Παιδιά εγώ με αναλύσεις επί χάρτου και τέτοια δεν ασχολούμαι.Σύμφωνα με τα χαρτιά που παρουσιάζετε έχετε δίκιο
Αυτά έιναι για τους στατικολόγους.Εγώ είμα της πράξης.
Το αυτοκίνητό μου είχε μια αύξηση κατανάλωσης όχι πάνω από 15%.
Τώρα μου λέτε αν κάποιο είναι κακοσυντηρημένο θάχει μεγαλίτερη κατανάλωση υγραερίου.Μα αν είναι κακοσυντηρημένο
θα είχε και μεγαλίτερη κατανάλωση βενζίνης από ένα καλοσυντηρημένο.
Εάν αυτό που λέτε είναι σωστό και στέκει τότε κακώς κάποιοι ρισκάρουν και βάζουν υγραέριο γιατί αν το
αυτοκίνητό τους καίει 30% πάνω σε υγραέριο την πάτησαν.Ας καθόντουσαν με τη βενζίνη νάχουν και το κεφαλάκι τους
ήσυχο και να μην τρέμει το φυλλοκάρδι τους μην πάθουν και καμιά ζημιά και τότε άστα να πάνε..
Και να πω και κάτι άλλο.Μηπως αυτοί οι στατικολόγοι μέτρησαν την κατανάλωση από ένα καινούργιο καλοσυντηρημένο
αυτοκίνητο σε βενζίνη και ένα ίδιο΄μοντέλο αλλά μεγαλίτερης ηλικίας και κακοσυντηρημένο σε υγραέριο.
Για μένα θα ήταν σωστά τα αποτελέσματά τους και θα τα σεβόμουν αν έκαναν π.χ. επί ένα μήνα μετρήσεις σε βενζίνη
σε ένα αυτοκίνητο στη συνέχεια το μετέτρεπαν σε υγραέριο και έκαναν πάλι τις ίδιες μετρήσεις στις ίδιες
αποστάσεις με τις ίδιες ταχύτητες.
Και να σου πώ και κάτι άλλο.Στα καφενεία πολλές φορές γίνονται πολύ καλίτερες συζητήσεις από αυτέςπου γίνονται
σε καρέκλεςπίσω από κάποια γραφεία.Και πολλές φορές βγαίνουν πιό χρήσιμα συμπεράσματα.