NickSt έγραψε:valsam έγραψε:NickSt έγραψε:gakost έγραψε:Τι σε εμποδίζει να το πουλήσεις τώρα; Και πληρωμένα τέλη (φαντάζομαι) έχεις και υγραέριο ήδη εγκατεστημένο που από προσωπική εμπειρία σου λέω αυξάνει το ενδιαφέρον σε μια αγγελία.
Αν κατάλαβα φίλε gaκost , μάλον του λές να πουλήσει ένα δίλιτρο αμάξι ????..Συμβαίνει πράγματι να αγοράζει σήμερα κάποιος δίλιτρο ???..Αν όντως συμβαίνει , τότε μάλλον φίλοι μου πρέπει να έχω χάσει "επεισόδιο" !!!!!!
Πεσ'τα ρε φιλε γιατι θα με τρελανουν στο τελος, και στην τελικη απο την τρελα μου θα παω και να αναψω και κανα καντιλη για τους φιλους πρατηριουχους!
Valsam καλημέρα . Τα λέω γιατί έτσι είναι , δεν πουλιέται δίλιτρο σήμερα !!!. Θα πω όμως κάτι και σε εσένα . ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ και έβαλες σύστημα υγραερίου στο αμάξι σου .Προσαρμόσου φίλε στην σημερινή πραγματικότητα και φρόντισε να ωφεληθείς τα μέγιστα . Ψάξου λιγάκι γιατί αύξηση κατανάλωσης + 40-45% που έχεις σε σχέση με την βενζίνα δεν δικαιολογείται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ φίλε μου . Κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα σου . Μάλλον εκεί πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου...και μετά βλέπουμε ποιούς θα βρίζουμε !!!...Αλλο το μπουκοτάζ ( το κάνω και εγώ συνειδητά ) και άλλο το ότι είναι καταστροφή η μετατροπή σε υγραέριο . Σίγουρα ΔΕΝ είναι . Καλή Χρονιά να έχεις...
Φιλε μου θα παω την αλλη βδομαδα να το ελεγγξω το συστημα αφου πρωτα ρυθμισω βαλβιδουλες και κανω σερβις,επισης οπως ειπα με το τελευταιο 10ρικο που εβαλα επεσα ξανα στο +20-22% περιπου αυξηση καταναλωσης σε σχεση με την βενζινη (δεν μπορεσα να υπολογισω με ακριβεια τα χλμ που εκανα με βενζινη και μπορει να ξεφευγω περιπου 1-2 πανω κατω),ετσι ξαναεβαλα προχθες υγραεριο απο το ιδιο πρατηριο και θα ξαναμετρησω!
Καταστροφη φιλε ποτε δεν ειπα οτι ειναι το υγραεριο,απλα λεω οτι με αυτες τις σημερινες τιμες δεν ειναι και σωτηρια,με αυτες τις τιμες και με το +20% αξιζει δεν αξιζει να βαζω υγραεριο και να παιρνω το ρισκο για ενα αυτοκινητο σαν το δικο μου που βρισκεται στις black list ,αν λοιπον στο συστημα μου ειναι ολα ενταξει και τελικα αποδειχθει οτι παιζει μαουνια με τα μιγματα και οτι φταιει αυτο για το +40% που εχω τοτε ναι φιλε καταστροφη ειναι το υγραεριο!