Qgas έγραψε:Καλη χρονια valsam χρονια πολλα 30 - 40 % δεν υπαρχει θα ορίσει το 20 % συν το πολυ αλλα μπορει να παει στο 15 συν .. Αυτο που λες μονο όταν το χειμώνα εχεις βιομηχανικό μείγμα 20-80 αντι των 30-70 που δίνει ο νόμος του κράτους ενω θα επρεπε να ειναι στο 40-80 ή 50-50 στς πολυ κρύα κλίματα ...
Καλη χρονια και σε εσενα Qgas!
Τι με κανεις ρε Qgas και με μπριζωνεις γιορταρα μερα και δεν θα κρατηθω και θα αρχισω παλι τους χαρακτηρισμους οπως κοπροσυλα του κερατα,λαμογια κ.τ.λ που τους εχω χαρακτηρισει ουκ ολιγες φορες τους πρατηριουχους τους προμυθευτες κ.τ.λ,γιατι ετσι πως τα λες φιλε ο μονος λογος που εχω αυτην την τεραστια αυξηση καταναλωσης αφου το συστημα μου ειναι σωστα ρυθμισμενο ειναι γιατι αντι να μου βαζουν κινησης μου βαζουν βιομηχανικο!
Στον Ηλια να τα πεις αυτα φιλε που παιρνει το μερος τους,που δεν τους φτανει που εχουν κανει μοντα στην τιμη μας κλεβουν και πουλοντας μας βιομηχανικο αντι για κινησης,κλεβουν και το κρατος επισης(αυτο καλα το κανουν για να μαθει να μην τον παιζει και τους αφηνει να κανουν οτι θελουν!)!
Βρε μια χαρα ειμαι λοιπον με την Σκοπιανη βενζινουλα μου με τα 1,27 ,αλλα να ξερεις φιλε Qgas αν σημερα ειχε εδω Θεσ/νικη η τιμη του υγραεριου 0,88-0,89 οσο δηλ. εχει σημερα στα Τρικαλα στα Γιαννενα και στην Κατερινη και ειχα και καλο μιγμα, δηλ. αυτο το 20% μαξ αυξηση καταναλωσης που ειχα μεχρι πριν λιγο καιρο θα ξαναεβαζα και υγραεριο γιατι θα ειχα εστο και αυτο το πενιχρο κερδος της ταξεως του 15% συγκρητικα με την Σκοπιανη βενζινη!