Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Check σε χαμηλές στροφές (φτωχό μίγμα)

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Check σε χαμηλές στροφές (φτωχό μίγμα)

Δημοσίευσηαπό pank » Κυρ 27 Οκτ, 2013 01:26

nikos11 έγραψε:Μου αναφέρουν πιο ''γρηγορα μπεκ'' αυτη την περιπτωση την εχετε ξανακουσει? μπορει να ανεβασει θερμοκρασια στον κυλινδρο?

Για θερμοκρασία δεν νομίζω αλλά και εγώ που είχα πρόβλημα στο ρελαντί, λαμπάκια, σβήσιμο μοτέρ κλπ με τα ποιό γρήγορα δεν είχε διαφορά. Η βελτίωση ήρθε όταν άλλαξαν την εγκατάσταση. Δηλαδή στη δική μου περίπτωση μετά το φίλτρο έφυγαν δύο καλωδιώσεις μία για κάθε 3 μπεκ αντί της μίας και για τα έξη που ήταν πρίν (6κύλινδρο). Επίσης κόντιναν τα καλώδια από τα μπεκ στη εισαγωγή της πολλαπλής.
pank

Δημοσιευσεις: 110

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Παρ 01 Νοέμ, 2013 19:44

Φίλε μου αρχικά θα σου πω να μην αλλάξεις κανένα σύστημα, γιατί το σύστημα της emer είναι απο τα πλέον αξιόπιστα και το νούμερο 5 σε πωλήσεις την τελευταία 3ετια στην Ιταλία. Το θέμα ειναι τι μπεκ σου εχει βάλει ο εγκαταστατης EMER ή VALTEK και βεβαια τι τοποθέτηση εχει γίνει στο αυτοκίνητο σου. Αν θέλεις πέρασε απο το μαγαζί για να δω αν μπορω να σε βοηθήσω μιας και κάνουμε και εμείς τοποθετησεις συστημάτων EMER
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 02 Νοέμ, 2013 00:02

Τα τα Elmer δε τα ξερω αλλα η εμπειρία απο τα valtek εινσι δραματική τα έβαζε στο Νεο Κόσμο αυτός με τα μαϊμού Prins ο Greenautogas που έκλεισε εδω και χρονια .. Εχουμε πανω απο 40 -50 μπεκιερες για πέταμα όλες valtek κόκκινες .. όποιος tτις θέλει τις χαρίζουμε δωρεάν διοτι έχουν αντικατασταθεί με Hana ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό nikos11 » Τρί 05 Νοέμ, 2013 10:32

ECOKINISI έγραψε:Φίλε μου αρχικά θα σου πω να μην αλλάξεις κανένα σύστημα, γιατί το σύστημα της emer είναι απο τα πλέον αξιόπιστα και το νούμερο 5 σε πωλήσεις την τελευταία 3ετια στην Ιταλία. Το θέμα ειναι τι μπεκ σου εχει βάλει ο εγκαταστατης EMER ή VALTEK και βεβαια τι τοποθέτηση εχει γίνει στο αυτοκίνητο σου. Αν θέλεις πέρασε απο το μαγαζί για να δω αν μπορω να σε βοηθήσω μιας και κάνουμε και εμείς τοποθετησεις συστημάτων EMER

Μου έχει βάλει τα μαύρα της valtek
nikos11

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό nikos11 » Τρί 05 Νοέμ, 2013 11:16

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας τελικά στο αυτοκίνητο είχε μικρό πνεύμονα omvl στην βιαγκας που αντικατασταθηκε με μεγαλυτερο η μπεκιερα valtek αντικατασταθηκε με hana και η εγκατασταση των μπεκ στην πολλαπλη ήταν πιο μακριά από την εισαγωγή για νεοτερα αποτελεσματα θα σας ενημερωσω.
nikos11

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 05 Νοέμ, 2013 15:18

nikos11 έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας τελικά στο αυτοκίνητο είχε μικρό πνεύμονα omvl στην βιαγκας που αντικατασταθηκε με μεγαλυτερο η μπεκιερα valtek αντικατασταθηκε με hana και η εγκατασταση των μπεκ στην πολλαπλη ήταν πιο μακριά από την εισαγωγή για νεοτερα αποτελεσματα θα σας ενημερωσω.

Oλα αυτα στη Viagas ? ωραια αρχική εγκατασταση κανανε !! για αυτο προχθες ηταν στην Europegas και αγοραζαν μπεκιερες με το τσουβαλι hana !! το θεμα ειναι οτι η omvl δεν εχει hana προφιλ στο λογισμικο της .. οποτε παλι κατα προσεγγιση το πανε...
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Πέμ 07 Νοέμ, 2013 18:30

nikos11 έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας τελικά στο αυτοκίνητο είχε μικρό πνεύμονα omvl στην βιαγκας που αντικατασταθηκε με μεγαλυτερο η μπεκιερα valtek αντικατασταθηκε με hana και η εγκατασταση των μπεκ στην πολλαπλη ήταν πιο μακριά από την εισαγωγή για νεοτερα αποτελεσματα θα σας ενημερωσω.

Μακάρι να σου πάνε όλα καλά , άλλα δεν το νομίζω, Αλλαγή πνεύμονα γιατί είναι μικρός και δημιουργεί πρόβλημα στο ρελαντί δεν το έχω ξανασυναντησει !!!
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες