από l3g3nd » Τρί 18 Οκτ, 2011 16:04
Το mondeo το είχε εκεί, για εγκατάσταση (το είχε τελειώσει) και βέβαια είχε και 200.000 χιλιόμετρα πάνω του, να εξηγούμαι.
Πάντως, για να αποφύγω τυχόν θέματα με το υγραέριο, πήγα σε μια Peugeot, ο τύπος μου είπε ότι τα συστήματα αυτά τα βάζουν κάποιες αντιπροσωπείες της Peugeot στην Ιταλία, χωρίς προβλήματα χρόνια τώρα. Βέβαια, επειδή μου έσταζε από κάπου λάδι, πηγαίνοντας εκεί, βρήκαν και την αιτία, φλάτζα καπακιού. Ενώ συμφώνησα για την επισκευή μαζί με την εγκατάσταση, μου πέταξε το παραμύθι με την λαδιέρα, δείχνοντάς την μου πάνω στο Mondeo. Μου είπε για ξηρή καύση και τα λοιπά, αλλά με είδε ότι το μαρούλι ότι δεν... το μασάω και μου είπε ότι ΟΚ δεν είναι απαραίτητο, αλλά είναι καλό γιατί χωρίς αυτό θα σου παρουσιάσει βλάβη στα 80 με 90.000 χιλιόμετρα...
Είμαι της άποψης, από την στιγμή που το μαλλί (για την περίπτωσή μου) θα ξεπεράσει το ενάμιση χιλιάρικο, ότι άλλα 75 ευρώ παραπάνω, δεν χάθηκε ο κόσμος να τα δώσω. Όσο για την συνέπεια του να το γεμίζω κάθε λίγο και λιγάκι... απο χλωμό εώς κίτρινο (μου έδειξε ένα μπουκάλι που έκανε 20 ευρω). Το πιο πιθανό είναι ότι αν κάνω ταξίδι να το συμπληρώνω... είναι σαν να το βλέπω μπροστά μου!
.... σκέφτομαι σωστά?
Peugeot 206 XT 1.4 8V TipTronic Stefanelli 15000 km και συνεχίζω!