από tgv » Παρ 29 Νοέμ, 2013 23:41
@πανκ:
[Φοβάμαι όμως ότι η λάθος ρύθμιση μακροχρόνια δεν θα είναι ότι καλύτερο για το μοτέρ. ] και γω αυτό φοβάμαι !!
[αύξηση κατανάλωσης λαδιού με τα προβλήματα που έχεις] όχι δεν έχω αλλαγή στην κατανάλωση λαδιού, δεν είχε η μηχανή μου πρόβλημα με λάδια και με το αέριο δεν άλλαξε κάτι
[Στη δική σου περίπτωση έχεις υπολογίσει πόσο καις τώρα ανά 100 χλμ?] ανά 100χλμ καίει 7+ λίτρα αέριο και 1,6 λίτρα βενζίνη, οι διαδρομές μου είναι εκτός πόλης τα πρωινά και τα μεσημέρια εντός σε κίνηση. σε χιλιόμετρα είναι 40/60 (εκτός/εντός πόλης)
@antonis132
[θέλει επιμονη ρύθμιση απο τον εγκαταστατη στους ψεκασμούς σε όλο το φάσμα των στροφών.]
έκανε ο εγκαταστάτης ρυθμίσεις αλλα δεν πέτυχε τίποτα, μόνο ένα μπεκ αλλάξαμε σε όλο το χρονικό διάστημα γιατί παραπονέθηκα αρκετές φορές. τις ρυθμίσεις τις "εβλεπαν" απομακρυσμένα και τεχνικοί της lovato, αλλα τίποτα.
η λύση που δόθηκε μου αρκεί γιατί δεν έχω τρέμουλα και σβησίματα της μηχανής, το κακό είναι όπως λεει ο πανκ μήπως τελικά η μηχανη δεν πάει καλά, ή μήπως το πρόβλημα υπάρχει και στις ψηλές στροφές και δεν το καταλαβαίνω και τελικά χάσω τον κινητήρα. ωστόσο μέχρι τώρα με 21.000 χλμ στο αέριο δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά ο κινητήρας.
@manoliss
[βαλε ενα νουμερο μπεκ μεγαλυτερα εαν κανεις τα παντα απο ρυθμισεις να δεν δουλευει σωστ υπαρχει πιθανοτητα να μην εχει γινει σωστη τοποθετηση στο τρυπημα της πολλαπλης]
αυτό μάλλον (νέο τρύπημα πολλαπλής) το βλέπω μεγάλη αναστάτωση αλλα αν μου κάνει κόλπα η μηχανή βλέπω να το ζητάω.