Μη τα κανουμε ολα πυραυλικη επιστημη.
Βαζω 20 ευρω βενζινα. κανω Χ χιλιομετρα μεχρι του σημειου να φρεναρεις και να σβηνει επειδη φευγει η βενζινα απο την ληψη της τρομπας.
Μη γελας το εχω κανει κα μαλιστα κατ επαναληψη
σε βαθμο που.... απωρω πως και δεν εχει καει το λαμπακι ακομα
ετσι που λες στο ΠΟΛΥ τσακιρ κεφι και με αυγο στο πενταλ και με νεκρό στην κατηφόρα να εφτανα ( παντα στην ιδια διαδρομη σπιτι - παιδικος σταθμος - γραφειο - σπιτι) τα 90 χλμ...
Με το υγραεριο λοιπον με το ιδιο 20αρικο με την ιδια διαδρομη ειχα-εχω οταν αυτο εχει περιξ των 80 λεπτων περιπου στα 150 χλμ. με 3-4 τουλαχιστον γυρισματα να ξερουμε οτι δεν εχει τιποτα μεσα απο υγραεριο...
ε τωρα λοιπον εκει που εχει παει το υγραεριο αυτο το σχεδον 150 εχει παει στο σχεδον 130, ΟΜΩΣ σε αυτο το 130 βαλε πανω κατω κανα 10% γιατι απο 215-75-15 λαστιχο εχω παει στο.... 205 - 80 - 16 και μαλιστα αναγωμοση mud που ειναι ΠΙΟ ψηλο απο το φυσιολογικό...
Ε πες μου στο Θεο σου... βλεπεις κανενα ΣΟΒΑΡΟ λογο να ψαχτω?
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα ηθελα να παιρνω το αεριο με 60 λεπτα ( και το πετρελαιο θερμανσης επεισεις το ιδιο...) αλλα οπως και να το κανω ΓΛΥΤΩΝΩ λεφτα...
και προσεχε το συστημα μου ειναι απο τα πιο του κολου που υπαρχουν ετσι??? PLATINΚΑ αϊ καλα κι αν το εχει αλλος ενας στην... ελλαδα....
απο ρυθμισεις???? οχι απλά μονο τις βασικές.... και ΟΥΤΕ ΟΛΕΣ καν!!!!
Απλά η "διαφωνια" μου ειναι οτι ΚΑΝΕΙΣ κι εννοω ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει εμφανισει τιμολογια αγοράς απο πρατηριουχο...
και μετα σκουζουμε ολοι μαζι παρεα αν θες....
Γιατι ναι και προφανως υπαρχει καρτελ.....
αλλα..... τι ειναι πιο ευκολο να............. "καρτελιασεις"??????????????????????
πολλους???? ή................. δυο????