Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ρεταρισμα στη βενζινη.

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Ρεταρισμα στη βενζινη.

Δημοσίευσηαπό clk240v6LPG » Δευτ 25 Νοέμ, 2013 18:14

καλησπερα σε ολους,.

εχω κανει υγραεριο το αυτοκινητο μου κ αντιμετωπιζω ενα προβλημα κ οπου κ αν πηγα ακρη δε βρηκανε.

οταν το βαζω εμπρος μεχρι να γυρισει στο υγραεριο μου ρεταρει στην βενζινη. στο υγραεριο δουλευει αψογα σε ολες τισ στροφες.

οταν το γυρναω στη βενζινη μου κανει διακοπες καυσεις νομιζω στον 4 κυλινδρο.

εχω αλλαξει ολα τα αναλωσιμα μπουζι κτλπ κ το προβλημα δε φευγει. η τιμη του υγραεριου με κανει να μη θελω να βγαλω το συστημα.

το προβλημα αυτο αν το αμαξι δε το γυρισω σε υγραεριο μετα απο 200χλμ πορεια δουλευει αψογα , κ την επομενη περνει αψογα μπροστα κ δεν εχει θεμα. αν ομως το γυρισω στο υγραεριο μετα καθε φορα π το γυρναω στη βενζινη ρεταρει.

το μονο π εχω σκεφτει οτι μπορει να φταιει ειναι οτι καποιο μπεκ υγραεριου βραχυκικλωνει το αντιστοιχο βενζινης.( μπορει κατι τετοιο να στεκει? η λεω μλκσ?)

το αμαξι ειναι clk w209 240 2.6L V6 automatic 2004 το συστημα prins vsi απο την fgas εγινε εγκατασταση.
clk240v6LPG

Δημοσιευσεις: 45

Re: Ρεταρισμα στη βενζινη.

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 26 Νοέμ, 2013 01:47

clk240v6LPG έγραψε:καλησπερα σε ολους,.

το αμαξι ειναι clk w209 240 2.6L V6 automatic 2004 το συστημα prins vsi απο την fgas εγινε εγκατασταση.

Φερτο μια βόλτα να το δούμε μάλλον θέλεις καθαρισμα στο μπεκ βενζινης του 4 και γενικα σε ολα τα μπεκ αν τα δουλέψεις ωρα και δουλέψουν ψιλό συνέρχονται και δουλεύουν... Αν τα ρεύματα σου εινσι σωστα πολαπλασιαστές και μπουζι.. Δεν ειναι λόγος να ξηλωσεις ενα σύστημα που και κορυφαίο ειναι και δουλευει άψογα για αυτο το θεμα .. ...

Λύνεται εύκολα την εχεις πάθει ή απο κακη ποιότητα βενζινης ή εχεις αφήσει πολυ καιρο τη βενζινη να πολυκαιρίσει και η μουργα εχει περάσει μέσα .. Το πρωι που ξεκινά κουτσένει σωστα ;
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 26 Νοέμ, 2013 01:58

Δοκίμασε και ενα καθαριστικό της μερσεντες και καψε ενα τεποζιτο βενζινης πρώτα με το καθαριστικό , αν το ξανακάνει τότε πας τα μπεκ για υπέρηχο .. Πρόσεχε που βάζεις βενζινη ΠΟΛΥ σε δικο μας αμαξι λύθηκε με καθαρή βενζινη 20 λίτρων σπο πρατηριο που εινσι bp καλύψω και δεν το εχει ιδιώτης .. Σημαντικό .. Φυσικα υπαρχουν και ιδιώτες που δεν πετούν μέσα στη βενζινη όσα διαγκωτικά φέρνει ο άνεμος
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό rogerius » Τρί 26 Νοέμ, 2013 08:34

epitelous mia kalh diagnosh! xeromai!
Ti katharistiko injection einai avto ths Mercedes? Mporo na to agoraso kai ego, xoris na exo Mercedes?
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 26 Νοέμ, 2013 10:28

Γιατι να μην μπορείς ; Εμεις το προμηθευόμαστε απο το MERCEDES S.K. στον Πειραιά
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό clk240v6LPG » Τρί 26 Νοέμ, 2013 14:21

ευχαριστω για την απαντηση .φαινεται να λογικη. θα το δοκιμασω. μπορω να εχω ενα λινκ με ενα καλο καθαριστικο σαν αυτο π λετε?
ειναι καλητερα να το βαλω σε μισο ντεποζιτο?(για μεγαλητερη περιεκτηκοτητα)

ελπιζω μετα να φτιαξει.αν δε φτιαξει πρεπει να ερθω αθηνα να το δειτε απο κοντα, ειμαι στα γιαννενα.
clk240v6LPG

Δημοσιευσεις: 45

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 27 Νοέμ, 2013 01:03

clk240v6LPG έγραψε:ευχαριστω για την απαντηση .φαινεται να λογικη. θα το δοκιμασω. μπορω να εχω ενα λινκ με ενα καλο καθαριστικο σαν αυτο π λετε?

ελπιζω μετα να φτιαξει.αν δε φτιαξει πρεπει να ερθω αθηνα να το δειτε απο κοντα, ειμαι στα γιαννενα.

Ζήτα απο τον Αποστόλη ενα καθαριστικό petrol JLM ολο πρεπει να το κάψεις στα 50 λιτρα ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό rogerius » Πέμ 28 Νοέμ, 2013 16:55

oti meta apo 200km me venzinh, to trmoulo eksafanizete, me kanei na pistevo pos thelei rytmish to ygraerio na kanei paromia trims me thn venzinh, efoson sthn venzinh ipotithete oti einai rythmismeno sosta.

Evxaristw ton Qgas gia to tip me to JLM!
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 28 Νοέμ, 2013 23:17

clk240v6LPG έγραψε:ευχαριστω για την απαντηση .φαινεται να λογικη. θα το δοκιμασω. μπορω να εχω ενα λινκ με ενα καλο καθαριστικο σαν αυτο π λετε?

Για να εξαντλήσω τις πιθανότητες VSI 1 ή VSI 2.0 φοράς ; Κουμπι τετράγωνο η στρογγυλό ;
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό pank » Παρ 29 Νοέμ, 2013 00:23

clk240v6LPG έγραψε:καλησπερα σε ολους,.

εχω κανει υγραεριο το αυτοκινητο μου κ αντιμετωπιζω ενα προβλημα κ οπου κ αν πηγα ακρη δε βρηκανε.

οταν το βαζω εμπρος μεχρι να γυρισει στο υγραεριο μου ρεταρει στην βενζινη. στο υγραεριο δουλευει αψογα σε ολες τισ στροφες.

οταν το γυρναω στη βενζινη μου κανει διακοπες καυσεις νομιζω στον 4 κυλινδρο.

εχω αλλαξει ολα τα αναλωσιμα μπουζι κτλπ κ το προβλημα δε φευγει. η τιμη του υγραεριου με κανει να μη θελω να βγαλω το συστημα.

το προβλημα αυτο αν το αμαξι δε το γυρισω σε υγραεριο μετα απο 200χλμ πορεια δουλευει αψογα , κ την επομενη περνει αψογα μπροστα κ δεν εχει θεμα. αν ομως το γυρισω στο υγραεριο μετα καθε φορα π το γυρναω στη βενζινη ρεταρει.

το μονο π εχω σκεφτει οτι μπορει να φταιει ειναι οτι καποιο μπεκ υγραεριου βραχυκικλωνει το αντιστοιχο βενζινης.( μπορει κατι τετοιο να στεκει? η λεω μλκσ?)

Φίλε μου είχα παρόμοιο πρόβλημα αμέσως μετά την εγκατάσταση. Τελικά το πρόβλημα ήταν βραχυκλωμένος εγκέφαλος του υγραερίου με αποτέλεσμα να ρετάρει στη βενζίνη !!! Κουλό αλλά μόλις άλλαξα τον εγκέφαλο το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Επίσης και η άποψή σου το μπεκ του υγραερίου να βραχυκυκλώνει την βενζίνη νομίζω μπορεί να συμβεί αν και έχω την εντύπωση ότι αυτό θα προκαλούσε ρετάρισμα και στα δύο καύσιμα.
pank

Δημοσιευσεις: 110

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες