Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Περιπέτεια στην αντιπροσωπεία

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Περιπέτεια στην αντιπροσωπεία

Δημοσίευσηαπό AntonisLeon » Δευτ 28 Οκτ, 2013 08:39

Χαιρετώ την παρέα. Λοιπόν στο προκείμενο και χωρις να κουράσω θα σας παραθεσω τη παρακάτω ιστορία.
Εγκατασταση συστήματος υγραερίου το οποίο υποτίθεται ότι θα ήταν Ιταλικής κατασκευής και προελεύσεως, σε γνωστότατη αντιπροσωπεία των Δυτικών προαστείων. Το σύστημα τοποθετήθη το 2011 στην αντιπροσωπεία όπως προαναφέρθη για μεγαλύτερη σιγουριά και παραμονή στην εγγύηση εφ' οσον το αμάξι τελούσε ακόμη υπό το καθεστώς εργοστασιακής εγγύησεως, συνεπώς ετοποθετήθη σε πολύ υψηλή τιμή. Μέχρι εδώ καλά. Φτάνουμε στο 2013. Το πρώτο αίμα.
Λίγο πριν λήξει η προαναφερόμενη εγγύηση, λαμπάκι check engine (emmisions workshop). Κατευθείαν στην αντιπροσωπεία. Δεν είναι τίποτα η απαντησή τους οι ρυθμίσεις. Διανύω 300 χλμ. λαμπάκι check engine (emmisions workshop). Το ξαναπάω. Αυτη τη φορά το κρατήσανε λίγο παραπάνω το έκαναν και βόλτα με συνδεδεμένο λαπτοπ. Γυρίζοντας μου απαντάνε όλα οκ οι ρυθμίσεις ήταν. Συνεχίζουμε. Μέτα από λίγο καιρό ναι σωστά μαντεύετε λαμπάκι check engine (emmisions workshop).Έχει αρχίσει και βαράει λαμπάκι και σε μένα και ξαναπάω στην αντιπροσωπεία. Μου λένε είναι φτωχό το μείγμα, πρέπει να αλλάξεις πρατήριο. Πράγμα το οποίο δε στέκει διότι δεν έχω συγκεκριμένο πρατήριο, μου σβήνουν την ένδειξη και φεύγω. Για να μη σας ζαλίζω φτάνουμε στο σήμερα. Αυτή τη φορά έβγαλε ένδειξη πλούσιου μείγματος και μου είπαν το εξής. Εάν ξαναανάψει το λαμπάκι να αλλάξουμε το φίλτρο του πνεύμονα στο οποίο οφείλεται κατά 99% το check engine.( Ε, ναι το λαμπάκι άναψε μετά απο 30 χλμ πορεία!!! )Σε ερώτηση μου εάν υπερισχύει το 1% τι κάνουμε, μου απήντησαν ότι μετά παμε σε βαλβίδες. Αλλά μη τρεάίνεσαι απλά βγάζει ένδειξη ένα λαμπάκι, κυκλοφόρα το κανονικά. Εκεί έμεινα άφωνος. Επειδή είμαι σίγουρος ότι δε ξέρουνε τι κάνουνε ήρθα και εδώ μήπως έχει συμβεί σε κάποιον κάτι ανάλογο.

Λεπτομέρειες:Έχω αλλάξει ήδη αισθητήρα Lamda. Εννοείται πως πήγα και αλλού για να πάρω και άλλες γνώμες. Μου είπαν ότι το σύστημα το οποίο έχω εγκαταστήσει ειναι από τη πατρίδα του Σουλειμάν, είναι κοινώς της πλάκας και ότι θέλει οπωσδήποπτε αλλαγή.Έχω διανύσει 45.000 χλμ. με υγραέριο με τα σέρβις του τελούμενα με χειρουργική ακρίβεια.
Ευχαριστώ για τη προσοχή σας
AntonisLeon

Δημοσιευσεις: 2

Re: Περιπέτεια στην αντιπροσωπεία

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 28 Οκτ, 2013 09:01

Τους λαμδα τους πλήρωσες ή ηταν στην εγγύηση ; Τι αυτοκίνητο εχεις ; διοτι οτι ειναι να κανεις να το κανεις πριν την λήξη της εγγύησης του ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό AntonisLeon » Δευτ 28 Οκτ, 2013 09:10

Qgas έγραψε:Τους λαμδα τους πλήρωσες ή ηταν στην εγγύηση ; Τι αυτοκίνητο εχεις ; διοτι οτι ειναι να κανεις να το κανεις πριν την λήξη της εγγύησης του ..

H Εγγύηση τόσο του συστήματος υγραεροκίνησς όσο και του αυτοκινήτου έχουν λήξει. Τον Λάμδα εγώ τον πλήρωσα και το αυτοκίνητο ειναι Seat Leon mk2
AntonisLeon

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τρί 29 Οκτ, 2013 13:22

Αν έχεις μπεκ υγραερίου τύπου ηλεκροβαλβιδας, πες τους να σου τα αντικαταστήσουν , να το ρυθμίσουν από την αρχή και να το ξαναδοκιμάσεις. Έχεις κάνει αρκετά χλμ και ενδεχομένως να χρειάζονται service (αν επιδέχονται), ή αντικατάσταση.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες