Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τελικά πόσα οκτάνια είναι το LPG;

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Τελικά πόσα οκτάνια είναι το LPG;

Δημοσίευσηαπό steliosthem » Δευτ 18 Ιουν, 2012 20:25

antonis8via έγραψε:εχθές έβαλα από τη Μεταμόρφωση στη Ναυπλίου, το έβαλα 75 λεπτά και πραγματικά ήτανε και πολύ πολύ καλό μίγμα!!

Τι καταναλωση ειχες δηλαδη;

astragjtg έγραψε:Ξεχασα να πω οτι βγαζω πλεον και λιγοτερα χλμ στο φουλαρισμα σε σχεση με το χειμωνα.

Και εγω! Τουλαχιστον +1 L/100km και μιλαμε με οικονομικη οδηγηση.
steliosthem

Δημοσιευσεις: 122

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τρί 05 Νοέμ, 2013 22:11

εγώ εδώ και κάποιους μήνες..βγάζω απο 50 έως και 100 χλμ κάτω από αυτά που έβγαζα πριν 1.5 χρόνο τηρουμένων των συνθηκών.
σκέφτομαι σοβαρά να φουλάρω βενζίνη, να μηδενίσω το οδόμετρο και να δω τι θα γράψει μέχρι να ανάψει η ρεζέρβα, να δω πόσο θα φτουρήσουν τα 80-90 ευρά για φουλάρισμα σε σχέση με τα 40-45 που δίνω για σκάρτα 330 χλμ τώρα τελευταία....γιατι θα πάθω νευρικό κλονισμό σε λίγο.
Οσο για τα οκτάνια....από εκεί που παλιά σήκωνε περισσότερες μοίρες στο κόφτη με LPG, τώρα σηκώνει λιγότερες απο SHELL RACING....τυχαίο; δε νομίζω!
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό cyberten » Κυρ 24 Νοέμ, 2013 20:53

Είναι λογικό να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Το φαινόμενο της νοθείας, ειδικά στο LPG, είναι τραγικό και πολύ επικίνδυνο... Έτυχε μια φορά που μίλαγα στο τηλέφωνο για να πάρω πληροφορίες για μια μετατροπή στο αυτοκίνητό μου, ο εγκαταστάτης δέχτηκε τηλέφωνο από πελάτη για βλάβη που όπως άκουγα οφειλόταν σε νοθεία βενζίνης με πετρέλαιο που του "χτύπησε" στον αέριο ψεκασμό LPG. Δώστε μεγάλη προσοχή στα σημεία που ανεφοδιάζεται το όχημά σας και να επιλέγετε μεγάλες "φίρμες" χωρίς να τσιγγουνεύεστε. Αν ήταν πετρέλαιο το αυτοκίνητό σας θα βάζατε πετρέλαιο από "όπου να'ναι";
cyberten

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Κυρ 24 Νοέμ, 2013 23:44

antonis8via έγραψε:εγώ εδώ και κάποιους μήνες..βγάζω απο 50 έως και 100 χλμ κάτω από αυτά που έβγαζα πριν 1.5 χρόνο τηρουμένων των συνθηκών.
σκέφτομαι σοβαρά να φουλάρω βενζίνη, να μηδενίσω το οδόμετρο και να δω τι θα γράψει μέχρι να ανάψει η ρεζέρβα, να δω πόσο θα φτουρήσουν τα 80-90 ευρά για φουλάρισμα σε σχέση με τα 40-45 που δίνω για σκάρτα 330 χλμ τώρα τελευταία....γιατι θα πάθω νευρικό κλονισμό σε λίγο.
Οσο για τα οκτάνια....από εκεί που παλιά σήκωνε περισσότερες μοίρες στο κόφτη με LPG, τώρα σηκώνει λιγότερες απο SHELL RACING....τυχαίο; δε νομίζω!
330;;;;εγώ κάτω από 420δεν έχω πέσει ποτέ

Sent from my Novo7Fire using Tapatalk 4
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 25 Νοέμ, 2013 00:41

Μην του λες τέτοια μην του λες τέτοια και δεν ξαναβάλει υγραεριο θα καίει μονο σούπερ σμολυβδη στα 1,70 και παει ο υγρός .. Καταστροφή .. Βέβαια στα πόσα λιτρα μιλάμε ; Στα οκταβια 59 λιτρα θα πρεπει να βάζετε 50-52 λιτρα μαξ. 650 220 δεξαμενη
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Δευτ 02 Δεκ, 2013 22:54

φίλε tsopirs σου έχω ζητήσει να βρεθούμε να δούμε το αμάξι σου και γενικά πως δουλεύει.
Επιμένω ότι θα ήτανε ενδιαφέρον να βρεθούμε.... γιατι στα λόγια χτίζουμε ανώγια και κατώγια... αλλά όταν δεν είμαστε πίσω απο το πληκτρολόγιο...τότε...βγαίνουν οι αλήθειες. :D
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Δευτ 02 Δεκ, 2013 23:21

Δυστυχώς είμαστε λίγο μακριά.... Και φυσικά δεν παραπονιέμαι.. Έβγαζα πάντα τα παραπάνω χιλιόμετρα 420-500 με κάθε δεξαμενή.. Βέβαια πολύ δεν πολύ οδηγώ... Εκτός και όταν κάνω καμιά βόλτα στο χωριό.. Αλλά και εκεί το σπάω συνέχεια.. Πάντως είναι πολύ οικονομικό ανεξάρτητος καυσίμου, ειδικά όσον ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα.. Ασπροβαλτα-Αθήνα - 20km με ένα ντεπόζιτο και κλειδωμένο στα 140 με βενζίνη

Sent from my Novo7Fire using Tapatalk 4
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 30 επισκέπτες