hlias έγραψε:πρωτη προτεραιοτητα ειναι η ασφαλεια μας, καλο θα ειναι το αυτοκινητο οταν κινειται να εχει παντα ταχυτητα κουμπωμενη και ας καψουμε 2 λιτρα παραπανω στα 20 χιλιομετρα.
NickSt έγραψε:hlias έγραψε:πρωτη προτεραιοτητα ειναι η ασφαλεια μας, καλο θα ειναι το αυτοκινητο οταν κινειται να εχει παντα ταχυτητα κουμπωμενη και ας καψουμε 2 λιτρα παραπανω στα 20 χιλιομετρα.
+100000000 !!!!!..στο πάντα με κουμπωμένη ταχύτητα .
Στο 2 λίτρα παραπάνω στα 20 χιλιόμετρα μάλλον το έγραψες κατά λάθος και είμαι σίγουρος ότι θα το διορθώσεις
hlias έγραψε:NickSt έγραψε:hlias έγραψε:πρωτη προτεραιοτητα ειναι η ασφαλεια μας, καλο θα ειναι το αυτοκινητο οταν κινειται να εχει παντα ταχυτητα κουμπωμενη και ας καψουμε 2 λιτρα παραπανω στα 20 χιλιομετρα.
+100000000 !!!!!..στο πάντα με κουμπωμένη ταχύτητα .
Στο 2 λίτρα παραπάνω στα 20 χιλιόμετρα μάλλον το έγραψες κατά λάθος και είμαι σίγουρος ότι θα το διορθώσεις
το αν θα ειναι 0.5lt/100 εως 2lt/100km εχει να κανει με την καταναλωση που εχει το καθε αυτοκινητο, εγραψα ενα υπερβολικο νουμερο για να επισημανω οτι το κοστος του καυσιμου ακομα και σε καταναλωση αυτοκινητου 10lt/100km ειναι παρα πολυ μικρο για να ρισκαρουμε καποια στραβη κατασταση σε πολυ ειδικες συνθηκες αν δεν εχουμε ταχυτητα κουμπωμενη αρα και αμεση αντιδραση.

pavlos01 έγραψε:Καλημέρα εγώ είδα διαφορά με 50 λίτρα υγραερίου να βγάζω 50 χιλιόμετρα παραπάνω, σε ίδιες συνθήκες οδήγησης, επειδή άλλαξα τα μπεκ τύπου ηλεκτροβαλβίδας με τα hana τύπου βενζίνης
pavlos01 έγραψε:Καλημέρα εγώ είδα διαφορά με 50 λίτρα υγραερίου να βγάζω 50 χιλιόμετρα παραπάνω, σε ίδιες συνθήκες οδήγησης, επειδή άλλαξα τα μπεκ τύπου ηλεκτροβαλβίδας με τα hana τύπου βενζίνης
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 76 επισκέπτες
|
|
|