Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Βελτίωση Κινητήρα & Υγραέριο

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Βελτίωση Κινητήρα & Υγραέριο

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Σάβ 16 Νοέμ, 2013 15:45

Α ναι τα μπλε δίκαιο έχεις Χρήστο..τα καθάρισα για την ώρα τα μπεκ Αλλα δεν μπόρεσε να τα ρυθμίσει με το εργαλείο είχε κάποιο θέμα..μου τρέμει λίγο το μοτέρ στο ρελαντί και νιώθω καποια ελαφριά δυσταγματα,τα τριμ τα βλέπω καλύτερα μαλλον...άντε να έρθει το πρόγραμμα να πάμε για τα hana

Sent from my HTC One X using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Κυρ 17 Νοέμ, 2013 10:14

Καλημέρα κι εγώ της tartarini φορούσα και όσο έψαξα δεν υπάρχει προφίλ για τα ohm της hana. Τώρα αν μπορεσεις να ξεκλειδώσεις το εγκεφαλό σου ΟΚ. Επίσης και ο πνεύμονας της tartarini για το αμάξι σου είναι λίγο μικρός. Εγώ πάντως ξήλωσα όλο το front kit και έβαλα τα κόκκινα hana που έστρωναν καλύτερα από τα μπλέ στο αυτοκίνητο ειδικά στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Στις υψηλές αναλαμβάνει ρόλο η βενζίνη. Για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος.
pavlos01

Δημοσιευσεις: 67

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 17 Νοέμ, 2013 14:07

βαλε στην επιλογη των μπεκ EVO8G και δουλευουν τα hanna μια χαρα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Κυρ 17 Νοέμ, 2013 15:17

Ηλία τα ohm που έχουν διαφορά τα hana με την evo8 δεν πειράζουν. Εμένα όλοι εδω στην Θεσσαλονίκη μου είπαν πως μακροπρόθεσμα λόγω αυτής της διαφοράς των ohm μπορεί και να κάψει εγκέφαλο. Τελικά τι ισχύει. Αν έχεις κάνει τέτοια μετατροπή σε παρακαλώ απάντησε μου γιατί υπάρχει και δεύτερο αυτοκίνητο σαν το δικό μου που φοράει tartarini και θέλουμε να αλλάξουμε μπεκιέρα. Αν είναι έτσι να μην αλλάξουμε και σε αυτό όλοκληρο το front kit. Ευχαριστώ Παύλος.
pavlos01

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 17 Νοέμ, 2013 15:27

pavlos01 έγραψε:Ηλία τα ohm που έχουν διαφορά τα hana με την evo8 δεν πειράζουν. Εμένα όλοι εδω στην Θεσσαλονίκη μου είπαν πως μακροπρόθεσμα λόγω αυτής της διαφοράς των ohm μπορεί και να κάψει εγκέφαλο. Τελικά τι ισχύει. Αν έχεις κάνει τέτοια μετατροπή σε παρακαλώ απάντησε μου γιατί υπάρχει και δεύτερο αυτοκίνητο σαν το δικό μου που φοράει tartarini και θέλουμε να αλλάξουμε μπεκιέρα. Αν είναι έτσι να μην αλλάξουμε και σε αυτό όλοκληρο το front kit. Ευχαριστώ Παύλος.

το εχω κανει σε transit και εχουν περασει 2,5 χρονια και περιπου 60000km χωρις προβλημα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 17 Νοέμ, 2013 19:11

pavlos01 έγραψε:Καλημέρα κι εγώ της tartarini φορούσα και όσο έψαξα δεν υπάρχει προφίλ για τα ohm της hana. Τώρα αν μπορεσεις να ξεκλειδώσεις το εγκεφαλό σου ΟΚ. Επίσης και ο πνεύμονας της tartarini για το αμάξι σου είναι λίγο μικρός. Εγώ πάντως ξήλωσα όλο το front kit και έβαλα τα κόκκινα hana που έστρωναν καλύτερα από τα μπλέ στο αυτοκίνητο ειδικά στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Στις υψηλές αναλαμβάνει ρόλο η βενζίνη. Για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Επαναλαμβάνω οτι ειναι λαθος ρυθμισμένο με κόκκινα Hana αν εχει 200 και άλογα το αμαξι η δεν μπορεί να το ρυθμίσει τα κόκκινα εινσι μέχρι 140 άλογα με τη προσθήκη βενζίνης να παει στα 160 άλογα .... Κατι δεν παει καλα με τον πνεύμονα ... Η λαθος τρυπημένο εινσι !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Δευτ 18 Νοέμ, 2013 13:23

Δεν γνωρίζω αν είναι καλά ρυθμισμένο. Το θέμα είναι οτι πλέον πάει πολύ καλύτερα σε σχέση με το tartarini σε όλη την γκάμα των στροφών και φορτίων, τα fuel trims είναι ιδανικά και παίρνει εμπρός το πρωι με μισή μιζιά. Όταν κατέβω Αθήνα θα περάσω να τα πούμε από κοντά. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.
pavlos01

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τρί 19 Νοέμ, 2013 01:01

hlias έγραψε:βαλε στην επιλογη των μπεκ EVO8G και δουλευουν τα hanna μια χαρα.
Ηλία μιλάμε για τα κόκκινα η τα μπλε;; να δοκιμάσω και εγώ με μπλε τον ίδιο συνδιασμο;

Sent from my Novo7Fire using Tapatalk 4
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 19 Νοέμ, 2013 01:05

pavlos01 έγραψε:Δεν γνωρίζω αν είναι καλά ρυθμισμένο. Το θέμα είναι οτι πλέον πάει πολύ καλύτερα σε σχέση με το tartarini σε όλη την γκάμα των στροφών και φορτίων, τα fuel trims είναι ιδανικά και παίρνει εμπρός το πρωι με μισή μιζιά. Όταν κατέβω Αθήνα θα περάσω να τα πούμε από κοντά. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.

λογικο ειναι φίλε Παυλο ποση βενζινη καιει ταυτοχρονα ? μιλαμε για τα 200 αλογα σωστά ?
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Τρί 19 Νοέμ, 2013 13:34

Καλημέρα το αμάξι από μαμά είναι 180 άλογα και 23 κιλα ροπή. Μετά την αναβάθμιση βρίσκεται στα 220 άλογα και 30 κιλα ροπή. Βενζίνη δεν ψεκάζει παράλληλα καθόλου, (μόνο στα πολύ μεγάλα φορτία συμπληρώνει βενζίνη δεν θυμάμαι όμως που ακριβώς αν μου πεις που να κοιτάξω στο πρόγραμμα θα το δώ και θα σου πω) το είχαμε και το βγάλαμε γιατί δεν είχε καμία διαφορά παρά μόνο οτι έτρωγε βενζίνη. Έχω το πρόγραμμα και καλώδιο και το βλέπω και μόνος μου. Στην μόνη περιπτώση που γυρνάει αποκλειστικά και όχι ψεκάζει βενζίνη είναι πάνω από τις 4000 στροφές περίπου 170 χλμ με 6η αν θυμάμαι καλά. Το θέμα είναι όπως μου είπε ο τεχνικός μου πως με τα μπλέ ΑΑ και τα Α hana δεν έστρωνε το αμάξι και με τα κόκκινα λειτουργεί τέλεια και πως το πρόγραμμα είναι αυτό που θα μας πει πιο μπεκ σηκώνει ο κινητήρας ανάλογα με τις πληροφορίες που παίρνει.
pavlos01

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 35 επισκέπτες