Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 07 Ιαν, 2014 16:30

Λαμπρο καλη χρονια.

Μη τα κανουμε ολα πυραυλικη επιστημη.

Βαζω 20 ευρω βενζινα. κανω Χ χιλιομετρα μεχρι του σημειου να φρεναρεις και να σβηνει επειδη φευγει η βενζινα απο την ληψη της τρομπας.
Μη γελας το εχω κανει κα μαλιστα κατ επαναληψη :D :D :D σε βαθμο που.... απωρω πως και δεν εχει καει το λαμπακι ακομα :D

ετσι που λες στο ΠΟΛΥ τσακιρ κεφι και με αυγο στο πενταλ και με νεκρό στην κατηφόρα να εφτανα ( παντα στην ιδια διαδρομη σπιτι - παιδικος σταθμος - γραφειο - σπιτι) τα 90 χλμ...

Με το υγραεριο λοιπον με το ιδιο 20αρικο με την ιδια διαδρομη ειχα-εχω οταν αυτο εχει περιξ των 80 λεπτων περιπου στα 150 χλμ. με 3-4 τουλαχιστον γυρισματα να ξερουμε οτι δεν εχει τιποτα μεσα απο υγραεριο...

ε τωρα λοιπον εκει που εχει παει το υγραεριο αυτο το σχεδον 150 εχει παει στο σχεδον 130, ΟΜΩΣ σε αυτο το 130 βαλε πανω κατω κανα 10% γιατι απο 215-75-15 λαστιχο εχω παει στο.... 205 - 80 - 16 και μαλιστα αναγωμοση mud που ειναι ΠΙΟ ψηλο απο το φυσιολογικό...

Ε πες μου στο Θεο σου... βλεπεις κανενα ΣΟΒΑΡΟ λογο να ψαχτω?

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα ηθελα να παιρνω το αεριο με 60 λεπτα ( και το πετρελαιο θερμανσης επεισεις το ιδιο...) αλλα οπως και να το κανω ΓΛΥΤΩΝΩ λεφτα...
και προσεχε το συστημα μου ειναι απο τα πιο του κολου που υπαρχουν ετσι??? PLATINΚΑ αϊ καλα κι αν το εχει αλλος ενας στην... ελλαδα....
απο ρυθμισεις???? οχι απλά μονο τις βασικές.... και ΟΥΤΕ ΟΛΕΣ καν!!!!

Απλά η "διαφωνια" μου ειναι οτι ΚΑΝΕΙΣ κι εννοω ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει εμφανισει τιμολογια αγοράς απο πρατηριουχο...
και μετα σκουζουμε ολοι μαζι παρεα αν θες....

Γιατι ναι και προφανως υπαρχει καρτελ.....
αλλα..... τι ειναι πιο ευκολο να............. "καρτελιασεις"??????????????????????

πολλους???? ή................. δυο????
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 07 Ιαν, 2014 16:39

fokion έγραψε:Αχ... κριμα γιατι νομιζα οτι παρολο που ΔΕΝ συμφωνουμε παρολαφτα μπορουμε να κανουμε κουβεντα της προκοπής....

Αν θες να μου την πεις βρες ενα επιχειρημα της προκοπής...

φυσικά και ΕΙΝΑΙ δικα μου λογια αυτα.....

αλλα.....

για πες μου ΠΟΣΕΣ φορες τα ειπα???? μηπως.... ουτε πανω απο ....... μια????
κι οχι..... 6 μηνες σερι οπως εσυ????
χωρις να το κανω βουκινο και παντιερα εψαξα και βρηκα και τελος????
με εχεις δει να τα ξαναλεω ξανα και ξανα και ξανα και ξανα????
3 τονους εχω παρει απο 3 διαφορετικους εμπορους.... ενα θεσσαλονικη ενα Αθηνα και φετος το Λεροϋ που εβγαλε μια υπερ-τιμη για αυτο που πουλαγε και το τσιμπισα....
Με ακους σα και σενα να σκουζω συνεχως για τα 300αρια που χρεωνουν οι Αθηναιοι??????

ΚΑι τα "με το συμπαθειο" δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλπικα... θεωρω οτι μετα απο τοσο καιρο που "κοντραρισομαστε" ΕΠΡΕΠΕ να το εχεις καταλαβει....
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτο....

Eδω ειναι η μεγαλη διαφορα μεταξυ μας φιλε fokion ,εσυ λες "χωρις να το κανω βουκινο και παντιερα εψαξα και βρηκα και τελος" δηλ. τον κωλο μας βολεψαμε και μουκο μετα,κι'εγω παρολου που οπως και εσυ εψαξα και "βολευθικα" με το φθηνο μου Σκοπιανο-Βουλγαρικο υγραεριο εν'αντιθεση με εσενα ναι ρε φιλε το κανω και θα συνεχισω να το κανω βουκινο και να γινομαι κουραστικος μπας και ξυπνισουν τελικα και οι υπολιποι του φορουμ και κανουμε κατι επιτελους σε αυτο το νταβατζιλικη!!!!!
Εγω νταλκα με το πελλετ δεν ειχα και δεν εχω fokion μιας και δεν εχω καυστηρα πελλετ,ξυλα καιω φιλε,για το νταβατζιλικη που σου την εδινε και εσενα τους εκραζα,τωρα που επεσαν οι τιμες αρκετα φετος μια χαρα σε βολεψε,αλλα τους ξερω πολυ καλα κατι τυπους σαν και εσενα ,αν τελικα πεσει η τιμη και του υγραεριου μια χαρα παλι θα σου κατσει!
Βρε μπας και εισαι τιποτα πολιτικος?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 07 Ιαν, 2014 16:51

Εκτός απο συνεργειατζης??? ( που μου εχει πει αλλος??)

Οχι ...

Δυστυχως το gasprice δεν δουλευει το ιστορικό τιμων να ανατρεχαμε ολοι να δουμε που ηταν οι τιμες περσι το χειμωνα και παλι...

Για ολα τα υπολοιπα.... οκ τα παιρνω αδυναμια υπαρξης επιχειρηματων....

ακομα περιμενω να μου πεις για την ταμπακιερα....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 07 Ιαν, 2014 16:58

fokion έγραψε:Παρεπιπτοντως... καλο το γυρισμα της κουβεντας στο πελλετ αλλα για πες και για αυτη τη ταμπακιερα....

"Εσυ και πεντε αλλοι εχετε θεμα με υπερβολικη καταναλωση...
και αντι ΠΡΩΤΑ να κοιταξετε τα αυτοκινητα σας φταινε οι πρατηριουχοι...
αλλοι ΓΙΑΤΙ δεν εχουν????

οk whatever....."

Οσο για την ταμπακιερα που λες παλι με αναγκαζεις να γραφω τα ιδια και τα ιδια ξανα!
Τι να κοιταξω ρε fokion το αυτοκινητο μου αφου σου λεω η καταναλωση μου ξαναεπεσε στο +20% απο τοτε που ξαναρχισα να βαζω στο πρατηριο που εβαζα και παλαιοτερα και ημουν στο +20%,για να στο κανω πιο λιανα μπας και δεν το καταλαβες λοιπον,απο τοτε που αρχισα να βαζω ταλιρα και δεκαρικα απο τους εδω γυρο πρατηριουχους (2 συγκεκριμενα!) απο εντελος αδειος (μπιπ οτι ειμαι αδειος και ξανα πατημα το κουμπι μεχρι να ξανακανει μπιπ και τριτη φορα ξανα μπιπ μεχρι που να χτυπαει κατευθειαν μπιπ οταν το γυρνουσα στο υγραεριο!),με παρομοια οδηγηση στον περιφερειακο ενα δρομολογιο που κανω σχεδον καθημερινα ειχα +40% αυξηση καταναλωσης,με το που ξαναεβαλα απο το πρατηριο που εβαζα παλια ξανα στο ιδιο δρομολογιο και με ιδια οδηγηση και τσουπ ως εκ΄θαυματος πεσαμε στο +20% αυξηση καταναλωσης,δηλ. εσυ τι λες να ξερυθμιστηκε το συσστημα και να ξαναεφτιαξε και μαλιστα κατα τετοια συμπτωση να εφτιαξε οταν ξαναθυμηθικα να βαλω στον παλιο μου βενζινα?
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 07 Ιαν, 2014 17:12

fokion έγραψε:Εκτός απο συνεργειατζης??? ( που μου εχει πει αλλος??)

Οχι ...

Δυστυχως το gasprice δεν δουλευει το ιστορικό τιμων να ανατρεχαμε ολοι να δουμε που ηταν οι τιμες περσι το χειμωνα και παλι...

Πραγματικα δεν παιζεσαι φιλε,αλλο τι θα μας πεις,ακου εκει αδυναμια υπαρξης επιχειρηματων!!!!!
Ποσα αλλα επιχειρηματα θες,ουτε επιχειρηματιας να ημουν δεν θα ειχα τοσα επιχειρηματα!!!!
Α" ενταξει λοιπον θα το γυρισω και'γω στο τρια πουλακια καθονταν οπως το παιζεις εσυ οπως επισης και στα δηθεν "συγνωμη και με το συμπαθειο" (αλλα του τα χωνω) οπως επισης κανεις παλι χωρις ιχνος επιχειρηματων !
Ετσι λοιπον φιλε fokion και θα σε παρακαλουσα με ολο το συμπαθειο να σταματησεις να γινεσαι κουραστικος γιατι ετσι καταντας και γραφικος και θα σε παρακαλουσα επισης να μην σκουζεις γιατι ενοχλεις τους φιλους μου του συμφορουμιτες,επισης θα σε παρακαλουσα να μην μας πριζεις με το ποσο σηκωμενο ειναι το αυτοκινητο σου οπως επισης ποσο κοστιζει ενα ανεβασμα-κατεβασμα μηχανης οπως επισης και για το ποιο πρατηριο και που ειναι φθηνοτερο γιατι μας κουρασες!
Σου αρεσει φιλε μου?
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 07 Ιαν, 2014 17:29

valsam έγραψε:

Οχι ...

Πραγματικα δεν παιζεσαι φιλε,αλλο τι θα μας πεις,ακου εκει αδυναμια υπαρξης επιχειρηματων!!!!!
Ποσα αλλα επιχειρηματα θες,ουτε επιχειρηματιας να ημουν δεν θα ειχα τοσα επιχειρηματα!!!!
Α" ενταξει λοιπον θα το γυρισω και'γω στο τρια πουλακια καθονταν οπως το παιζεις εσυ οπως επισης και στα δηθεν "συγνωμη και με το συμπαθειο" (αλλα του τα χωνω) οπως επισης κανεις παλι χωρις ιχνος επιχειρηματων !
Ετσι λοιπον φιλε fokion και θα σε παρακαλουσα με ολο το συμπαθειο να σταματησεις να γινεσαι κουραστικος γιατι ετσι καταντας και γραφικος και θα σε παρακαλουσα επισης να μην σκουζεις γιατι ενοχλεις τους φιλους μου του συμφορουμιτες,επισης θα σε παρακαλουσα να μην μας πριζεις με το ποσο σηκωμενο ειναι το αυτοκινητο σου οπως επισης ποσο κοστιζει ενα ανεβασμα-κατεβασμα μηχανης οπως επισης και για το ποιο πρατηριο και που ειναι φθηνοτερο γιατι μας κουρασες!
Σου αρεσει φιλε μου?

με εχεις κουρασει βρε αδελφε με την γκρινια σου, καθε μερα τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και κασετα να ειχες βαλει θα ειχε χαλασει η ρημαδα δεν βαρεθηκες? μου ερχεται να βρω χρηματοδοτη και να ανοιξω ενα πρατηριο υγραεριου διπλα απο το σπιτι σου το οποιο θα εφοδιαζει μονο εσενα και κανεναν αλλο χωρις να σου περνω λεφτα για να γλυτωσω απο την μουρμουρα.
ελεος............
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 07 Ιαν, 2014 17:56

edit

το αποσυρω...

"στου κουφου την πορτα - παρ' την πορτα και φυγε.."
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 07 Ιαν, 2014 20:32

Ο ενας θα μου παρει ντιζελ λεει και ο αλλος θα μου φτιαξει βενζιναδικο στο οποιο θα βαζω κουτρα υγραεριο!
Ειδατε με την γκρινια τι καταφερνει κανεις!
Σιγα ρε χουβαρνταδες!!!!!
valsam

Δημοσίευσηαπό famas1 » Τρί 07 Ιαν, 2014 21:14

Οχι ...

Εγώ πάντως βλέποντας το Sprintmonitor που καταγράφω όλες τις καταναλώσεις μου βλέπω ότι ακριβώς τέτοια εποχή γέμιζα με 0,95-0,97 Θεσσαλονίκη.
Άβαταρ μέλους
famas1

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 07 Ιαν, 2014 23:50

Γράφεσαι σημερα
γράφεις υπερ του Ηλια και εμενα
περιτο να πω που συγκαταλέγεσαι..

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
fokion

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 80 επισκέπτες