vaxalis έγραψε:σου ειπα και παλι οποτε θελεις εγω δεν εχω προβλημα.απλα να ξερεις ειναι εγκληματικο να βγαζεις την ασφαλεια της αντλιας βενζινης εαν σου χαλασει κατι για καποιο λογο εκεινη την ωρα που πατας θα σου πω εγω τι θα γινει στον κινητηρα σου εαν δεν πιστευεις πως παει το αμαξι κανουμε και ενα πατημα με σενα μεσα να δεις,μην σου ξαναλεω τα ιδια δεν εχω ταυτοχρονο ψεκασμο βενζινης καιω σε ολο το φασμα lpg και εγω δεν ηθελα να εχω παραλληλο ψεκασμο.εχω κανει 40000 χιλιομετρα με υγραεριο και ζητημα να εχω βαλει 150 ευρω βενζινη.
antonis8via έγραψε:vaxalis έγραψε:.
βγάζουμε ασφάλειες βενζίνης...πατάμε με lpg...και βγάζουμε συμπεράσματα για πάρτη μας...ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
αυτα.
antonis8via έγραψε:vaxalis έγραψε:σου ειπα και παλι οποτε θελεις εγω δεν εχω προβλημα.απλα να ξερεις ειναι εγκληματικο να βγαζεις την ασφαλεια της αντλιας βενζινης εαν σου χαλασει κατι για καποιο λογο εκεινη την ωρα που πατας θα σου πω εγω τι θα γινει στον κινητηρα σου εαν δεν πιστευεις πως παει το αμαξι κανουμε και ενα πατημα με σενα μεσα να δεις,μην σου ξαναλεω τα ιδια δεν εχω ταυτοχρονο ψεκασμο βενζινης καιω σε ολο το φασμα lpg και εγω δεν ηθελα να εχω παραλληλο ψεκασμο.εχω κανει 40000 χιλιομετρα με υγραεριο και ζητημα να εχω βαλει 150 ευρω βενζινη.
γιατί είναι εγκληματικό; δηλαδή...αν χαλάσει η τρόμπα βενζίνης σε ταξίδι...τι γίνεται; κοψίματα...και τίποτα περισσότερο μέχρι να τα φτύσει ολοσχερώς να σε αφήσει εντελώς.
Εγω θέλω να δω...συνολική απόδοση με πνεύμονα,
επιμένω 2 δοκιμούλες, 1 με ασφάλεια LPG εκτός, μία με ασφάλεια βενζίνης εκτός. Adapt....όσα χλμ θες....κανένα πρόβλημα αν και νομίζω 2 καλά πατήματα 3ης...και είμαστε οκ με το κάθε καύσιμο να έρθουν στα ίσια τους τα fuel trims.
Στειλε τηλ, ένα βραδάκι μπορούμε να βρεθούμε και καθημερινή ακόμη....έχουμε και πολλά να πούμε... νομίζω... και για άλλα θέματα εκτός LPG![]()
![]()

TurboLover έγραψε:Παιδια καλησπερα θελω να αγορασω αυτοκινητο και να τοποθετησω LPG.Το θεμα ειναι οτι θελω να είναι τουρμπο αλλα δεν ξερω...σκεφτομαι κατι σε 1.4 με 125 αλογα της VW group οπως leon,ibiza,golf,polo η τπτ τετοιο...θα παρακαλουσσα μια πληρης και αξιοπιστη κατατοπιση...ευχαριστω πολυ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 19 επισκέπτες
|
|
|