από valsam » Δευτ 23 Σεπ, 2013 19:18
Με 92,2 που το εχουν ακατεβατα παντου εδω στην Θεσ/νικη το υγραεριο και την αμολυβδη στα 1,63 συνυπολογιζοντας την αυξηση τς καταναλωσης με υγραεριο στο 20%, λαδιερα και την καταναλωση της βενζινης ειμαι στην δισαρεστη θεση να πω συμφωνα με τους ακριβεστατους υπολογισμους μου οτι η εξοικονομιση με υγραεριο σε σχεση με βενζινη επεσε κατω απο 30%!!!!!
Να τα χαιρομαστε τα κοπροσκυλα τους πρατηριουχους!
Πλεον θα βαλω σε εβδομαδιαια βαση ταξιδακι αστραπη ως το Γευγελη για γεμισμα υγραεριου και βενζινης,ετσι οπως μας γ@μανε οι πρατηριουχοι συμφερει (ελαχιστα 1 σεντ,αλλα ειναι πιο οικονομικη η κινηση με βενζικη απο τα Σκοπια)να καιμε βενζινη Σκοπιων παρα υγραεριο και δεν θα εχουμε και την ενοια για βαλβιδες και παλαμιδες!
Καθιστε-καθιστε μην κανετε τιποτα(και σε εσας το λεω εγκαταστατες,παρτε το χαμπαρι σας παιρνουν την μπουκια απο το στομα!)να δειτε μεχρι που θα φτασουν!
Εγω πλεον εχω ξεφυγει παω σε πρατηρια ρωταω το παιδι στην αντλια ποιος ειναι το αφεντικο μου τον δειχνει και του τα χωνω ασυστολα,ετσι εκανα και σημερα και η κοπελα με κοιτουσε λες και ειχε φαει ροπαλια στο κεφαλι!