Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

LPG και λιπανση βαλβιδων

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: LPG και λιπανση βαλβιδων

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 10 Νοέμ, 2013 02:03

MONMAN έγραψε:ωραίοι είστε σ'αυτό το forum ,όταν κάποιος λέει την εμπειρία του που δε σας συμφέρει, ξέρετε βλέπω από χαρακτηρισμούς .

και για την ιστορία 600 ευρώ πλήρωσα για την επισκευή αλλά εάν ήξερα τότε δε θα ασχολούμουν καν , κατ'ευθείαν σε μεταχειρισμένο μοτέρ θα πήγαινα όσο και να είχε.

Αν ήξερα ούτε αέριο θα είχα βάλει βέβαια αλλά το 2007 που να βρεις τις πληροφορίες που υπάρχουν τώρα.

η εμπειρια ειναι τα ρομποτακια και η καθαρη ατμοσφαιρα για μια επισκευη?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό MONMAN » Κυρ 10 Νοέμ, 2013 11:26

Συνεχίζετε την ειρωνεία αλλά επί της ουσίας τίποτα .

Ούτε εγκαταστάτης συστημάτων αεριοκίνησης είμαι, ούτε έμπορος, ούτε επισκευές κάνω στους κατεστραμένους από το lpg κινητήρες.

Με λίγα λόγια δεν έχω συμφέρον από την υπόθεση.

Χρήστης και παθών είμαι και περιγράφω για να προσέχουν αυτοί που έχουν ford mondeo κινητήρα duratec 1,8 γιατί για αυτόν έχω εμπειρία.

Η δικιά μου εμπειρία είναι duratec 1,8 και lpg δε συνεργάζονται.

Η δικιά μου εμπειρία είναι ότι η επισκευή μετά τη ζημιά στις βαλβίδες εξαγωγής δε με ικανοποίησε.

Τέλος παρακαλώ και δημόσια τους διαχειριστές του forum να αφαιρέσουν-διαγράψουν όλα τα απαξιωτικά σχόλια προς το άτομο μου ,μέχρι τώρα δεν έχω χαρακτηρίσει κανένα αλλά συγκεκριμένοι συνεχίζουν.
''owning one of these (audi, bmw, MB) past the warranty period is an exercise in masochism''
MONMAN

Δημοσιευσεις: 14

Re: Απ: LPG και λιπανση βαλβιδων

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 10 Νοέμ, 2013 11:39

MONMAN έγραψε:@ maevius Φίλε μέχρι τώρα μας λες για κολλητούς με ford που έχουν κάνει επισκευές , εγώ έχω κάνει επισκευή στο δικό μου αμάξι και έχω πληρώσει με δικά μου λεφτά, μάλλον ξέρω καλλίτερα.

@hlias Το παραμύθι με τις μυστικές πηγές σας που ψωνίζετε ανταλλακτικά καλλίτερα από τα ΟΕΜ σε τιμές χώμα βλέπω καλά κρατεί!
Εγώ μιλάω μόνο για αυθεντικά ανταλλακτικά αντιπροσωπείας γιατί μόνο αυτόν που σχεδίασε και εξέλιξε το μοτέρ εμπιστεύομαι και κανέναν άλλο!

αυτο δεν ειναι απαξιωτικο και ειρωνικο σχολιο;;;;; αν θεωρεις οτι δεν ειναι ουτε τα δικα μου ειναι......
Επισης για την εμπειρια σου δεν αμφιβαλει κανεις αλλα πιο πριν γενικευες του στυλ αφου το επαθα εγω θα το παθουν ολοι και αφου δεν δουλεψε η επισκευη μου δεν θα δουλεψει καμμια.............και ολοι οσοι δωσατε λιγοτερα απο 2 χιλιαρικα ειστε κοροιδα οι ψευτες.............
Τα προηγουμενα ποστ σου υπαρχουν αν θες να τα ξαναβαζω να δουμε.......
ΥΓ : συμφερον δεν εχω απλος οδηγος ειμαι.....αλλα γνωμη και αποψη εχω και την εκφραζω οπως νομιζω....
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Κυρ 10 Νοέμ, 2013 12:42

Το ότι σε κάποιον δεν δούλεψε η επισκευή δεν σημαίνει ότι δεν θα δουλέψει σε άλλους.
Όλα τα αυτοκίνητα δεν είναι ίδια, ακόμα και τις ίδιας φουρνιάς.
όπως επίσης οι μηχανικοί δεν είναι ίδιοι. Αλλιώς θα περιποιηθεί ο ένας το αυτοκίνητό σου αλλιώς ο άλλος.
Και φυσικά όταν η δουλειά είναι εξειδικευμένη ψάχνεις τον καλύτερο!
Hyundai Accent 2005 1.3 - BRC Sequent 24
giorgos3924

Δημοσιευσεις: 304

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Δευτ 11 Νοέμ, 2013 00:43

H επισκευη ενος κινητηρα οταν ξεπερνα τα 500 ευτο ειναι μη συμφερουσα οταν βρισκεις ακομα και ολοκαινιυριο μ'ενα 1000 αρικο ή ελαφρως μτχ με 500 ευρο.
ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ :wave:
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό chrisgsi » Δευτ 11 Νοέμ, 2013 00:50

taxtsom έγραψε:H επισκευη ενος κινητηρα οταν ξεπερνα τα 500 ευτο ειναι μη συμφερουσα οταν βρισκεις ακομα και ολοκαινιυριο μ'ενα 1000 αρικο ή ελαφρως μτχ με 500 ευρο.

δεν συμφωνω μαζι σ...διοτι αλλο να παρεις ενα μεταχειρισμενο κινητηρα που δεν ξερεις σε τι κατασταση ειναι...και αλλο να φτιαξεις το δικο σου που εχεις κανει εσυ ολα τα χιλιμετρα...γτ στο μετεχειρο δεν σ δεινει κανεις εγγυηση οτι δεν θα παθει τπ με απο χ χιλιαδες χιλιομετρα
chrisgsi

Δημοσιευσεις: 90

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 11 Νοέμ, 2013 01:14

taxtsom έγραψε:H επισκευη ενος κινητηρα οταν ξεπερνα τα 500 ευτο ειναι μη συμφερουσα οταν βρισκεις ακομα και ολοκαινιυριο μ'ενα 1000 αρικο ή ελαφρως μτχ με 500 ευρο.

καινουριο με 1000ρικο? ποιος κινητηρας και που.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό fotisly » Τετ 13 Νοέμ, 2013 23:49

οι τιμες για κινητηρα που λες δεν παιζουνε για κατω δεκαετιας αυτοκινητα μην πω 15ετιας!!
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 23:17

ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 23:27

εχεις δει καινουργιο κινητηρα με βιδωμενο φιλτρο λαδιου πανω του? με γανιαζμενο καπακι βαλβιδων? με ξεκολλημενο αυτοκολλητο στην ταπα λαδιου?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες