Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

LPG και λιπανση βαλβιδων

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: LPG και λιπανση βαλβιδων

Δημοσίευσηαπό MONMAN » Σάβ 09 Νοέμ, 2013 15:15

@ maevius Φίλε μέχρι τώρα μας λες για κολλητούς με ford που έχουν κάνει επισκευές , εγώ έχω κάνει επισκευή στο δικό μου αμάξι και έχω πληρώσει με δικά μου λεφτά, μάλλον ξέρω καλλίτερα.

@hlias Το παραμύθι με τις μυστικές πηγές σας που ψωνίζετε ανταλλακτικά καλλίτερα από τα ΟΕΜ σε τιμές χώμα βλέπω καλά κρατεί!
Εγώ μιλάω μόνο για αυθεντικά ανταλλακτικά αντιπροσωπείας γιατί μόνο αυτόν που σχεδίασε και εξέλιξε το μοτέρ εμπιστεύομαι και κανέναν άλλο!
''owning one of these (audi, bmw, MB) past the warranty period is an exercise in masochism''
MONMAN

Δημοσιευσεις: 14

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 09 Νοέμ, 2013 15:27

MONMAN έγραψε:@ maevius Φίλε μέχρι τώρα μας λες για κολλητούς με ford που έχουν κάνει επισκευές , εγώ έχω κάνει επισκευή στο δικό μου αμάξι και έχω πληρώσει με δικά μου λεφτά, μάλλον ξέρω καλλίτερα.

@hlias Το παραμύθι με τις μυστικές πηγές σας που ψωνίζετε ανταλλακτικά καλλίτερα από τα ΟΕΜ σε τιμές χώμα βλέπω καλά κρατεί!
Εγώ μιλάω μόνο για αυθεντικά ανταλλακτικά αντιπροσωπείας γιατί μόνο αυτόν που σχεδίασε και εξέλιξε το μοτέρ εμπιστεύομαι και κανέναν άλλο!

η καθε εταιρια φτιαχνει βαλβιδες, εμβολα, στροφαλους η ιδια ή τα παραγγελνει απο διαφορα εργοστασια? αυτα τα εργοστασια δεν πουλανε το ιδιο προιον στην ελευθερη αγορα?
εχω γραψει για ποιοτικα ανταλλακτικα σε χαμηλες τιμες, υπαρχουν μπαγλαμα μου αυτα στην αγορα πολλα χρονια το οτι δεν τα ξερεις εσυ με αφηνει αδιαφορο.
εσυ μπορεις να εμπιστευεσαι οποιον και οτι θες, θα κανεις επισκευη τελικα σε καθαρη ή βρωμικη ατμοσφαιρα? με ρομποτακι ή χωρις?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Re: Απ: LPG και λιπανση βαλβιδων

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 09 Νοέμ, 2013 15:56

MONMAN έγραψε:@ maevius Φίλε μέχρι τώρα μας λες για κολλητούς με ford που έχουν κάνει επισκευές , εγώ έχω κάνει επισκευή στο δικό μου αμάξι και έχω πληρώσει με δικά μου λεφτά, μάλλον ξέρω καλλίτερα.

Δηλαδη επειδη εσυ πληρωσες πολλα ολοι πρεπει να εχουν πληρωσει πολλα για να εχει γινει σωστα η δουλεια;;;;;
Και επειδη ηταν φιλου μου και οχι δικο μου λεω ψεμματα; Ωραια λογικη.............
ΥΓ Γιατι στην αντιπροσωπεια οπελ που ρωτησα μου ειπαν τα ιδια λεφτα;;;;; Ειναι ασχετοι η ψευτες;;;;;;;;;;;;
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Σάβ 09 Νοέμ, 2013 16:37

Το δεσαμε σχοινι κορδονι οτι ολα τα αμαξια θελουν καινουριες βιδες κεφαλης 300 ευρω.. Δεν ειναι ετσι. Συγκεκριμενοι κινητηρες το θελουν αυτο. Με λιγοτερο απο 1000 ευρω σημερα κανεις την καλυτερη αναβαθμιση στο αμαξι σου που ειναι ανθεκτικες βαλβιδες και εδρες για υγραεριο.

Βγαζει ο μηχανικος καπακι, ο καπακας το φτιαχνει και το στελνει ετοιμο ρυθμισμενο πισω στον μηχανικο και τα δενει ολα.
Δεν χρειαζεται τιποτα αλλο να ξεμονταρεις απο το κιτ υγραεριου. Δεν επεμβαινεις πουθενα εκτος απο την μπεκιερα που οτι λυσεις θα ξαναδεσεις. Δεν ανακατευσαι με το κομματι υψηλης πιεσης του υγραεριου που ειναι πριν τον πνευμονα και δεν απορυθμίζεις τιποτα.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Σάβ 09 Νοέμ, 2013 16:44

MONMAN έγραψε: Το παραμύθι με τις μυστικές πηγές σας που ψωνίζετε ανταλλακτικά καλλίτερα από τα ΟΕΜ σε τιμές χώμα βλέπω καλά κρατεί!

Ο κατασκευαστη σου εξελιξε το μοτερ φυσικα, αλλα εσυ μπορεις να βρεις ανθεκτικοτερα υλικα στο εμποριο απο οτι χρησιμοποιησε το εργοστασιο. Δεν λες και τιμες χωμα 8 εδρες βαλβιδων εξαγωγης για υγραεριο κοντα στα 400 ευρω. :!:
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό lamprosdl » Σάβ 09 Νοέμ, 2013 19:03

Η δικιά μου άποψη παιδιά είναι ότι ο κατασκευαστής βάζει τα ακριβότερα και ποιο αντοχής υλικά.

Λάστιχα εγώ βάζω αυτά που έβαλε ο κατασκευαστής γιατί τα after market κάτι το λάθος θα έχουν...

Λάδια βάζω ότι μου πρότεινε ο εισαγωγέας. Αποκλείεται αυτός να θυσιάζει τα μοτέρ μας στον βωμό της μίζας.

Αμορτισέρ στο καπό δεν έβαλα του εμπορίου το οποίο είχε 20€ αλλά το εργοστασιακό με 80€.

Αν πάθω βλάβη από το γκάζι όλα εργοστασιακά και ας βγούν 2000-3000€. Το σίγουρο είναι ότι τα εργοστασιακά θα αντέξουν.

Για φαντ΄σου να πάθω καμιά βλάβη στις 250.000ΧΛΜ!!! πάει το αμαξάκι μου που το χρυσοπλήρωσα 23.000

Όλα γνήσια και ας μου βγουν και 7-8000 ευρώ....
Mazda 6 BRC PLUG N DRIVE 84.000 km
Mitsubishi colt BRC sequent 24 70.000 km
Άβαταρ μέλους
lamprosdl

Δημοσιευσεις: 61

Δημοσίευσηαπό MONMAN » Σάβ 09 Νοέμ, 2013 19:16

ωραίοι είστε σ'αυτό το forum ,όταν κάποιος λέει την εμπειρία του που δε σας συμφέρει, ξέρετε βλέπω από χαρακτηρισμούς .

και για την ιστορία 600 ευρώ πλήρωσα για την επισκευή αλλά εάν ήξερα τότε δε θα ασχολούμουν καν , κατ'ευθείαν σε μεταχειρισμένο μοτέρ θα πήγαινα όσο και να είχε.

Αν ήξερα ούτε αέριο θα είχα βάλει βέβαια αλλά το 2007 που να βρεις τις πληροφορίες που υπάρχουν τώρα.
''owning one of these (audi, bmw, MB) past the warranty period is an exercise in masochism''
MONMAN

Δημοσιευσεις: 14

Δημοσίευσηαπό lamprosdl » Σάβ 09 Νοέμ, 2013 19:41

Εννοείται ότι κάνω πλάκα....
Mazda 6 BRC PLUG N DRIVE 84.000 km
Mitsubishi colt BRC sequent 24 70.000 km
Άβαταρ μέλους
lamprosdl

Δημοσιευσεις: 61

Δημοσίευσηαπό autogasforumadmin » Σάβ 09 Νοέμ, 2013 20:12

Οι διάφοροι χαρακτηρισμοί αφαιρέθηκαν.. Συνεχίστε τη συζήτηση σε πολιτισμένο κλίμα.

autogasforum.gr
autogasforumadmin
Διαχειριστής

Δημοσιευσεις: 118

Re: Απ: LPG και λιπανση βαλβιδων

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 09 Νοέμ, 2013 21:31

ο
MONMAN έγραψε:ωραίοι είστε σ'αυτό το forum ,όταν κάποιος λέει την εμπειρία του που δε σας συμφέρει, ξέρετε βλέπω από χαρακτηρισμούς .

και για την ιστορία 600 ευρώ πλήρωσα για την επισκευή αλλά εάν ήξερα τότε δε θα ασχολούμουν καν , κατ'ευθείαν σε μεταχειρισμένο μοτέρ θα πήγαινα όσο και να είχε.

Αν ήξερα ούτε αέριο θα είχα βάλει βέβαια αλλά το 2007 που να βρεις τις πληροφορίες που υπάρχουν τώρα.

Δηλαδη δεν παιζει να σου εκαναν μακακια εγκατασταση;;;;................. και εμεις πρεπει να παιρνουμε σαν δεδομενα οτι μας σερβιρεις αμασητα και χωρις να ξερουμε στοιχεια;;;;;.Εσυ ομως μπορεις σχολιαζεις απαξιωτικα σαν να λεμε ψεμματα οταν λεμε κατι και τι περιμενεις να σου πουμε ευχαριστω;;;;;;;
κοιτα την καμπουρα σου πρωτα λοιπον και μετα.........χαρακτηρισε γιατι αν ξαναδιαβασεις τις τελευταιες δημοσιευσεις περιγραφεις τον εαυτο σου.......
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες