι εκοτς θεματος...
speedy7

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 20 Ιουν, 2013 16:35

speedy7 έγραψε:και τεραστιο προβλημα με την ενδειξη καυσιμου του αεριου..μου ειπαν οτι αυτα τα οργανα ειναι λιγο ελλαωτματικα...ισχυει οντως???

Πιαδια ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν κουρασα και αν το post ειναι εκοτς θεματος...

Ότι είναι ελαττωματικό αλλάζεται ή επισκευάζεται. Αλλά δεν είναι ελαττωματικό το όργανο απλά βαριέται / δεν θέλει να το ρυθμίσει γιατί για να μην ξέρει να το κάνει αποκλείεται είναι γελοίο. Έχει γραφτεί και αλλού πολλές φορές πως γίνετε διάβασε.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό megasig » Τρί 02 Ιούλ, 2013 09:54

Καλά ξεμπερδέματα με τους άχρηστους....
Τους πηγαίνω το αμάξι με πρόβλημα (μυρίζει υγραέριο...) και μου λένε γελώντας κάτι παπαριές του τύπου "εξαέρωση πνεύμονα" και οτι "θα στρώσει μόνο του"...

Η Ελληνική ΚΑΚΗ επιχειρηματικότητα τύπου "να τον τυλίξουμε τον μαλάκα τον άσχετο και μετά γράφτον σταρχίδια σου" σε ΟΛΟ της το μεγαλείο

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΤΦΑ!

speedy7 έγραψε:να δω πως θα μπορεσω να τα παρω ρε lpgas...δεν νομιζω να μου τα δωσουν πισω...εκτος και αν κρατησουν το κιτ....δεν ξερω...εχω ξενερωσει παρα πολυ..
megasig

Δημοσιευσεις: 5

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τρί 02 Ιούλ, 2013 16:31

speedy7 έγραψε:Ρε συ LPGAS επιεδη εχω καταλαβει οτι το εχεις το αντικειμενο...μια ερωτηση....χθες πηγα και το ετρεξα το αμαξι γενικα και με αεριο και με βενζινη για να δω διαφορες...δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαφορα στην αποδοση να σου πω την αληθεια....λιγο στην 2η μου κανει 2-3 μικρα σκορτσαρισματα...τις αλλαζα σε αρκετα ψιλες στροφες τις ταχυτητες και με βενζινη και με αεριο και δεν ειδα διαφορες....εκτος και εαν εγω δεν μπορω να τις καταλαβω...Στην βενζινη δεν μου το κανει καθολου το κλωτσιμα σε αυτες τι ταχυτητες...οποτε,αν και ασχετος,νομιζω οτι τα μπουζι δεν φταινε,γιατι μου ειπε ο τεχνικος οτι της alfa romeo 147 τα μπυζι πρπει να τα αλλαξω και ας λενε οτι αλλαζονται στα 100000km.για αυτο σου κανει λιγα κλοτσηματα στις αλλαγες τηων ταχυτητων..δεν περνει αρκετο ρευμα απο τα μπουζι..εγω να καταλαβεις εχω 65000km στο αμαξι...Λεω εγω τωρα με το φτωχο μου το μυαλο....οποτε πρεπει να ειναι θεμα ρυθμισης???την κυματομορφη εγω μπορω να την ζητησω να την δω απο τον εγκαταστατη??γιατι εινια να το παω για τον ελεγχο των 1500χιλιομετρων τωρα....και τεραστιο προβλημα με την ενδειξη καυσιμου του αεριου..μου ειπαν οτι αυτα τα οργανα ειναι λιγο ελλαωτματικα...ισχυει οντως???

Δεν πρέπει να σου κάνει κανένα σκαρτάρισμα στο υγραέριο. Η διαδικασία ρύθμισης στις υψηλές στροφές είναι ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία γιατί απλά δεν γίνεται με auto calibration και χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις από τον προγραμματιστή.
Εγώ θα έλεγα γενικά να αποφύγεις το ζόρισμα στις υψηλές στροφές με υγραέριο έως ότου σου το ρυθμίσουν άψογα σε όλο το εύρος στροφών και φορτίου.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό speedy7 » Πέμ 25 Ιούλ, 2013 13:10

ευχαριστω πολυ τα παιδια και κυριως τον lpgas που εχει master στην υγραεριοκινηση....LPGAS μια ερωτηση...αν στο φερω το αμαξι μπορεις εσυ να μου το ρυθμισεις και ας ειναι διαφορετικο μοντελο κιτ απο αυτο που βαζεις???'η απλα να δεις την ρυθμιση που μου εχουν κανει....επι πληρωμης φυσικα ετσι.... :roll: :roll:
speedy7

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 25 Ιούλ, 2013 13:31

Δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να ρυθμίσουμε ένα άλλο σύστημα, το έχουμε κάνει άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά με Verte gas δεν αναλαμβάνουμε. Θεωρούμε πολύ χαμηλή την ποιότητα του συστήματος.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό EtfaAeriokinisi » Παρ 06 Σεπ, 2013 14:05

LPGas έγραψε:Δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να ρυθμίσουμε ένα άλλο σύστημα, το έχουμε κάνει άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά με Verte gas δεν αναλαμβάνουμε. Θεωρούμε πολύ χαμηλή την ποιότητα του συστήματος.

Κύριοι της LPGas θα ήθελα να σας κάνω δυο ερωτησούλες. 1η) Πόσα συστήματα VERDE GAS έχετε αποξηλώσει και 2η) εφόσον εγώ δεν σας έχω πουλήσει VERDE GAS πως ξέρετε ότι το σύστημα έχει τόσο χαμηλή ποιότητα. Εντελώς ενημερωτικά έχω να σας πω ότι το forum δημιουργήθηκε για να δίνουμε λύσεις στους επισκέπτες και όχι για να τους αποπροσανατολίζουμε κατηγορώντας και λέγοντας ασυναρτησίες. Και εγώ έχω ένα χώρο με διάφορα αποξηλωμένα κιτάκια αλλά δεν το διατυμπανίζω. Αντιθέτως προσπαθώ να προστατέψω το χώρο μας. Και σε καμία περίπτωση φυσικά δεν κατηγορώ συνάδελφο. Όσον αφορά τα μπουζί η επίσημη απάντηση της αντιπροσωπείας είναι 80.000 km. Αυτά για οτιδήποτε θελήσετε είμαστε δίπλα. Σας περιμένουμε.
EtfaAeriokinisi
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 06 Σεπ, 2013 16:56

Etfa υγραεριοκίνηση, δεν κατηγορήσαμε κανένα συνάδελφο. Την άποψη μας για την ποιότητα τους συστήματος Verde Gas εκφράσαμε. Δεν υπάρχει καν λόγος και ουσία να ξεκινήσουμε τις συγκρίσεις με το BRC.
Άλλωστε και πληροφορίες να θέλει κάποιος να ψάξει για το Verde Gas Italia δεν μπορεί να βρει. Είναι καλά προφυλαγμένη η τεχνολογία αιχμης τους!

Ισα ισα λοιπόν που εμείς και 2-3 ακόμη συνειδητοποιημένοι εγκαταστάτες, ενημερώνουμε, συμβουλεύουμε και δίνουμε λύσεις στα μέλη του forum τα τελευταία 2,5μιση χρόνια, προστατεύοντας τον κλάδο από εγκαταστάτες αλεξιπτωτιστές και συστήματα που δημιουργήθηκαν από το μηδέν με αμφιλεγόμενης ποιότητας εξαρτήματα και βαφτίστηκαν μέσα σε ένα βράδυ από Έλληνες και βαλκάνιους με ονόματα που τελειώνουν σε ITALIA, ITALY, ITALIANO, Roma και Milano. B-)

Θα μπορούσατε λοιπόν σαν πρώτο post αντί να επιτίθεστε στον εγκαταστάτη με 700+ post και 2+ χρόνια παρουσίας στο forum , να συστηνόσασταν στα 5000 μέλη και να κάνατε μια παρουσίαση της εταιρίας σας καθώς και της «ιστορίας» της Verde Gas στον Ευρωπαϊκό και Ιταλικό χώρο τις τελευταίες 10ετιες.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό EtfaAeriokinisi » Κυρ 08 Σεπ, 2013 00:02

LpGas, EtfaAeriokinisi είναι η εταιρία και VerdeGasTech το κιτ και όχι Italia. Το αν μας κατηγορήσατε ή όχι ας το κρίνουν άλλοι. Μην μου κάνεις λοιπόν επίθεση γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εσύ πρώτος αμφισβήτησες και την εταιρία και το κιτ. Έπρεπε λοιπόν να απαντήσω γι΄αυτό και άνοιξα λογαριασμό. Δεν είχα λόγο μέχρι τώρα μιας και όταν εμείς έχουμε να πούμε κάτι για κάποιον το λέμε face to face κατά τη 10ετή μας ύπαρξη στο χώρο. Και ποτέ φυσικά δε βγάζουμε πόρισμα για ένα αυτοκίνητο αν πρώτα ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ δεν το έχουμε δει. Κανόνας απαράβατος. Αν έχετε φτάσει εσείς στο σημείο χωρίς να ξέρετε το χρώμα του αυτοκινήτου να βρίσκεται τη βλάβη μπράβο σας. Σ΄αυτό το κομμάτι δεν πρόκειται ποτέ να σας φτάσουμε. Καλή συνέχεια λοιπόν σε ότι κάνεις και καλές δουλειές.... ;)

ΥΓ όσο για τη συμβουλή σου το έχω ήδη κάνει αλλά προφανώς επειδή είμαστε τόσο ανύπαρκτοι δεν το έχεις προσέξει. Τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι του βεληνεκούς του δικού σου. Θα μεγαλώσουμε και εμείς κάποτε.... #:-s
EtfaAeriokinisi
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό skorbillys » Κυρ 08 Σεπ, 2013 09:45

Etfa εγώ νομίζω πρωτού τα βάζετε με κάποιον άλλον να πάτε πρώτα να φτιάξετε το αυτοκίνητο του φύλου. Αυτός σας κατηγόρησε πρώτα και αυτός έχει το πρόβλημα. Φτιάχτε το πρώτα και επιστρέψτε στο φόρουμ να πείτε και για τον lpgas και όσους σας κατηγόρησαν.
Και είμαι σίγουρος ότι και ο πελάτης σας θα επιστρέψει και θα μας πει ότι διορθώθηκε το πρόβλημα και όλα καλά με το αυτοκίνητο.
Πρώτοι φορά το βλέπω αυτό, να προσπαθεί κάποιος να δώσει λύση έστω και από το φόρουμ αντί να του δώσετε εσείς που του το φτιάξατε.
:thumbup:
_
Honda CR-V 2004 - Icom 5g από Σεπτέμβρη 2010 - Χωρίς λαδιέρες - 410.000 km μια χαρά
skorbillys

Δημοσιευσεις: 43

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 63 επισκέπτες