Καλησπεριζω την παρεα σαν νεο μελος που ειμαι.Θα ηθελα για λιγο τα φωτα τον πιο ψαγμενων.Εδω και ενα μηνα εκανα μετατροπη στο mazdaki μου σε υγραεριο . Μετα απο καποιες παρεξηγησεις που ειχα με τον "μαστορα" αποφασισα να ασχοληθω μονος μου με την ρυθμιση του συστηματος μου.
το προβλημα μου εχει ως εξης , το αυτοκινητο εννω δουλευει τελεια σε ολο το φασμα των στροφων, δυσκολευετε στην εκκινηση!(μου σβηνει συνεχεια με απλα λογια, εννο με την βενζινη δεν αντιμετοπιζω κανενα προβλημα).
Εχω επισης παρατηρησει οτι δεν το κανεις συνεχεια ,αλλες φορες οταν ειναι πιο κρυο το αυτοκινητο και αλλες φορες μετα απο πολυ ωρα χρησης, υποψιαζομαι οτι ειναι θεμα πιεσης πνευμονα.
εχω αγορασει το σχετικο καλωδιο για την συνδεση με τον υπολογιστη , εφτιαξα μονος μου τον χαρτη( θα σας βγαλω και μια φωτογραφια στην πρωτη ευκαιρια) γιατι παρεξηγηθηκα πρωτου ολοκληρωθει η ρυθμιση του χαρτη
Μια αλλη απορια που εχω ειναι, αρχικα χρησιμοποιησα τον βασικο αλγοριθμο για βαθμονοση του συστηματος και το αποτελεσματα ηταν πολυ καλο χρειαστηκαν λιγες αλλαγες για να εχω ενα επιθυμητο αποτελεσμα, αργοτερα ειπα να δοκιμασω τον αλγοριμθο TECH ο οποιος εξ αρχης ειχε τεραστιο θεμα αποδοσης (εκανε τα δικα του το αυτοκινητο) , υπαρχει καποιος να εχεις ασχοληθει με τον tech ? υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι καταληλο για το αυτοκινητο μου? Ηθελα να τον δοκιμασω επειδη ειδα οτι εχει αυτοματη προσαρμοργη με τον χαρτη ( self adaptation ) συμφωνα με τα λεγομενα του εγχειριδιου του εγκεφαλου θεωρειται πιο "εξυπνος"
το συστημα μου αποτελειτε απο εγκεφαλο lpgtech 304 , πνευμονα ultragas(made in eu)ενας θεος ξερει... Και τα μπεκ μου ειναι rail ig1




