Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήριο που να βγαζεις πολλα χιλιομετρα....

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: πρατηριο που να βγαζεις πολλα χιλιομετρα....

Δημοσίευσηαπό labros » Σάβ 31 Αύγ, 2013 14:36

gkazakias έγραψε:Παιδια τα μιγματα ειναι μεταβαλλομενα. Οτι παρτιδα βγει ειναι. Αυτο εχω καταλαβει.
Τωρα το καλοκαιρι που γυριζα σε πολλα μερη εχω βαλει κοραλ πετρογκαζ εκογκαζ..παντου ιδια αυτονομια..τα αναμενομενα.

Έτσι ακριβώς είναι! Ότι βγάλουν τα ΕΛΠΕ αυτά προμιθεύονται και η κοραλ και η πετρογκάζ και όλοι.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Δευτ 09 Σεπ, 2013 12:44

papoys έγραψε:civic μιλάς για τη shell που βρίσκεται στον παράδρομο έξω από τα παλιά διόδια ??? (αυτά που τώρα
περνάμε ελεύθερα)???

ναι αυτην! (ειναι τα διοδια σχηματαριου αυτα που εχει ελευθερη διελευση).
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

Δημοσίευσηαπό GARBAKOS » Πέμ 19 Δεκ, 2013 16:27

Ισχυει ακομα οτι ο Μπιρμπος εχει απο τα καλυτερα μειγματα στην Αττικη?
Επισης το πιο κοντινο (στην Πετρουπολη) και αξιοπιστο πρατηριο Coral που ειναι?
Ford Fiesta MK7 1.4 Landi Renzo LPG
Άβαταρ μέλους
GARBAKOS

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 19 Δεκ, 2013 17:08

GARBAKOS έγραψε:Ισχυει ακομα οτι ο Μπιρμπος εχει απο τα καλυτερα μειγματα στην Αττικη?

ξερεις καποι πρατηριο που να παραγγελνει ή να φτιαχνει το δικο του μειγμα?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό GARBAKOS » Πέμ 19 Δεκ, 2013 17:24

hlias έγραψε:
GARBAKOS έγραψε:Ισχυει ακομα οτι ο Μπιρμπος εχει απο τα καλυτερα μειγματα στην Αττικη?

Οχι δεν ξερω Ηλια..Μηπως ξερεις εσυ να μας πεις και εμας?
Ασε τις εξυπναδες λοιπον και αμα δεν εχεις να πεις κατι ουσιωδες μην γραφεις καθολου..
Εγω ρωταω τα παιδια που εχουν παει σε αυτα τα πρατηρια και ειναι ικανοποιημενα απο τα χιλιομετρα που βγαζουν και απο την ποιοτητα του αεριου.
Δεν νομιζω να ειπα κατι παραλογο.. :problem:
Ford Fiesta MK7 1.4 Landi Renzo LPG
Άβαταρ μέλους
GARBAKOS

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 19 Δεκ, 2013 17:30

GARBAKOS έγραψε:
hlias έγραψε:

Ασε τις εξυπναδες λοιπον και αμα δεν εχεις να πεις κατι ουσιωδες μην γραφεις καθολου..
Εγω ρωταω τα παιδια που εχουν παει σε αυτα τα πρατηρια και ειναι ικανοποιημενα απο τα χιλιομετρα που βγαζουν και απο την ποιοτητα του αεριου.

Ο κάθε πρατηριούχος παραγγέλνει από την εταιρεία που συνεργάζεται και του έρχεται σε ότι αναλογία έχει εκείνη την μέρα στις δεξαμενές της οπότε δεν εξαρτάται από τον πρατηριούχο οπότε το να λες εκείνο το πρατήριο έχει καλό ή χάλια μείγμα είναι άστοχο μιας και όλοι αγοράζουν από κάποιες λίγες εταιρείες διανομής. Παλιότερα λέγανε ότι ο Fgas είχε πιο προσεγμένα μείγματα αλλά πλέον δεν ξέρω αν ισχύει. Γενικά όσο κρυώνει ο καιρός τόσο θα πέφτει η αυτονομία.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό skorbillys » Πέμ 19 Δεκ, 2013 17:33

Νομίζω το πιο αξιόλογο πρατήριο Coral και γενικότερα (για την περιοχή πάντα) είναι το Coral στην καβάλας. Η τιμή δεν είναι και τόσο συμπαθητική αλλά νομίζω από ποιότητα έχει την πιο καλή (τουλάχιστον στο δικό μου αυτοκίνητο πάει super) και το σημαντικότερο δεν κλέβει στην ποσότητα. Τσεκαρίσμενο πολλές φορές.

Το δε πρατήριο στην Θηβών που είναι Avin και πουλάει Coral μπορεί από μήγμα να είναι επίσης καλό αλλά 3 φορές που έβαλα εκεί μου έβαλε 66 και 67 λίτρα αντί για 61 που έπρεπε να πάρει. Τώρα πως γίνετε αυτό δεν ξέρω. ( ο Θεός είναι μεγάλος μπορεί και να γίνετε χαχαχαχα) Στα 3 χρόνια που γεμίζω γκάζι πρώτη φορά σε αυτό το πρατήριο ξεπέρασε τα 61 λίτρα. Έχω κάνει πάνω από 200 γεμίσματα στο αυτοκίνητο και σε πολλά πρατήρια στην Ελλάδα έχω βάλει. Μέχρι 61 λίτρα έβαζαν όλοι, άντε 62 αν το κούναγα καμιά φορά να γεμίσει για στρογγυλοποίηση. Μέχρι εκεί !!!
_
Honda CR-V 2004 - Icom 5g από Σεπτέμβρη 2010 - Χωρίς λαδιέρες - 410.000 km μια χαρά
skorbillys

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό sbk » Πέμ 19 Δεκ, 2013 22:24

skorbillys έγραψε:

Νομίζω το πιο αξιόλογο πρατήριο Coral και γενικότερα (για την περιοχή πάντα) είναι το Coral στην καβάλας. Η τιμή δεν είναι και τόσο συμπαθητική αλλά νομίζω από ποιότητα έχει την πιο καλή (τουλάχιστον στο δικό μου αυτοκίνητο πάει super) και το σημαντικότερο δεν κλέβει στην ποσότητα. Τσεκαρίσμενο πολλές φορές.

Το δε πρατήριο στην Θηβών που είναι Avin και πουλάει Coral μπορεί από μήγμα να είναι επίσης καλό αλλά 3 φορές που έβαλα εκεί μου έβαλε 66 και 67 λίτρα αντί για 61 που έπρεπε να πάρει. Τώρα πως γίνετε αυτό δεν ξέρω. ( ο Θεός είναι μεγάλος μπορεί και να γίνετε χαχαχαχα) Στα 3 χρόνια που γεμίζω γκάζι πρώτη φορά σε αυτό το πρατήριο ξεπέρασε τα 61 λίτρα. Έχω κάνει πάνω από 200 γεμίσματα στο αυτοκίνητο και σε πολλά πρατήρια στην Ελλάδα έχω βάλει. Μέχρι 61 λίτρα έβαζαν όλοι, άντε 62 αν το κούναγα καμιά φορά να γεμίσει για στρογγυλοποίηση. Μέχρι εκεί !!!

Μην ξαναπάς
sbk

Δημοσιευσεις: 68

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 19 Δεκ, 2013 22:43

GARBAKOS έγραψε:
hlias έγραψε:

αυτο που σου εγραψα εχει πολυ μεγαλη ουσια αλλα δεν το καταλαβες, μολις βρεις το σουπερ πρατηριο αν θες μοιρασουτο μαζι μας.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 19 Δεκ, 2013 22:57

Από το Μπίρμπο στα Σπάτα έβαλα δύο φορές.
Δεν διαπίστωσα κάποια διαφορά προς τα καλίτερο από τα πρατήρια του Γέρακα που γεμίζω πιο συχνά.
Μπορώ να πω ότι έβγαλα και λιγότερα χιλιόμετρα,αλλά πιθανώς οφείλεται και στην κατώτερη ποιότητα γενικά του
χειμερινού μίγματος,γιατί και τις δύο φορές έβαλα τον τελευταίο μήνα.
Οπότε μία από τα ίδια και σε πιότητακαι σε τιμή. YMWHISTLE
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 109 επισκέπτες