Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Turbo κινητήρες και LPG

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Turbo κινητηρες και LPG

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Παρ 11 Οκτ, 2013 15:12

σου ειπα και παλι οποτε θελεις εγω δεν εχω προβλημα.απλα να ξερεις ειναι εγκληματικο να βγαζεις την ασφαλεια της αντλιας βενζινης εαν σου χαλασει κατι για καποιο λογο εκεινη την ωρα που πατας θα σου πω εγω τι θα γινει στον κινητηρα σου εαν δεν πιστευεις πως παει το αμαξι κανουμε και ενα πατημα με σενα μεσα να δεις,μην σου ξαναλεω τα ιδια δεν εχω ταυτοχρονο ψεκασμο βενζινης καιω σε ολο το φασμα lpg και εγω δεν ηθελα να εχω παραλληλο ψεκασμο.εχω κανει 40000 χιλιομετρα με υγραεριο και ζητημα να εχω βαλει 150 ευρω βενζινη.
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Παρ 11 Οκτ, 2013 19:35

vaxalis έγραψε:σου ειπα και παλι οποτε θελεις εγω δεν εχω προβλημα.απλα να ξερεις ειναι εγκληματικο να βγαζεις την ασφαλεια της αντλιας βενζινης εαν σου χαλασει κατι για καποιο λογο εκεινη την ωρα που πατας θα σου πω εγω τι θα γινει στον κινητηρα σου εαν δεν πιστευεις πως παει το αμαξι κανουμε και ενα πατημα με σενα μεσα να δεις,μην σου ξαναλεω τα ιδια δεν εχω ταυτοχρονο ψεκασμο βενζινης καιω σε ολο το φασμα lpg και εγω δεν ηθελα να εχω παραλληλο ψεκασμο.εχω κανει 40000 χιλιομετρα με υγραεριο και ζητημα να εχω βαλει 150 ευρω βενζινη.

γιατί είναι εγκληματικό; δηλαδή...αν χαλάσει η τρόμπα βενζίνης σε ταξίδι...τι γίνεται; κοψίματα...και τίποτα περισσότερο μέχρι να τα φτύσει ολοσχερώς να σε αφήσει εντελώς.
Εγω θέλω να δω...συνολική απόδοση με πνεύμονα,
επιμένω 2 δοκιμούλες, 1 με ασφάλεια LPG εκτός, μία με ασφάλεια βενζίνης εκτός. Adapt....όσα χλμ θες....κανένα πρόβλημα αν και νομίζω 2 καλά πατήματα 3ης...και είμαστε οκ με το κάθε καύσιμο να έρθουν στα ίσια τους τα fuel trims.
Στειλε τηλ, ένα βραδάκι μπορούμε να βρεθούμε και καθημερινή ακόμη....έχουμε και πολλά να πούμε... νομίζω... και για άλλα θέματα εκτός LPG 8-) 8-) ;)
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Σάβ 12 Οκτ, 2013 01:13

Έχεις φαγωθεί.. Και εγώ όταν φορούσα το πυρομετρο έβλεπα 20-4G βαθμούς πιο χαμηλά.. Δεν φοράμε καρμπυρατερ να πέφτει χαλάζι μέσα στον θάλαμο καύσης.. Εγώ προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και αν καιω και λίγη βενζίνη.. Το αμάξι δούλευει ρολόι πατάω και τελικές και Πατήματα όπως είναι.. Κάνω και τα χιλιόμετρα που θέλω και κάθε 1000 χιλιόμετρα βάζω και ένα 20αρικο βενζίνη και δεν έχω θέμα και με την αντλία.. Εμένα με ενδιαφέρει να κινούμε οικονομικά..Και να έχω αξιοπιστία.. 221000 km τα 68 με αέριο..

Sent from my Novo7Fire using Tapatalk 4
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 12 Οκτ, 2013 01:40

antonis8via έγραψε:
vaxalis έγραψε:.

βγάζουμε ασφάλειες βενζίνης...πατάμε με lpg...και βγάζουμε συμπεράσματα για πάρτη μας...ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
αυτα.

εχεις γινει κουραστικος ουτε το toledo καει ταυτοχρονα βενζινη, αν και μπορει .... γιατι μπερδευει μετα το 1 μπαρ

.... δεν εχει νοημα να συνεχιστει η συζητηση το ματσακι γυριζει .... η γη γυριζει ?

θα πεφταμε...
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό IoannisDosis » Κυρ 13 Οκτ, 2013 16:35

antonis8via έγραψε:
vaxalis έγραψε:σου ειπα και παλι οποτε θελεις εγω δεν εχω προβλημα.απλα να ξερεις ειναι εγκληματικο να βγαζεις την ασφαλεια της αντλιας βενζινης εαν σου χαλασει κατι για καποιο λογο εκεινη την ωρα που πατας θα σου πω εγω τι θα γινει στον κινητηρα σου εαν δεν πιστευεις πως παει το αμαξι κανουμε και ενα πατημα με σενα μεσα να δεις,μην σου ξαναλεω τα ιδια δεν εχω ταυτοχρονο ψεκασμο βενζινης καιω σε ολο το φασμα lpg και εγω δεν ηθελα να εχω παραλληλο ψεκασμο.εχω κανει 40000 χιλιομετρα με υγραεριο και ζητημα να εχω βαλει 150 ευρω βενζινη.

γιατί είναι εγκληματικό; δηλαδή...αν χαλάσει η τρόμπα βενζίνης σε ταξίδι...τι γίνεται; κοψίματα...και τίποτα περισσότερο μέχρι να τα φτύσει ολοσχερώς να σε αφήσει εντελώς.
Εγω θέλω να δω...συνολική απόδοση με πνεύμονα,
επιμένω 2 δοκιμούλες, 1 με ασφάλεια LPG εκτός, μία με ασφάλεια βενζίνης εκτός. Adapt....όσα χλμ θες....κανένα πρόβλημα αν και νομίζω 2 καλά πατήματα 3ης...και είμαστε οκ με το κάθε καύσιμο να έρθουν στα ίσια τους τα fuel trims.
Στειλε τηλ, ένα βραδάκι μπορούμε να βρεθούμε και καθημερινή ακόμη....έχουμε και πολλά να πούμε... νομίζω... και για άλλα θέματα εκτός LPG 8-) 8-) ;)

Φίλε μου χαλάρωσε. Το τι κάνει και τι γουστάρει ο καθένας με το όχημα του είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Εσύ το εχεις πάρει πολυ πατριωτικά και δεν βλέπω τον λόγο.
Αν σε ευχαριστεί να γράψουμε ότι ο 20vt μπορει να δουλέψει μόνο με υγρού να το γράψουμε να τελειώνουμε. Υπάρχουν παρά πολλά, αμέτρητα 20vt που δουλεύουν απροβλημάτιστα με πνεύμονα και εσένα το θέμα σου είναι αν ψεκάζουν 2 ή 5 ms ή καθόλου βενζίνη?
Τί προσπαθείς να αποδείξεις, ότι είσαι πιο έξυπνος απο τους άλλους, πιο γρήγορος ή πιο ειδικός στον 20vt? Έλεος
Daihatsu Cuore 1.0l + Zavoli
Seat Toledo 1.8T + AEB by Qgas
IoannisDosis

Δημοσιευσεις: 36

Δημοσίευσηαπό TurboLover » Δευτ 14 Οκτ, 2013 00:05

Παιδια καλησπερα θελω να αγορασω αυτοκινητο και να τοποθετησω LPG.Το θεμα ειναι οτι θελω να είναι τουρμπο αλλα δεν ξερω...σκεφτομαι κατι σε 1.4 με 125 αλογα της VW group οπως leon,ibiza,golf,polo η τπτ τετοιο...θα παρακαλουσσα μια πληρης και αξιοπιστη κατατοπιση...ευχαριστω πολυ. :D
TurboLover

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Δευτ 14 Οκτ, 2013 15:08

TurboLover έγραψε:Παιδια καλησπερα θελω να αγορασω αυτοκινητο και να τοποθετησω LPG.Το θεμα ειναι οτι θελω να είναι τουρμπο αλλα δεν ξερω...σκεφτομαι κατι σε 1.4 με 125 αλογα της VW group οπως leon,ibiza,golf,polo η τπτ τετοιο...θα παρακαλουσσα μια πληρης και αξιοπιστη κατατοπιση...ευχαριστω πολυ. :D

Μάλλον θα θέλεις υγρού ψεκασμού, οπότε υπολόγιζε το αυξημένο κόστος εγκατάστασης

Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσίευσηαπό TurboLover » Δευτ 14 Οκτ, 2013 23:13

δηλαδή πόσο πάει περίπου η εγκατάσταση??????? :/
TurboLover

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τρί 15 Οκτ, 2013 00:54

2000 - 2500ευρω.. Δεν ξέρω τι τιμές έχει η prins επίσης ίσως να μην υποστηρίζουν τον κινητήρα που λες ακόμα αν και μάλλον πρέπει να υποστηριζεται... Πάντως με τα ριμαδια τα wv και τους tsi μην μπλεκεις. Άποψη μου

Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τετ 16 Οκτ, 2013 00:01

εγώ Ioannis...χαλαρότατος είμαι....
άλλοι τσιτώνονται να βγάζουν χαζή επιλογή τον υγρό στα τούρμπο...
άλλα.....πολλά λόγια ακούω και έργα (η καλύτερα δοκιμές...) δε βλέπω.

Τελος πάντων, ότι είχα να πω..το είπα.
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 19 επισκέπτες